Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i wiecie co...

moja nowa praca

Polecane posty

Gość i wiecie co...

znalazlam sobie prace. Razem ze mna przyjeli mlodziutka panne, laleczkę. Na start dostalam mniej niz mi obiecano (dali mi mniej brutto niz chcialam netto). I to juz tutaj tak chyba bedzie: jesli ktos zostanie dodatkowo wynagrodzony to raczej ona za ladna buzie niz ja za prace. Tak to widze :( Widze, jak ci faceci sie na nia patrza i slinia. Panna praktycznie nie ma doswiadczenia, ale ma ladna buzie, jest mlodziutka i boje sie, ze nikt mnie nie doceni. Predzej ja docenia za urode niz mnie za prace, tak mysle :(

Gość i wiecie co...

Gość ngfnggfnng
to sie wez za siebie a nie ... zrob cos z wlosami .. pomaluj sobie oko i ogień ...

Gość Trzeba łączyć to i owo
Nawet jeżeli masz przeciętną buzię, postaraj się także zwrócić uwagę na swój wygląd, podkreśl atuty Twojej figury, zrób nową fajną fryzurę, podmaluj się trochę, wyglądaj kobieco a nie jak szara mysza. Gdybyś miała np. zatrudnić dwie kobiety o tych samych kwalifikacjach, ale jedną bardziej atrakcyjną (niekoniecznie ładniejszą w istocie) i uśmiechniętą a zakompleksioną i niepewną siebie to którą byś wybrała ? Ta pierwsza na pewno łatwiej przyciągnie klientów czy też ludzie chętniej będą "oglądać" taką panią w recepcji. To tylko przykłady. Wiele zależy od Ciebie samej. A jeżeli tamta jest rzeczywiście tak ładna, że powala wszystkich na kolana to postaraj się błysnąć intelektem i wiedzą przed przełożonymi, by ona widziała ile jej brakuje ;)

Gość i wiecie co...
ale ona jest ode mnie ponad 5lat mlodsza! Poza tym zatrudnili mnie za mniejsze pieniadze niz sie ze mna umowili i watpie czy w tej pracy sie wybije. Watpie bardzo :(

To wszystko zależy od rodzaju wykonywanej pracy. W jednej wygląd zewnętrzny się liczy, w innej o wiele bardziej ważniejsze są umiejętności. Poza tym nie wierzę, że samą ładną buzią można osiągać sukcesy. Jeżeli jesteś pewna, że będziesz sobie dobrze radzić, to nie powinnaś mieć powodów do obaw

Gość i wiecie co...
ja tu nie widze, aby to mialo znaczenie. W tej pracy sa wazne tez inne rzeczy, ale mam wrazenie, ze ja bede od czarnej roboty a ona od korzystania z jej efektow :(

Gość Bambinia5555
a jakie stanowisko?

Gość i wiecie co...
monter wysokościowy

Gość i wiecie co...
to jest praca w ksiegowosci

Gość i wiecie co...
jemu nie zalezy na mnie jako pracowniku..on wywalczyl etat dla siebie, zeby miec etaty do dysponowania nimi

Gość
Ładnemu jest łatwiej :)

Gość i wiecie co...
ona jest mlodziutka i ma zero doswiadczenia a ja wygladam mlodo i sie chyba rozczarowali, ze mam tyle lat ile mam AAA w dupie z tym🖐️ szkoda nerw na martwienie sie

Gość ljgkjtrfxnnh

jak to rozczarowali? to CV nie wysylałaś? Coś kręcisz i motasz

Gość i wiecie co...
wysylalam CV tylko nie pisalam daty urodzenia. Zreszta to niewazne-im i tak chodzi o etat i w kazdej chwili moge stamtad pofrunac jak trafi sie ktos, komu trzeba sie odwdzieczyc

Oj daj spokój, nie przejmuj się tą lalką, zauważą jej braki w intelekcie jesli takowe ma szybciej niż zdążysz stamtąd prysnąć ;) Powodzenia :)

Gość i wiecie co...
nie zauważą, bo jej plusem jest to, że ona ma tam kolezanke, która ją wciągnęła.

Gość i wiecie co...
oszukali mnie na wynagrodzeniu, w umowie mam jakieś mętne zapisy co do reszty wynagrodzenia, nikt mi nie chc epokazać aktualnego regulaminu pracy i wynagradzania. Wiecie, nie mam motywacji do tej pracy od samego początku. JEstem tam do odstrzału i to widać już na wstępie.:(

Gość i wiecie co...
i wiecie co, w ogole to kurwa maruda ze mnie, uwielbiam sie nad soba litowac i dopierdalac innym , no.

Gość jgdadgadgadg
wiele osob tak ma