Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lplplplp

dziecko a szczepienie

Polecane posty

Gość lplplplp

moj synek byl dzis poraz pierwszy szczepiony jest taki niespokojny,spi tylko na rekach i pojekuje ma ciepłe skronie...czy to normalne?

Gość oooo taaaaak
to normalne - mój też tak miał po pierwszym szczepieniu. Kolejne już przechodził jak by wogóle ich nie miał :)

Gość me cos podpowiem...
Tak, po czczepieniu moze wystapic goraczka i dziecko moze byc niespokojne. lekarz powinien Cie o tym uprzedzic. Wystarczy jakis lek przciwgoraczkowy dla malenstwa, jezeli ma temperature. Zobatez na miejsce szczepienia czy nie jest spuchniete albo zaczerwienione. Altacet na to wystarczy.

Gość oooo taaaaak
To znaczy po pierwszym po wyjściu ze szpitala :) Bo pierwsze szczepienia dziecko ma w szpitalu. Lekarz powinien Cie uprzedzić, że dziecko może być niespokojne, a nawet mieć podwyższoną temperaturę. Także nie martw się niepotrzebnie.

moja córka te szczepienia miała ok 2 tygodni temu ok godz 16 szczepienie, ok 18-22 ryk w niebogłosy, probowałam ją przystwić do cyca, dopiero ok 23 się udało no i najedzona zasnęła, a na drugi dzień zdrowa i uśmiechnięta:) nic się nie martw, sprobuj dziecko nakarmić, żeby zasnęło:) pozdrawiam!