Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wera2010

Trzęsą mi się ręce...pomozcie

Polecane posty

Gość Wera2010

Witam Moj problem polega na tym ze jak sie czymkolwiek choc troszke zdenerwuję to strasznie mi się tzresą ręce.. Jestem początkującą kosmetyczką , pracuje rękami...to nowa praca...a to mi strasznie utrudnia zycie.. Doradzcie jaka moze byc tego przyczyna...co mam zrobic?

Gość Wera2010
a juz masakra jest jak chce poadc klientce kawe w filizance:(:(

Gość Wera2010
bije mocno..a wszelkie techniki odstersowywujace w danej chwili nie działaja. Juz nie wiem jak mam z tym walczyc Moze faktycznie pojde do lekarza ...tylko boje sie ze mnei wysmieje bo ogolnie nic mi nie dolega

Gość Wera2010
trzeba nisko upasc zeby nabijac sie czyims kosztem.do wpisu powyzej

Gość zilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość Wera2010
i dzis znowu w pracy stres mnie zżarł... Nawet nie moge wykorzystac swojej wiedzy bo od razu mysle o zdenerwowaniu i telepoczacych sie rekach

Gość Wera2010
dzisiaj klientce myłam włosy tak mi sie rece trzęsły, ze wyrwałam jej czesc włosow ale była awantura, ze z tych nerwów nie tylko ręce ale i nogi mi sie trzęsły

Gość mam ten sam problem

Gość sunna
Z objawów które opisujesz to można wywnioskować, że cierpisz na tzw. paraliżujący stres. Nie jest łatwo z tym walczyć, ponieważ przyczyny mogą być bardzo złożone i ciężko tutaj coś wyrokować. Zdecydowanie łatwiej jest przeciwdziałać skutkom takiego stresu, biorąc np. suplementy diety bogate w magnez. Możesz spróbować z Maximagiem. Nie ma oczywiście gwarancji, że pomoże, ale za to jest przystępny cenowo. W takiej taniej aptece Juventa w łódzkiej manufakturze można go mieć za ok. 13 zł. Wiem, bo sama go biorę i tam właśnie kupuję :)

Gość ppestka
Też mam to samo...sama doszłam do wniosku,że to nerwica.Szczerze mówiąc po lekach uspokajających nie widzę poprawy. Więc nie wiem co mam ci poradzić...

Gość Wera2010
dzieki za wszystkie spostrzezenia

Gość wikki77
Poczytaj sobie o melisannie klosterfau ( nie wiem czy dobrze napisałam ) ona ujarzmia stres, nerwy . To co masz to fobia społeczna , wiele trzeba zmienić w swojej głowie , bo tu tkwi problem , wiem bo sama sie z tym borykam , ale jest trochę lepiej, trzeba inaczej patrzeć na ludzi , na siebie, to bardzo trudne ale z czasem przychodzą efekty.

mi trzesa sie rece od 16 roku zycia, to juz ponad 6 lat... na pocieszenie powiem ci ze jak nic ci nie pomoze z tabsow, po zcasie przestaniesz sie tym przejmowac ja teraz mimo trzesacych lap potrafie robic wszystko, kwetia przyzwyczajenia kotek wiec glowa do gory:) a lapki sie telepia bo mam nerwice... ze wszystkim da sie zyc, wszystko zalezy od nastawienia:)

Gość Wera2010
A jeszcze mam do Was pytanie...? Mam zgłosic sie z tym problemem do neurologa czy do lekarza ogolnego? Serdecznie dziekuje wszystkim za wpisy... ps caly czas walcze z piciem kawy...bo nałogowiec jestem straszny a pewnie ona wplywa jeszcze dodatkowo na ogolne roztrzesienie