Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrina237

Pomocy! Popadam w obłęd!

Polecane posty

Gość Katrina237

Rok temu rozstałam się z chłopakiem, bo jak się okazało (po dwóch latach związku) był ...gejem; tylko zapomniał mi o tym powiedzieć:/ Od tego czasu mam jakąś obsesję: wkręcam sobie, że każdy mój potencjalny chłopak na pewno też jest homo. Niemal u wszystkich mężczyzn doszukuję się jakichś skłonności homoseksualnych. Nigdy nie ułożę sobie życia jak tak dalej pójdzie...co robić?

Gość mam niemaly problem..
spaliscie ze sobA ?

Skoro sama nie dajesz sobie rady z psychika to co mozna ci poradzić innego niz psychologa?

Gość Katrina237
tak, sypialiśmy ze sobą, choć intuicja podpowiadała mi, że coś jest nie tak. Mam ogromny uraz, boję się, że sytuacja może się powtórzyć z innym facetem:(

Gość babaBolka
:-) musiałabyś mieć wyjątkowego pecha żeby trafić na kolejnego geja!

Gość No taaaak,,
tO CHYBA BARDZO NATURALNE CO TERAZ PRZEZYWASZ.Odczekaj troche,uspokoj sie.I moze przemysl na co w przyszlosci zwracac uwage, zeby sie nie spazyc. Moze masz w sobie jakas atrakcje do tego typu mezczyzn, lagodniejszych,itp, Przeanalizuj to troche....Zycie ci normalnego faceta,ktory bedzie cie BARDZO pragnal.I szczescia z nim!!!!

Gość ssssretknakal
mam pytanie autorko. jakie to byly obawy i przeczucia? bo ja mam podobne, takie ze cos jest nie tak :(