Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na sportowo

wsparcie dla odchudzajacych sie i zdecydowanych na lepszy wakacyjny look!!!!!!

Polecane posty

Gość mala_mm
hejka wlasnie wrocilam z pobiegania jest rewelacja:D nie mam kondycji ale i tak sie nei poddaje a wy gdzie?

my odpoczywamy ;] no niestety, ale w świeta pewnie każdy się objadł ;p hahaha trzeba teraz wrócić do normalnego jedzenia, a nie tylko ciasto, najgorsze jest to,że u mnie w lodówce jest jeszcze i kusiii :D haha

Gość mala_mm
z dietka dzisiaj gorzej male grzeszki:)ale od wczoraj biegam narazie male koleczko dookola bloku ale bede zwiekszac dystans bo mi sie coraz bardziej podoba:D

Gość zdesspera
To was znalazłam - sadzilam ze topik obumarl ;) ja nadal trzymam sie w ryzach. Swieta bez zadnego obzarstwa ale tez bez sportu. Obecnie bieganie i fitness- chce pierwszy raz w zyciu pojsc na silownie. Kiedys juz o tym myslalam ale wreszcie trafilam dla miejsce jedynie dla kobiet. Chodzicie/ chodzilyscie na silke? co o tym sadzicie? Diety zadnej nie stosuje - jem nie za duzo ale daloby sie duzo mniej :) Robie sporo bledow np jedzenie za pozno, czasem nie zdaze ze sniadaniem, czasem cos slodkiego itd Zakupilam bio cla z zielona herbata. Stosowalyscie kiedys? Jesli dostrzege jakies efekty na pewno napisze. Pije czerwona herbate bo ja bardzo lubie. Ale chyba za duzo herbaty i kawy u mnie. Za tydz. minie miesiac odkad zaczelam cwiczyc. Czuje sie bardzo dobrze. Mam wiecej energii, lepsza kondycje- to sie dla mnie bardzo liczy. Troszke schudlam. Do mojej idealnej sylwetki powinnam zrzucic z 4 kilosy ale widze ze bedzie to bardzo trudne. Kazdy kg bedzie sukcesem. Pozdrawiam Was wiosennie. Mala mm- jak czesto biegasz? jak wrazenia?

Gość mala_mm
dzisiaj bedzie trzeci dzien czekam tylko az przestanie padac:) wrazenie rewelacja:D jestem pelna zachwytu hehehe tylko mam malo bardzo sily ale mysle z kazdym dniem bedzie coraz lepiej narazie male koleczko robie dookola bloku ale czuje sie po tym suer i nic pozniej nie jem tylko pije wode i pije i pije i pije:)