Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredotoa

co zabrac ze sobą w góry?

Polecane posty

Gość wredotoa

wyjezdzam w góry na 4 dni. nie pamietam kiedy ostatnio wyjezdzalam i nie mam pojecia co ze soba zabrac. poza ekwipunkiem narciarskim co warto zabrac? mi powiedzieli, ze- 3 pary bielisny, 3 bluzki, sweter, buty do chodzenia.. no ale to faceci :/

Gość wredotoa
bielizny*

moze sie znajdzie jeszcze jakas kobieca zblakana duszyczka o tej porze i mi poradzi??? :(

Weź ze sobą psa bernardyna z baryłą gorzalki...tylko kup mu też narty, żeby nie musiał za Tobą latac jak glupi:P A wogóle co ma płec wspólnego z ekwipunkiem wycieczkowym...to weź jeszcze podpaski oooo:classic_cool:

nie no co wy.. jadne na 4 dni wiec biore 4 komplety bielizny 4 bluzki 2 swetry (jeden cieki i jeden gruby) dzinsy rurki dzinsy proste buty do chodzenia w gorach buty do chodzenia po miescie (nie pojde na impreze w traperach) trzeba wiac jakis komplecik ubran nie sportowych, a kobiecych i seksownych. pizamke kapciuszki dres cos na droge do samochodu kurtke nie sportowa do chodzenia okulary przeciw sloneczne zestaw do makijazu mydlo szampon odzywka balsam do wlosow plyn do demakijazu plyn do higieny intymnej tonik do twarzy krem do twarzy na noc krem do twarzy na dzien krem do twarzy na mrozy krem do rak balsam do ciala podpaski tampony wkladki husteczki do higieny intymnej tabletki z magnezem tabletki z blannikiem tabletki z witamina c jakies lusterko podreczne zastanawiam się co jeszcze hmmm

nie no mysle ze księżniczka która we mnie siedzi, nie obrazi sie jak wyprasuje na podlodze..

o wlasnie przypomnialo mi sie!!! recznik i szlafrok!!! ale to kurcze juz w trzecia torbe musze wsadzic :o

Bielizne bierzesz? No co Ty Husiek, glupolku :P I tak sie przeciez nie przyda ;P Skonczylem wreszcie ogladac Best Of The Tourettes Guy (polecam) i ze lzami w oczach klade sie spac, dobrej. Mrau :)

Tylko weź jeszcze torbe, żeby to wszystko gdzieś upchac:classic_cool: i tragarza szerpa żeby to nosił za Tobą:P...nie no spoko. nie jest tego aż tak dużo...ale spodziewałbym sie raczej czwegoś w rodzju butów "raków" i takie tam;)

za dnia mam w planach jednak mimo wszystko jezdzic na nartach. jednak masz racje.. nie wezme pizamy :D

bede miala dwoch tragarzy więc spoko :D jakos im to potem wynagrodze.... np zaprosze na obiad czy cos ;)

Gość fdrbhab
co ty za torby masz skoro na tyle rzeczy az 3 pakujesz? na 2tygodniowy wyjazd ja zabieram max 1 torbe duza i jedna mala+plecak a ty na 4 dni 3 torby?

Z tego co wiem na Twój temat to Twój widok jak wspinasz sie pod góre:P powinien wynagrodzic im wszelkie meki:classic_cool:

zastanawiam sie czy brac plecak czy torebke.. ej powiedzcie mi jak sie idzie na narty to sie bierze cos podręcznego? w sumie gdzies musze trzymac telefon, portwel, lusterko,husteczki, kosmetyczke.. wkoncu na stoku caly dzien - wiec jednak wezme plecack :P

"Z tego co wiem na Twój temat to Twój widok jak wspinasz sie pod góre powinien wynagrodzic im wszelkie meki" nie bardzo rozumiem, co ty takiego o mnie wiesz? ;)

wyczytalam na jakims innym forum ze musze zabrac wode utleniona, latarke i sznurówki. skad ja wezme sznurówki??? chlopakowi chyba z jakis butow wyciagne :P:P:P

O a właściwie to w jakie Ty gory wybywasz...tak apropo halnego mi sie nasunęło to pytanie...bo halny ino w tatrach przecie:P

niedaleko nowego sącza.. wiecie co nurtuje mnie to strasznie. mam czarna kurtke i pomaranczowa czapke, szalik, rekawiczki... no i zólte buty do chodzenia po gorach, sniegu.. bede wygladac strasznie :( a nie stac mnie na nowe buty i raczej ich teraz nie kupie.. tylko bez komentarza, 5 lat temu takie zólte oczojeby mi sie podobaly 😭

a 3 torby biore bo jakby nie bylo w jedna pakuje buty narciarskie, kombinezon, kurtke, kask.. to juz na cala torbe praktycznie

z ta suszarka to chyba bez przesady.. glowe myje raczej wieczorem a nie przed wyjsciem na narty ;) pozatym nie moge pozbawiac reszty domownikow srodkow do zycia 😭 nie pozwalaja mi zabrac suszarki, zelaska i jedynej szczoteczki elektrycznej :P

Gość platki kosmetyczne do demakija

Gość MISIA37
Zabierz plecak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spakowalam sie! jedynie ciuchow nie prasowalam, bo i tak sie pogbiota. mam nadzieje ze bedzie zelasko. wzielam z ubran. bielizne dwa swetry 4 bluzki jedne dzinsy w ktorych jade kamizelke pizamke szlafrok klapki trapery na impreze. ladna obcisla bluzeczke, spodniczke, getry i rozne dodatki do stroju. staaarczy ;)

Gość jestes P*O*J*E*B*A*N*A