Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredotoa

co zabrac ze sobą w góry?

Polecane posty

Gość wez rekawiczki
i parasol

Gość zapomniałaś o najważniejszym
LAPTOPIE!!! Przecież nie możesz zyc bez netu i kafe :P

Gość wibrator :)
:classic_cool::)

Gość słownik ortograficzny weź

co wy macie z tym slownikiem? listow tam pisac nie bede. troszczcie sie o siebie, ja se bede robylla bledy bo mi sie tak podoba i jestem analfabeta, czy tam nieukiem.. :classic_cool: usatysfakcjonowani?

Gość Husky.
A ile zabrać prezerwatyw ? Górale podobno preferują naturalne metody, ale ja tam wolę się dobrze zabezpieczyć

Zadbaj o dobre buty, jak nie masz obuwia trekkingowego lub takiego, które może spełniać podobne funkcje to lepiej zakup. Zobacz na siulagrande.pl , tam masz najlepsze buty Meindl, nie są najtańsze, ale starczą na lata i będą służyć naprawdę dobrze.

Gość Andzia-Kamandzia
- porządny polar (nie taki z bazaru, za 15 złotych) - ciepłą bieliznę - śpiwór - jakieś fajne buty z zabudowaną kostką, np. Hi-Tec - na zmianę kilka par skarpet - spodnie z grubego materiału

Gość Ninaaaa33
Kup sobie ze dwa komplety bielizny termoaktywnej, w górach sprawuje się rewelacyjnie, ja ostatnio nabyłam coś takiego tutaj http://skimarket.pl cena i jakość dobra i na dodatek to polski producent.

Gość kochamgóry
Ja ostatnio natrafiłam na mega ciekawy artykuł jak nie brać ze sobą 20 kg ciuchów i innych rzeczy, bo ktoś to musi dźwigać. Czyli Ty. Ja tam za bardzo dźwigać nie lubie, a szczególnie pod górę. W prawdzie artykuł jest o jakimś wyjeździe na Korsykę, ale ja go zastosowałam do polskich gór. Teraz mam tylko 15 kg w plecaku, łącznie z namiotem! Link do artykułu: http://smieszynkatravel.com/gr20-ekwipunek/