Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najprawdopodobniej jestem

w ciazy ..a uslyszlam od niego...

Polecane posty

a jak myślało, no jak, najprawdopodobniej: znów sie kurna przytrafiło! Odebrałem telefon w biurze, a w słuchawce: już 5 dzień a nie mam cioty, jak żeś kurwa uważał, kutasie......ale , proszę pani , to pomyłka, to ja Heniek.....a to ty!, dawaj kurwa Waldka.....

Gość TH is IT F
Nie chce być ojcem

Gość najprawdopodobniej jestem
kiedys rozmawialsmy teoretycznie co by bylo: mowil ze z kazej sytuacji jest jakies wyjscie ze moze rodzice nam pomoga cos wynajmiemy, ale teraz kiedy najprawdopodobniej jestem w ciazy : i mu to powiedzilam zobaczylam wielki strach i smutek powiedzilam co teraz a on te slowa walnal ....powtarzalam je sobie w myslach jeszcze setki razy i za kazdym razem czulam jedno: on nie chce dziecka chce zebym je usunela, od rana w sumie dzwoni jak powalony pyta sie jak sie czuje ze zaraz przyejedzie itp, ale nie smak i ta mysla sa we mnie!

Gość chyba zaraz zwariujeeeeeeeeeee
wiem ze to mzoe nie na temat ale odpowiecie mi? - miesiac temu dokladnie mialm grzybice mialam tabletki dopochowe przez 2 tygodnie -teraz mam grype i jestem chora - zmienilam na troche klimat wyjechalam w gory na 3 dni - plus troche stresu lecz mam tez nastepujace objawy: - od 10 lat co miesiac przed okresem bolaly mnie okropnie piersi do tego zawsze sie zwiekszaly teraz nie powiekszyly sie i zero bolu -z pochwy wycieka mi gesty sluz - pobolewa brzuch z jednej strony jakby jajnik pomozcie mi? pogadajcie ze mna

Twoj facet po prostu dał Ci do zrozumienia ze cokolwiek zrobisz on to uszanuje. Ciesz się, bo sa kobiety które panicznie nie chca dziecka a mimo to rodza je, bo facet nalega, zmusza itp a pożniej jak mu sie dzieciak znudzi to odchodzi. Moze sadzil, ze tez bierzesz pod uwage aborcje ale nie chcesz mu sie przyznac, bo sie boisz jego reakcji wiec powiedzial to pierwszy? nie kazał Ci dziecka usunąć - powiedział, ze to TWOJ wybor a on sie dostosuje. I w sumie racja. To Twoje ciało, Ty bedziesz przez 9 miesięcy nosić dziecko, wszystkie niechciane skutki ciązy spotkają Ciebie a nie jego. Tak wiec logicznie rozumując - rob co chcesz. A skoro nie zażądał usunięcia to się ciesz :) gratuluje malucha!

Gość no i co slychac tam
autorka to niezla idiotka :O pustaaaaaaa az wiatr w glowce hula....

Gość big girl
to na początek kup sobie test ciążowy