Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna mała ja

Gdzie się modnie ubrać w rozm. 44??

Polecane posty

Gość taka jedna mała ja

Dziewczyny, gdzie kupujecie ubrania w większych rozmiarach? Nie mam na myśli sklepów dla puszystych, bo tam to same worki po kartoflach;) Często widzę dziewczyny w większych rozmiarach, a ubrane naprawdę fajnie. Gdzie się ubieracie?

Gość tatodziadek
zainwestuj w siłownie 🖐️

Gość taka jedna mała ja
jak zauważyłeś/aś nie o to pytałam, więc nie wypowiadaj się proszę jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie;)

Gość 44 i jeszcze dalej :)
C-A - mają sporo fajnych ubrań w wiekszej rozmiarówce ,ale szytych na normalnych ludzi .

Gość tatodziadek
jest wiele sklepów 44 : pumy, adidas :classic_cool:

co prawda mają też czasami bardzo dziwaczne modele np. bluzek - ale zawsze coś dla siebie znajdę :)

Gość maxmaxiu
w markecie,dzial art gosp dom,takie duuze worki na smieci,zielone nawet sa,wiosennie by bylo :-) Wstazeczka przewiazac mozna,tam gdzie pas ma byc,i piknie.

błahahahaha - przedni dowcip :) tylko na tyle cie stać ?

Gość C-A - czyli gdzie?

Gość tatodziadek
w męskich 🖐️ i po temacie

to sklepy z gatunku Carry , H&M - przeważnie w galeriach .

Gość miałam problem
c&a, camaieu, promod, cheeroke rozmiar T4, 44 czy XL powinien Ci pasować oczywiście nie we wszytkich modelach ale mierz, póbuj ja też myślałam, że jestem stracona :) w reserved, orsay czy solar - niestety ich rozmiarówka 44 czy XL nie przewiduje piersi :( h&m czy kapahl - wzory czasem ciekawe ale niska jakość materiaów i wykończenia zniechęca do mierzenia no i na ciuchach, szperaj, przerabiaj :) powodzenia

Gość taka jedna mała ja
Ej to nie jest śmieszne :( ostatnio ledwo wcisnęłam się w rozmiar 42 (taka sexi spódniczka) i kiedy próbowałam usiąść to cała pękła tam gdzie sie kończą plecy :( wszyscy się smiali ,a ja uciekałam choc przez moją tusze ledwo mogłam .... co mam robić? chyba pójdę zjeść snikersa na pocieszenie

naprawdę fajne ciuchy i cen całkiem przyzwoita - szczególnie podczas wyprzedaży :) Dużo dobrego słyszałam też o salonie wysyłkowym Bon Prix " czy jakoś tak - sa podobno i w miarę tani i mają spory wybór ciuchów - prawie każda rzecz jest w wiekszym rozmiarze .

Gość ja kupuję
w H&M, Next W galeriach handlowych są butiki, w których są większe rozmiary

teraz nie jedz - zjesz po obiedzie :)

Gość taka jedna mała ja
Dzięki za rady:) W Bon-prixie czasem kupowałam, ale zdarzało się, że jakość nie była najlepsza, no i rozmiar ciężko dobrać. Niektóre rzeczy są ok, inne za małe, a jeszcze inne za duże. Podszywom i żartownisiom dziękuję, nawet nie chce mi się komentować tych głupich uwag

Gość taka jedna mała ja
lam i znowu jestem optymistką :) Najwyzej bedę się ubierala w sklepach ciążowych ,a co mi tam przynajmniej jak ludzie będą myśleli ,że jestem w ciąży będa mi ustepowali miejsca w autobusach np. po obiedzie też oczywiście zjem przecież deser to podstawa :)

Gość po grzbusiach
czyli ciucholandach ja tez mialam taki problem dopoki nie znalazlam takiego grzebusia gdzie byly tez wieksze rozmiary taka s czy xs nie mogla na siebie znalezc za to xl, xxl bylo pelno ciuchow i to przewaznie ciuchy esprit solar atmosphere itd. a nawet wygrzebalam na siebie spodnie cavalli i D&G(nowe z metka z cena 300euro). Tylko niestety zmkneli go bo sciany popekaly przez snieg na dachu. ja tam sie nie wsztydze ze sie ubieram w takich sklepach nawet wciagnelam w to wiekszosc znajomych jak uslyszeli ze za 25 zl dostajesz siatke i ladujesz ile chcesz:D

Gość jeszcze jakieś propozycje?

Gość trzeba jechac do bardziej
cywilizowanego kraju typu UK czy Niemcy ( trafic tani bilet - sa przeciez) tam jest kazdy, najmodniejszy ciuch w WSZYSTKICH rozmiarach, przy czym ciuchy w sumie sa tansze niz w Polsce, wiec nawet z hotelem wyjdziesz na swoje.

Gość to prawda..
w uk są wszystkie rozmiry ubran i są o polowe tansze niz w pl

Gość a w Polsce?

Gość ja tam kuuup
kupuje na allegro:)

Gość a w Polsce?
też czasem kupuję, jednak później często okazuje się, że dany krój do mnie nie pasuje, albo gdzieś za szerokie, a gdzie indziej za wąskie. wolę przymierzyć.

Gość josia84
Polecam sklep internetowy Fashion Outlet http://fashionoutlet.home.pl super markowe ciuszki również w dużych rozmiarach :-)