Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chantalka

Pytanie do cwanych ludzi..

Polecane posty

Dostałam wczora wiadomość na gadu- gadu od nieznanego numeru. niestety ze względu na moje bezpieczeństwo zostala ona zastąpiona ciągiem [xxxxxx]...bardzo mi zależy żeby ja odczytać...wie ktoś jak ?

Gość wez przestan
dodaj ta osobe do znajomych i wpisz w wyszukiwarke gg ten num:O

Gość wez przestan
dodaj ten num do znajomych i wpisz wyszukiwarke gg i zobacz moze ta osoba na zalozony profil wtedy pokzae ic sie info

ale jej chodzi o tresc wiadomosci mi tez sie zdarza :( nie odzyskalam ani jednej wiad. :(

Gość wez przestan
kochane dziewczynki trzeba zainstalowac najnowe gg bo wasze stare nie odbiera wszystkich wiadomosci ktore sa od num 103030000000 i wlaczyc sobie archiwum wtedy wam sie beda zapisywac wszystkie wiadomisci:D

dokładnie... wiem jak znaleźć kogos po numerze...chciałam tylko wiedzieć czy można jakoś odczytać tą wiadomość czy już nie dowiem się co ktoś do mnie napisal...

no ja np. mam nowe GG. i nie pokazują się z powodu że coś nie tak z wersją gadu, tylko dlatego że tu chodzi o bezpieczeństwo.. rozumiesz? wiadomosc od obcego czlowieka moze miec nie taka tresc jakiej bysmy sie spodziewali..;> i w ogole tu chodzi o te linki z wirusami i takie tam.

mam najnowsze gg i włączone archiwum, ta wiadomość jest w archiwum tyle że sa to same krzyzyki i nie była to wiadomość sieciowa tylko od normalnego numeru.

Gość wez przestan
i wylaczyc opcje nie odbieraj od nieznajomych:D

Gość wez przestan
jak dostaje taka wiadomosc to wyswietla ci sie taka ramka i masz tam do wyboru otowrz link albo nie otwieraj i wybierasz ta pierwsza opcje:O nie wiem w czym problem...

oj nie wiesz o czym mówimy..:( rozumiesz, to jest tak jakbym tobie chciała na gadu napisać " czesc".. a Ty nie miałabys mnie zapisanej.. i dostałabyś wiadomosc o tresci [ xxxx] ;>.. o to chodzi

Gość wez przestan
a macie moze zainstalowany jakis program antywirusowy on wam moze skutecznie blokowac takie widomosci od nieznajomych wtedy trzeba pogrzebac w opcjach tego programu .............

to nie był link tylko chyba zwykła wiadomość...no ale trudno, przezyję. Dzieki!

Gość wez przestan
😡 no wiem wtedy dodaje cie do listy kontaktow ,,plusikiem'' i mam cie na liscie i mam widomosc ja nie czaje o co wam chodzi:O

Gość wez przestan
kurva mac!! a chcialam byc dobrym czlowiekiem i pomoc😡🖐️

hehe dokładnie.. wtedy zapisaujemy ten numer.. ale ta wiadomosc jest cały czas zakodowana jako [ xxxx] chyba jedynym rozwiazaniem jest zapytac daną osobą a wlasciwie poprosic o ponowne przesłanie wiadomosci. ;)

wez przestan...mimo to dziękuję hunnie...to chyba jedyne wyjście:) tylko że ja wiem kto to napisał i ta wiadomość niekoniecznie musiała byc miła:)