Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franczeska211

Gril elektryczny w domu?

Polecane posty

Gość franczeska211

Jestem chyba jaką zacofana, bo nie wiedziałam, że są grile elektryczne, ktore mozna używać w domu :))) Jaki grill wybrać? Grilowane jedzonko byłoby chyba dobrą alternatywą dla smażonych kotlecików na oleju, za którymi mój facet przepada ;) Nie wiem czy jak zafunduje mu beztluszoczwego schabowego z grila, czy nie wyrzuci mnie z domu ;D Czy myslicie, ze taki (jeden z tańszych) http://alamomarket.pl/p/507/37177/grill_elektryczny_romix_gr_20-grille_elektryczne-ma%C5%82e_agd.html spełni moje oczekiwania czy wybrać coś drozszego? Może podzielicie się ze mna swoimi uwagami? Dzieki :)Franczeska21

Gość franczeska211
To jest pewne, ale nie każdy ma taras ;(

Gość znajomi mają taki z marketu
i wystarczy - kiełbaska mniam mniam Za to nie radzę nikomu piec kiełbasy w mikrofali - od samego "zapachu" można się porzygać

Gość franczeska211
Czyli moge sobie taki tanszy kupic i bedzie dobry? Chyba sie na niego zdecyduje. Mam nadzieje, ze sie zaraz nie zepsuje. Zamowie i jak przyjdzie to dam znać co i jak ;)

Gość ja mam taki tylko ze jakiejs
innej firmy i w zupelnosci wystarcza na kielbaske czy jakies mieso tylko jest minus takiego grila w domu bo wiadomo ze kopci jak sie tluszcz topi ale wystarczy zaknac kuchnie i otworzyc okno lub pod okapem postawic

Gość flatka
Mam taki (albo bardzo podobny). Karkówka wychodzi super. Plastry trochę stłukuję, doprawiam normalnie i dodatkowo obmazuję musztardą. Naprawdę smacznie wychodzi.

Gość Nor-bert.
DO HEJKA masz racje ten gril nadaje sie do tego typu rzeczy ktore wyzej opisałas natomiast do udel z kurczaka ,karkówki czy zeberek juz nie usmazysz na tym grillu poprostu ma za slaba grzałke

Gość zdghsdfgsdf
hej, takiego grila z twojego linka nei polecam do uzywania w domu. na tarasie czy w jakims duzym pomieszczeniu tak, ale w kuchni strasznie nasmrodzi i zachlapie tluszczem. Mialem z nim stycznosc i odradzam bo wiecej z tym problemow niz przyjemnosci. na allegeo kupilem grill "ariete la grigliata" poszukaj moze jeszcze jest (za 150zl). Ma pokrywke wiec generalnie wystarczy otworzyc okno zeby bylo ok. Tluszcz nie pryska, do tego regulowana moc. Ja jestem zadowolony.

Gość Franczeska211
Już zamówiłam i czekam, nie moge sie doczekac :))

Gość gdynianin
Ja kupię patelnię grillowa, bedzie taniej na gaz niż na prąd.

Gość Franczeska211
Już od wtorku cieszę się razem z moim chłopem z super jedzonka. Nawet mi nie marudzi, że bez tłuszczu :)

Ja mam elektryczny i jest supe, a najfajniejsze jest w nim to że ma ponad 25 lat i działa do dzisiaj wspaniale... Przywieziony zza granicy. Na balkonie jdnak odradzam, nadgorliwi sąsiedzi wezwą policję bo będa myślieli że to prawdziwy - to się naprawdę zdaza...