Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kimi215

WÓZEK DZIECIĘCY CR-V MARKI BABY BOOOM

Polecane posty

Gość kimi215

witam serdecznie :) czy jest ktos może w posiadaniu lub wie cos na temat wózka dziecięcego CR-V MARKI BABY BOOOM ? zastanawiam się nad kupnem i bardzo proszę o poradę.Z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość Ładny, ale wiele z polskich
tanich wózków bardzo szybko zaczyna się sypać, więc prędzej czy później kasa ląduje w błocie. W razie czego bierz brązowy, bo jest ładniejszy. I z kołami szprychowymi.

Gość kimi215
nie jest to PL wózek jest belgijskiej firmy nowej na PL rynku.co do koloru nie mam wątpliwości-niebieski.

Gość w temacie
Widziałaś go na żywo? Bo na zdjęciach fajny, ale jak dla mnie to gondola jest za mała i jakaś taka płytka. A spacerówka wygląda super. Obydwa kolory fajne, ale błękit lepszy.

Gość kimi215
ha! no właśnie nie widziałam :( to prawda gondola jest mała ...ma takie wymiary jak gondolki z maxi-cosi.z tym ze synek urodzi się za 3 tyg czyli na jesie bedzie miał już pół roku więc nie sądzę że będzie chciał jeszcze leżeć więc przerzucę się na spacerowkę.

NIe znam firmy ale wygląda fajnie. Fakt gondolka mała ale będziesz mieć wiosennego bobasa więc długo w niej nie pojeździcie :) Wada dla mnie jest brak zmiany siedziska do kierunku jazdy- przynajmniej nie doczytałam, że jest. Koła raczej pompowane, jeśli można je zdemontować. Strasznie mało konkretny opis i nie ma podanych wymiarów po złożeniu i sposobu demontażu. Pozostaje jeszcze kwestia serwisowania- jak długo masz czekać jeśli coś się stanie? Ja bym sprawdziła ten wózek, do ręki, ze tak powiem :D Powodzenia w zakupach :)

Gość Kimi ten sprzedawca chyba
robi klientów w balon, bo właśnie przeczesałam internet i taka firma nigdy nie istniała w Belgii, nie ma po niej śladu. Znam rzeczy robione w Beneluksie i ten wózek wygląda mi na 100% polską robotę, więc jak ktoś powiedział - może się sypać. Jest to kolejna polska replika holenderskiego drogiego wózka Mutsy Urban Rider: http://www.aaakocarky.cz/images/Mutsy%20-%20Urban%20Rider%202.jpg

Gość iloveyouhoney
nie ma skretnych kol wiec odpada od razu.. a poza tym gondola faktycznie jakas dziwna... kobieto, za ta kase mozesz spokojnie kupic np x jumpera tako, sprawdzone polskie wozki a nie jakis badziew...

Gość iloveyouhoney
a sorki teraz doczytalam, ze ma skretne tylne kola

Gość panadolmaks
A ja mam ten wózek. Kupiłam go przez allegro bezpośrednio u producenta. Wg mnie wózek jest ładny i jakość tez bardzo dobra. dzwoniłam do tej firmy i pytałam jaka to firma- powiedzieli mi że została zapoczatkowana w Belgii i została przeniesiona na rynek polski. Gondola wcale mała nie jest....ja tam jestem zadowolona

Panadolmaks Jak się sprawdza wózek? Wypróbowany już? Ja też się zastanawiam nad jego kupnem. Jest ciężki? Nigdzie nie mogę znaleźć wagi jego...ciekawa też jestem czy materiał nie zblaknie. Szkoda że tylko dwa kolory są dostępne... a może mogłabym prosić jakieś fotki real? jeśli tak to mogę podać e-mail... byłabym wdzięczna...

Gość testerka3
Słuchajcie znalazłam świetny konkurs kulinarny. Podajesz w nim swoje ulubione potrawy i otrzymujesz wspaniałe nagrody za przepisy. Konkurs jest całkowicie darmowy więc warto spróbować. Ja ostatnim razem dostałam super wypiekacz do chleba. więc jest pewność że warto tu zajrzeć. Poświęć chwilkę i sama zobacz www.friger.pl/index.php?ref=kingakorab

Gość to i ja się zapytam
a wózek Oyster Stroller ktos ma ? Tez chciałabym kupic i zalezy mi na opiniach

Gość Do ZBASI
Tak, kupiłam go trzy tygodnie temu. Kolor niebieski na kołach pompowanych ze szprychami- uważam, ze jest super! gondola duża- na zdjęciu wygląda rzeczywiście na mniejszą, spacerówkę mogę zakłądać tyłem i przodem do kierunku jazdy. Prowadzi się dobrze- uważam ze mogę go polecić:) Mutsy jest strasznie drogi i nie żałuję ze wybrałam CRV- zaoszczędziłam ponad 1000 zł a wózki podobne :) po co zatem przepłacać.

Gość do panadolmaks
Mam wielką prośbe! Podoba mi sie ten wózek i zastanawiam sie nad jego kupnem, czy mozesz mi wysłac wymiary WEWNĄTRZ gondoli i spacerówki( siedzisko,oparcie,podnóżęk) długosc i szerokosc? producent podaje chyba wymiary zewnetrzne a ja sie zastanawiam czy ta gondola jes faktycznie taka mala jak piszą? bo spacerówka wydaje sie spora i chyba dziecko długo w niej pojezdzi?! Mója Dzidzia urodzi sie pod koniec pażdziernika wiec potrzebuje duzego wózka na zime!

Hejka. Wózek CR-V zakupiony :) Nie jest zbyt lekki, bo stelaż z gondolą waży ok 17kg, ale mam nadzieję, że dam sobie z nim radę. Prowadzi się leciutko. Mechanizmy wszystkie są na klik-klik, nie trzeba dużo siły żeby coś złożyć lub wypiąć. Kółka też się wypinają poprzez jedno kliknięcie. Budka chodzi cicho, ale nie ma wentylacji, tylko wizjerek. Co do amortyzacji - powiem szczerze, że się nie przyjrzałam dokładnie, a wózek na razie stoi w kartonie:/ Spacerówkę i gondolę można instalować w obu kierunkach jazdy. Kosz na zakupy chyba wytrzyma obciążenie do 2kg, ale zawsze można spróbować więcej ;) Nie ma zasuwanej plandeki, ale za to jest łatwo dostępny przy obu wersjach nadwozia ( gondola i spacerówka). Prawda jest taka, że osądzę wózeczek dopiero po jakimś czasie użytkowania...Obym się nie zawiodła!

Gość paula praska
Zerknij sobie na te wózki - http://www.mapetszop.pl/pl/c/WOZKI/1 W mojej rodzinie wózki Osann kupujemy od kilku lat. Wcześniej sprowadzaliśmy się z Niemiec, ale teraz już są dostępne w tym sklepie internetowym ;-)