Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pindupindu

Nie potrafie zaspokoić mojej KOBIETY panie pomocy....

Polecane posty

Gość pindupindu

Jak już w tytule napisałem nie potrafię zadowolić kobiety.... Jestem jej pierwszym facetem w życiu jestesmy od 4 lat i ona przechodziła takie dziwne okresy ze dochodziła tylko w jednej pozycji na początku w klasyku nastepnie byl okres ze potrafiła na jeżdźca ale to tylko 2 razy a pozniej głownie pozycje od tylu czyli ja lezałęm ona plecami na mnie albo ona na brzuchy a ja na niej teraz mozna powiedzieć ze te pozycje sie nudzą... pokochamy sie 10 min i juz nie czuje tych sokow... Ona sama przyznaje ze ciężko jest jej dojsc a podczas stosunku to jest moj priorytet.... Od czego to zależy ??? Pomocy co źle robię ???? Czy to wina mojego penisa na ktorego inne kobiety nie neżekały bo jest sporych rozmiarow ?????????? A może zbyt czesty seks z jednym partnerem jej sie z nudzil ?? I czemu dochodzi tylko w wybranych pozycjach ???

Gość ja30
,,,,,,,,,a może po prostu wkradła się nuda wam do łózka -zmień coś ,zaskocz ją...)

Gość pindupindu
No nie wiem wlasnie co.... Kupuje żele wzmacniajace doznania przez jakis czas musielismy uzywać prezerwatyw to byly i suer cienkie i z wypystkami roznego rodzaju, kupiłem juz nawet nakladke wibrującą ale i ona nic nie dawała jedynie jak przylozylem jej do łechtaczki i pocierałem naprawde nie wiem....

Gość StutuTuTu
Może poprstu porozmawiaj z nia o tym... Całkiem prawdopodobne ze ona chce byc dobrze "wyruchana" a ty wkladasz za dużo uczucia w seks ;)

Gość jarkooo
Moze stala znajomsc we troje . stalosc i dyskrecja