Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spidi290

Choroby skóry i grzybice.

Polecane posty

Gość vavena
Miałam kiedyś tą miedź, którą sprzedaje (polbartek7). Fenomenalnie działała na grzybicę stóp u mnie. Miałam w okolicach palców. Pryskałam tym środkiem rano nim ubrałam coś na nogi i wieczorem przed pójściem do łóżka. 2 tyg i nóżki jak dupka niemowlęcia. Bardzo dobry preparat. U mnie się sprawdził. Dodam może, że jak wracałam z pracy to chodziłam z gołymi stopami tylko w klapkach (bez skarpetek). Pozdrawiam Elena z Koszalina

Gość Marysia misia
Kupiłam od polbartek7 preparat na grzybicę. Napisał mi w mailu żebym, napisała opinię. Więc piszę:) Walczyłam od trzech miesięcy z grzybicą w miejscu intymnym. Kupiłam ze trzy środki i coś tam się poprawiało ale nie znikało do końca. Więc gdy na KAFETERIA spotkałam linka do jego aukcji, weszłam, kupiłam. 4 dni przemywałam tym środkiem... POMOGŁO! Proponuję polbartek7, żeby popracował nad szatą graficzną swoich aukcji, bo są nie adekwatne do jakości produktu. POLECAM

Gość Marysia misia
Popracuj nad szatą graficzną swoich aukcji http://www.allegro.pl/item1005493325_nanokoloidy_miedzi.html bo ta nie jest adekwatna do produktu. Od 3 miesięcy męczyłam się z grzybicą. Miałam z 3 produkty, trochę się poprawiało ale nie do końca. Po miedzi dopiero w 4 dni wszystko znikło. Szata graficzna aukcji nie adekwatna do jakości. Bo produkt godny polecenia.

Gość Trynia zynia
Dobry środek panie polbartek7 polecam! Teresa z Katowic

Gość Enduro
Ja nie miałem tego środka ale też to była miedź nanu koloidowa. Bardzo skuteczny. Uważam, że nie można mówić, że coś "pomaga trochę". A czytam często, że ktoś używał czegoś i to mu "pomogło trochę". COŚ ALBO POMAGA SKUTECZNIE, ALBO DO DUPY Z TAKIMI PREPARATAMI. Natomiast miedź napewno pomaga. Myślę że ta reklamowana przez polbartek7 też.

Gość tomek krup
Zacznijcie się myć i dbać o higienę a nie wymyślcie jakieś tam dziwne preparaty itp.

Gość polbartek7
Polecam mój produkt. Praktyczne zastosowanie: Likwiduje problemy skórne z infekcjami o podłożu grzybiczym Łagodzi skutki otarć i odparzeń Usuwa przykry zapach stóp i obuwia Zabezpiecza przed rozwojem grzybów urządzenia sanitarne, natryski, wanny, glazurę, terakotę, powierzchnie budowlane, drewno, tekstylia, gumy i skóry Szczególnie wskazany dla osób mających skłonności do infekcji grzybiczych często korzystających z basenów i natrysków publicznych Jeżeli od lat męczysz się z grzybicą, a ona ciągle wraca, to ten preparat odmieni Twoje życie. Niezastąpiony przy grzybicy pochwy i układu pokarmowego. Rewelacyjny w przypadku grzybicy paznokci http://www.allegro.pl/item1017249041_nanokoloidy_miedzi.html

Gość Paulaaaaaaaa
Te nanokoloidy miedzi są fenomenalne. Miałam grzybicę na głowie, kupę łupieżu, poprostu cuda miałam w tych włosacha, koleżanka mi dała tę miedź i powiedziała że pomorze. Działa:)

Gość polbartek7

choruje ktos z was na łupiez rózowy .? ja mam wciaz te plamy na skórze juz 3lata :(

Gość gość
Świetne artykuły o grzybicach są na www.nazdrowiesposob.com. Wszystko jest dokładnie opisane: objawy, leczenie, profilaktyka... Polecam!

Gość mama ani
nie wiem czy ktos jeszcze tu zaglada,ale mi grzybica znikla jak smarowalam te chore miejsca olejem z chili,a mialam zadawniona, i przeszlo .! na lupiez rozowy dobry jest szampon o skladzie ketoconazolum,on bardzo dobrze dziala na tez lupiez.