Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spidi290

Choroby skóry i grzybice.

Polecane posty

Gość spidi290

Jakich środków używacie? Jak zapobiegać?

Gość Paweł131313
Kiedyś miałem nanukoloidy srebra i wyleczyły nawet gardło. Bo srebro dezynfekuje i niszczy zarazki.

Gość Betoną

Gość Betoną
Bardzo dobrze działa. Świetny.

Gość Randolf
Koloidalne serbro.Owszem czesto jest skuteczne.Ale jezeli masz chlopaka to mu powiedz co to jest koloidalne srebro i zrobi Ci tego wiadro. 4 baterie 9V polaczone szeregowo i podpiete do nich druty srebrne zwane dumnie elektrodami.Jezeli to wsadzisz do destylowanej wody ( z apteki) to masz 100% czyste koloidalne srebro.Ale te "druty" musza miec czystosc 9.999. Wiecej bedzie o tym na www.o3pro.pl po Swietach $ baterie starcza na kilka litrow,elektrody na kilka wiader. Robic i przechowywac w chlodnym miejscu w ciemnej butelce,albo owinietej folia.

Gość Randolf
A....co ? Atest? Chinski czosnek ma atest i wszystkie inne wyroby nawet te ktore w cywilizowanym kraju nadaja sie jedynie na smietnik.Koloidalne srebro zrobione na elektrodach 9.9999 i wodzie destylowanej nie otrzyma atestu ale atest otrzyma kazdy kto dobrze zaplaci i moze ladowac na srebrze 925. Ja nie sprzedaje kolloidalnego srebra bo musialbym wziasc za litr cale 5 zl.3 zl woda destylowana 1 zl zuzycie "elektrod" i 1 za straty moralne.Po prostu sie nie oplaca.A 25 za litr to ochydne zdzierstwo wiec tez sie nie pisze. Koloidalne srebro robie dla siebie i dziennie wychodzi tyle ze moge sie kapac. Ale zamiast srebra jak wiesz mozna podpiac kazde inne "elektody" i skladac na skorzany fotel.Koszt wlasny? 1zl-2 zl za galon? Acha...... A-test Nie te numery ze mna "Bruner"

Gość Randolf
Jest na rynku urzadzenie do detoksyzacji.Raptem ok tysiaca zl Wsadzasz nogi do miski i........... schodzi z ciebie bloto czyli oczyszczasz organizm.To super urzadzenie.Ma A-test. Ono jest na tyle dobre ze nawet jak nie wsadzisz nog to z ciebie zejdzie to samo bloto.A to bloto produkuja... elektrody. Jest takich wiele cudow 23 wieku ktore dzialaja na wyobraznie i system- finansowy.Medyczny ozon ma jedna WADE.Dziala.Dlatego nie masz szans kupic ozonatora medycznego.Natomiast kupisz dziesiatki odmian zlomu ktory laduje 15-25kV w blache i robi ozon,czyli toksyne.Zaleta tych urzadzen?Maja A-test.To bydlo musi zarabiac na tych ktorzy poszukuja pomocy bo sa chorzy. Przemysl zbrojeniowy tez jest dochodowy dlatego najwiekszym wrogiem biznesu jest.... pokoj.Zdrowie to kolejny wrog. Podeszly wiek to trzeci bo trzeba oddac pieniadze.

Tym srebrem robisz sobie darmowe reklamy?Sczepionki polecam 12 razy koszt calkowity ok 70 zl.Dzis dostalam na nie recepte.Beda dzialac uodparniajaco wlasnie na te rzeczy.Spytaj ginekologa na pewno ci powie.

Gość Randolf
To zabawne.Oswiadczam ze moja darmowa reklama polega na tym ze ja NIE sprzedaje ani kolloidalnego srebra ani zadnego innego medykamentu.Natomiast lopatologicznie tlumacze ze to kazdy moze sobie zrobic SAM.Chyba ze ma dwie lewe rece i dwie lewe nogi. Na You Tube.com wystarczy wpisac How to make colloidal silver. To 3-4 baterie 9V,elektrody czyli srebrne druty,blaszki (obojetnie) i destylowana wode- ktorej nie chce robic darmowej reklamy.

Wiem i to nie do ciebie,a tych z samej góry.Odnioslam wrazenie ,ze to jedna osoba sie podszywa pod kilka.

Gość szkrabku
ja srebra nigdy nie używałam, więc nie wypowiadam się. Zawsze jak mam problemy z chorobami skóry (wysypki, liszaje itp.) to stosowałam maść propolisową lub propolisan spray. nie wiem tylko czy na grzyba zadziałają. co prawda wyleczyłam tym kiedyś łuszczącą i swędzącą skórę między palcami u stóp (domyślam się, że po wizycie na gorących źródłach złapałam jakiegoś grzybka), ale gwarancji nie dam.

Gość polbartek7
Zastanówmy się czego chcemy. Czy butów, które można kupić na rynku za 20zł, czy takich które są w cenie 200-400 zł w sklepie, które wyglądają lepiej, na które masz gwarancję, które się nosi dłużej. Samochodu z Ukrainy od złodzieji za 10 000 tys, czy z salonu a Polsce za 40 000 tys. Prezerwatywy, w której ktoś chodził czy zamkniętej z apteki. Papierosa z przemytu, który smakuje jak suszona kupa, czy zapłacić 2x więcej i kupić w sklepie. Podrobioną wódkę z przemytu, czy zaplombowny trunek ze sklepowej półki. JAKOŚĆ!!! http://www.allegro.pl/item982427081_nanokoloidy_miedzi.html

Gość Randolf
Wlasnie wole jakosc.Nie kupuje koloidalnego srebra pedzonego na wodzie do akumulatorow ale z atestem. Nie kupuje olejku ozonowego bo ma stezenie ktorym mozna smarowac kotka pod ogonem,ale ma atest.Dalej co do jakosci to kupielm z tej jak piszesz "Ukrainy" ozonator jedynie za 12 tys euro i .. ma wszystkie pod soba.Znane ATO3 do niego to zabawka. To co ty reklamujesz to absolutnie to nie moj problem.Ja pisze o wyrobach ktore sa wlasnie skandaliczne jakosciowo z atestem. Jezeli z kolei ktos lubi placic np za koloidal 200zl za litr bo to.... takie dobre jest rzeczywiscie chory. Papierosy? Dobry przyklad.Sadze ze podrobki nie maja w sobie plutonu i innych ciekawostek.Ze w biednym Meksyku mozna jeszcze kupic kawe organiczna i tanio,albo inna z gornej polki napedzana kilkunastoma E.

Gość polbartek77
Patrzenie zależy od miejsca siedzenia. Nie mnie to sądziesz. Ja polecam to co sprawdziłem. Jeżeli mi coś pomogło, to zastanawiam się czemu, nie powiedzieć o tym innym? Dlatego mówię, polecam i zachęcam!

Gość Randolf
TO jest logiczny argument. Wesolych Swiat Wielkanocnych dla wszystkich uczestnikow forum

Gość Randolf
Ktos nie pokazujac palcem upierdliwie laduje reklamy i linki na Allegro,co znaczy tyle,ze jest to ponizej pasa. Mysle ze dasz sobie spokoj z tym spamem.To propozycja

Gość polbartek7
Niby czemu? Bo ty mi to mówisz?

Gość kerkan
co z tą miedzią? Czy to działa?

Gość Ula z Gorzowa
Działa, działa. Miałam to od koleżanki. Dostałam grzybicy na stopach i potem na paznokciach. Powiedziałam o tym koleżance (było mi cholernie głupio). Dała mi koloidalną miedź 3 tygodnie. WSZYSTKO znikło. WSZYSTKO!