Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowatka 19

chyba skrzywdzilam faceta...zle mi z tym

Polecane posty

Gość kropkowatka 19

na pozor nic sie nie wydarzylo,z gory powiedzialam ze nie chce sie wiazac itp itd...ale jak tak patrze na nasze rozmowy to jednak mam wrazenie ze to moze z jego strony wygladac calkiem inaczej... a ja jestem mloda..i nie chce sie wiazac... chcialam tylko hmm przyjazni? nie wiem jak z tego wszystkiego wybrnac...z jednej strony nie chce tracic kontaktu z nim..z drugiej..przeraza mnie mysl ze kogos moglam skrzywdzic i ktos bedzie czegos wiecej ode mnie oczekiwal

Gość trzecia czarownica
dla jego dobra zerwij z nim kontakt,bo chłopak będzie się tylko męczył i łudził...

No i kolejna dziewczyna DLO (Dużo Lepsza Okazja). No fajny jest chłopak ale się z nim nie będę wiązała bo przecież młoda jestem i może się mi trafić Dużo Lepsza Okazja. Brawo.

Gość kropkowatka 19
to nie tak;)jestem zbyt mloda i niedojrzala zeby sie wiazac z kims;) zwiazek to nie trzymanie sie za rece..ale cos wiecej.. zerwac z nim kontakt?i co mu powiem?

Gość kropkowatka 19
on nie chce sie zenic... ja zwyczajnie nie chce nic procz przyjazni..

Gość toważysz_rzycia
prawdę mu powiedz kochanieńka, bez owijania i trzepotania rzęskami dla dobra każdego z was

Gość kropkowatka 19
towazysz ale co ja mam mu powiedziec?? soory wczoraj mowilam ze nie chce konca tej znajomosci ale odwidzialo mi sie,czesc?milo bylo?:>

Gość Seniorrro
Napisz mu otwarcie, co leży Ci na wątrobie, albo zerwij wiadomość. Po prostu... Ech, te kobitki. Najgorsze, co może się przydarzyć facetowi, to być kołem zapasowym w życiu wybranki serca.

Gość toważysz_rzycia
to co napisałaś powyżej tylko jemu a nie nam jeśli szuka kogoś dla siebie to będzie wiedział przynajmniej na czym stoi a nie zawracał sobie głowę tobą

A no to mamy typowe "zostańmy przyjaciółmi". Facet Cię nie rajcuje więc daj mu spokój. Przecież on nie szuka przyjaciółki tylko dziewczyny z którą mógłby być razem i uprawiać seks. A Ty nie chcesz mu tego dać. No to powiedz mu to sławetne "zostańmy przyjaciółmi" i nie zawracaj mu głowy.

Gość Seniorrro
* zerwij znajomość. Napisz mu, tak jak piszecie w większości przypadków: "zostańmy przyjaciółmi" :)

najwyrazniej nie doroslas do powaznego zwiazku wiec daj facetowi szanse poznania kogos normalnego :)

Gość kropkowatka 19
ale ja mu to 2 razy powiedzialam..na wstepie znajomosci..i jakis czas temu..

Gość Seniorrro
To w takim razie, zerwij znajomość i tyle. Nie przedłużaj tego, żeby facet nie cierpiał.

Gość kropkowatka 19
tak Coralick nie doroslam..dlatego nie wiem teraz co z tym wszystkim zrobic bo to troche wyglada tak ze ja mu tam gdzies zasygnalizowalam ze nie chce sie wiazac,ze tylko przyjazn ale rozmowy na pozor zwykle rozmowy ale wygladaja jednak na cos wiecej..

a on co? wyraził cheć związania sie z Tobą? czy może jakies inne chęci wyrażał? :>

Gość kropkowatka 19
nie,nie padlo nic wprost..ale pewne rzeczy sie wie.. niby jego zdaniem on godzi sie taki,,uklad"

no czyli seks bez zobowiazan... bla, bla, bla.... po co to ciagnac... za jakis czas obudzisz sie z reka w nocniku a krzywdy juz nie cofniesz

Gość kropkowatka 19
coralick ??haloooo gdzie byla mowa o sexie bez zobowiazan????

czy Ty aby sobie czegos nie nad-wyobrazasz? w jakim wieku to jest chłopak? może on te sie nie chce wiązac, w sensie być z Toba w związku powaznie, skoro sie na to "godzi",a moze raczej chciałby skorzystac z tak niecodziennej i szczesliwej okazji, co? ;) ja bym sie tak nie przejmowała, ze go skrzywdzisz... sie o siebie martw raczej

Gość kropkowatka 19
ja 19 on 23.. no wlasnie sama juz nie wiem... ale nie chce go skrzywdzic..

no ale w jaki sposob Ty go mozesz skrywdzic? rozmawiając sobie z nim? hmmm, flirtowalas, co? ;>

Gość kropkowatka 19
znamy sie prawie rok:) byl jak bylo u mnie bardzo zle..i z mojej strony to czysta przyjazn.. a jak go moge skrzywdzic? hmm w sposob taki ze ja traktuje to tylko i wylacznie jako przyjazn..a dla niego moze znaczyc to cos wiecej?

no wiec juz powinnas wiedziec... poki co wszyscy ci odradzaja taka "przyjazn"... co jeszcze chcesz uslyszec?

> a jak go moge skrzywdzic? hmm w sposob taki ze ja traktuje to tylko i wylacznie jako przyjazn..a dla niego moze znaczyc to cos wiecej? to sie go spytaj czy dla niego to cos wiecje niz przyjaźń i po problemie :) chyba ze wolisz sie pomartwic, pobac ze go skrzywdzisz i w ogole powymyslac sobie cuda na kiju?

Gość kolo awaryjne i zostanmy przyj
aciolmi to akurat typowo meskie niedojrzale zachowania

Gość kolo awaryjne i zostanmy przyj
obok najpopularniejszego zalezy mi, ale boje sie zaangazowac, co nie przeszkadza mu bzykac