Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzi100

umawiać się? wiedząc ze nic z tego nie będzie?

Polecane posty

Gość andzi100

już dawno nie bylam na randce.. cały czas byłam zakochana w jednym i wszytskim odmawiałam..dalej jestem w nim zakochana, ale nic juz z tego nie będzie, wiec musze jakos zapomniec :( choć nie wiem jak.. ale tak sobie mysle ze moze warto pospotykać się z jakimis chlopakami mimo ze mysle ze i tak nic z tego nie będzie, no ale co mi szkodzi umówic sie na kawe.. bo dostalam kilka propozycji.. moze tak łatwiej bedzie mi zapomnieć niż siedząc wciąz w domu..?

Gość andzi100
a co wylecze sie z niej siedząc w domu i płacząc w poduszke? przeciez nie robie im zadnej nadziei jednym spotkaniem na kawe, zresztą uprzedzam ich ze to tylko spotkanie po kolezeńsku....

Gość andzi100
no mowie im o tym..

Gość SiA753
andzi100 - myślę jak osoba wyżej - umawiaj się ale szczerze i otwarcie mów ze to tylko przyjacielskie wyjscie na kawe bo na nowe uczucie nie jestes gotowa. Przykro mi bardzo ze nie jestes z osoba ktora kochasz. Ja jestem w podobnej sytuacji... kocham faceta nad zycie, jestem z nim w ciązy a on wyrzucil mnie z domu:(

Gość andzi100
co? jestes w ciązy a on wyrzucił Cie z domu? to juz wogole tragedia , sory ze to powiem ale cham z niego :( ale bedziesz miala pociechę więc tym sie ciesz :)

Gość jakaś tam w świecie ..
Andzi - baw sie , na zlamaną milosc lekarstwem jast następna nie daj sie , zycze duzo szczescia , bądz silna !