Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona bezgranicznie

zepsuł mi urodziny-nie kocha mnie?

Polecane posty

Gość gupeek
pisalas tez ze nie ma paragonu cos tu sie kupy nie trzyma... z drugiej strony - slyszalem od paru osob, ze w aparcie robia problemy o byle gowno, wiec calkiem mozliwe, ze nie wymienia Ci tego wylacznie z powodu wlasnego niechcenia, a nie dlatego, ze nie moga... APART to najgorsza siec jubilerska w tym kraju...

Gość wiatry ze spodni
Jesli cie kocha jest mega osłem. Ale raczej chodzi mu tylko o jedno, nie sądze zeby bral cie na powaznie

Gość zasmucona bezgranicznie
Metki nie oderwał od łańcuszka,od wisiorka oderwał ale zatrzymał,a paragon okazało się że miał zmięty w spodniach i go odnalazł jak zaproponowałam żebyśmy wymienili na coś innego. do "ty tepa idiotko" -> Przeczytaj jeszcze raz topik a dopiero potem bluzgaj nieznane ci osoby, w ogóle najlepiej wracaj lekcje odrabiać bo w gimnazjum to bardzo ważne. On kupił mi COŚ CO JUŻ MAM I O TYM WIEDZIAŁ a kwiaty przyniósł dopiero gdy powiedziałam jak bardzo mi żal,że ich nie dostałam i wolałabym dostać TYLKO KWIATY zamiast czegoś,co już mam a jemu nie chciało się wymyśleć nic innego mimo,że wiedział,że zdubluje prezent.

Gość olaboga olaboga
napisz do brawo. Naprawde bardzo powazna sprawa. Lecz sie