Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak ciezko

Nie stara sie?

Polecane posty

Gość czy tak ciezko

Nie dostalam nic na walentynki ani na dzien kobiet dawniej zawsze dostawalam czy on sie juz nie stara ? jestesmy ze soba 6 lat Nie zalezy mi na podarunkach typu bizuteria,ciuchy ale czulabym sie fajnie gdyby moj facet dal mi roze i on wie o tym bo mowilam kiedys . Ostatnio powiedzial mi nawet ,ze miedzy nami nigdy nie bylo milosci wiec zapytalam to czemu mi mowil ,ze mnie kocha? Nic sie nie odezwal ...

Gość to tak jaki dzieci - chlopvc

chlopcy zabieraja sie za zwiazek ;/ wspolczuje

Gość o mężu piszesz
????

musisz z nim powaznie porozmawiac

jesli jest jeszcze o czym

jesli sam sie przyznal ze nie bylo milosci to co Ty jeszcze z nim robisz?? jest z Toba bo mu wygodnie? bo ma seks za darmo? bo mu posprzatasz i ugotujesz? nie odpowiedzial, bo co mial powiedziec? nie kocham cie ale mowilem tak zebys nie marudzila i zebys mnie nie zostawila bo mi z toba wygodnie?

Gość czy tak ciezko
To jest moj chlopak nie maz

Gość czy tak ciezko
do :irytują mnie ludzie : Powiedzialam mu kiedys wlasnie to co napisalas ze pewnei tylko dlateog ze mna jest a on odpowiedzial ze mu nie zalezy czy ja ogotuje obiad ze on sobie sam poradzi..

no to jeszcze lepiej - skoro nic Was nie łączy to po co z nim jestes? Facet przyznał sie ze Cie nie kocha... wiec co Ty z nim robisz? liczysz na to, ze po 6 latach nagle zacznie Cie kochac?

"ze on sobie sam poradzi.." no to zapytaj sie go po co Ci zycie marnuje? dlaczego sie z Toba nie rozstanie skoro i tak Cie nie kocha... Jak dla mnie to on po prostu marnuje Twoj czas, zycie i szanse na poważny związek z facetem który nosiłby Cię na rekach a nie kłamał mowiąc "kocham cie".

Gość czy tak ciezko
to nie wiem po co mowil ze kocha

Czy całe życie chcesz się zadręczać tymi samymi pytaniami, i czy warto marnować lata dla kogoś takiego jak on, daj sobie szansę na inne życie, w miłości, szacunku , nie musisz z nim być na siłę !!

Nie musisz prosić o miłość , to upokarzające....

Gość czy tak ciezko
Masz racje on nawet nie chce sie ozenic bo mu papierek nie potrzebny ,a ja za pare lat chce miec meza On nie chce sie ozenic a ja sie zachowuje jak zona i on chce zebym sie tak zachowywala nawet jak jestesmy w polsce a, chce zebym nocowala u niego w domu tzn u jego mamy

Zapytaj się czego chce, ciekawa jestem co ci odpowie, znając życie powie że nie wie czego chce, wierz mi jak znajdzie lepszą wersje ciebie to odejdzie , bo tacy są faceci, zastanów się dziewczyno czy warto czekać aż twój facet dorośnie, a co zrobisz jak za parę lat zostaniesz sama, czemu nie myśli o ślubie z tobą, odpowiem ci , bo nie traktuje cię poważnie.

Gość Krokodylka
czy tak ciężko, Zastanawiasz się, po co mówił, że kocha... zastanawiasz się, wiedząc, że teraz nie kocha. Naiwnie skupiasz się nie na tym, co ważne. I co teraz? Co zamierzasz? Jak to sobie wyobrażasz? Czego chcesz?

Gość czy tak ciezko
No niby powiedzial ze nie bylo milosci ale jakos normlanie sie zachowuje se... nie unika mowi kochanie itp.. Co teraz? - Mam ochote odejsc Co zamierzam? spakowac sie i odejsc bez slowa bez klotni Jak to sobie wyobrazam? - nie wiem Co chce? -faceta wyrozunialego ktory bedzie mnie kochal i szanowal to wszystko

moj też do mnie mowi misiu, kochanie, słonko itp... a wiesz co jest najśmieszniejsze? ze moi znajomi czesto tez tak do mnie mowia - i co? myslisz ze to oznacza ze mnie kochaja? Nie. Każdy facet na poczatku znajomosci mowi tak do kobiety - bo to miłe, pieszczotliwe - a prawda jest taka, ze wielu nie kocha i nawet nie ma zamiaru sie zakochiwac. Liczą sie CZYNY a nie słowa. Gdyby mu naprawde zalezało to juz dawno coś by z tym zrobił... a on poki co to sie przyznał ze Cie nie kocha.

Gość Krokodylka
więc zrób to. odwagi. bądź szczęśliwa.