Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lajla__

Czuje jej obecnosc u niego w domu

Polecane posty

Gość Lajla__

Od niedawna jestem z facetem ktory pol roku wczesniej rozstal sie z dziewczyna z ktora byl 2 lata, mieszkali razem u niego. I ciagle bedac u niego czuje sie dziwnie, np ostatnio w kuchni on robil herbate, ja poszlam z nim i siedzialam sobie na blacie, zaczelismy sie calowac a ja od razu w glowie czy tu uprawiali seks, tak samo dziwnie sie czuje w jego lozku bo od razu sobie mysle ze oni sie tu kochali, ze moze jemu tez sie kojarzy i przypomina. Ogolnie nie jestem o nia zazdrosna ale takie dziwne sa te odczucia

Gość gosia taka jedna
Ja tak nie mam bo wiem, ze u nich bylo beznadziejnie :)

Gość Krokodylka
J jestem z tej drugiej strony. Mam nowego faceta a mieszkam w miejscu, gdzie mieszkałam z innym. Czasem przebłysknie mi myśl, że był tamten i ciekawe czy ten nowy ma jakieś złe myśli. Nie chciałabym, żeby miał tak jak ty. Uważam, że takie przebłyski z przeszłości można zlekceważyć w głowie. Ja tak robię. Jest ich więc coraz mniej. I nie mają znaczenia. W sumie tak jakby ich nie było.

Gość gupeek
no wlasnie jestes zazdrosna. to siedzi tylko w Twojej glowie - pozbadz sie tego uczucia, a zobaczysz jak bedzie cudownie.

Gość miałam to samo*
W jego mieszkaniu było pełno śladów. Wazon, który zrobiła, kalendarz z roku w którym się rozeszli, jakieś suszone kwiaty, obrazki. Czułam się tam paskudnie. On u mnie nie miał takich problemów. Zamieszkaliśmy u mnie, a tam zrobiliśmy wielki remont- mieszkanie do wynajęcia, bez bibelotów. Gołe meble. I teraz mam spokój, ale i tak nie lubię tam zachodzić.

Gość Lajla__
U niego nie ma zadnych pamiatek na widoku, ale razem urzadzali to mieszkanie bo on byl wtedy swiezo po kupnie i tylko lazienka i kuchnia byla zrobiona. Tak sie czasem czuje nieswojo

Gość Lajla__
A moze sie wypowie jakis facet? :) Ktory mieszkal z eks a teraz ma nowa dziewczyne

Gość big girl
to wprowadz sowje porządki nie rób problemu

Gość fghfgfg
lecz sie

Nie, to nie jest tak. Ja byłam kiedyś z facetem. Teraz jestem z innym. I nie myślę przy nim o byłym. Wcale. Jestem szczęśliwa z nim, więc dlaczego mam myślec o przeszłości? Twój też napewno o niej nie myśli. Teraz Ty zajmujesz jego serce! Była się nie liczy. Na pewno!! :)