Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabela198966

Uderzyl mnie w twarz przy kolegach

Polecane posty

Gość Izabela198966

Hej. Mam chłopaka od PRAWIE 3 lat. Mam 20 lat, on jest moim równolatkiem. Nasz związek to taka raczej przyjaźń, niż wielka miłość( z mojej strony) Wszystko już przygasło i jesteśmy do siebie bardzo przyzwyczajeni , ale jest nam nadal super. Widzimy się codziennie od tych 3 lat po pare godzin i znam go jak nikogo innego. Mamy tylko wspolnych znajomych i wszystko robimy raczej. To raczej ja dominuje w tym zwiazku. DO RZECZY: wczoraj byliśmy u znajomych na imprezie. Oboje nie palimy, ale wracając razem do domu z paroma kolegami, zapaliłam sobie z innym kolegą. Mój chłopak kazał mi przestać, ale ja go nie słuchałam. Podszedł do mnie i otwartą dłonią uderzyl mnie w twarz(bardzo lekko, ale liczy się to, że zrobił to) jednocześnie gasząc sobie na dłoni i mi na twarzy papierosa.... Wszystko przy tych znajomych. Ja się wściekłam i trochę się z nim szarpałam, bo mnie złapał za ręcę a nie chciałam wtedy w ogóle go dotykać. Nie przeprosił mnie, ani nic...

Gość hrthr
dobrze zrobil masz wiedziec gdzie twoje miejsce Lubicie takich przeciez

Gość Izabela198966
hrhr - zaczelam z nim byc bo wlasnie taki kurwa nie byl nigdy. nigdy nie lubilam typu macho. po raz pierwszy taka akcje odwalil.

Gość kobitki to kochaja
On nie jest NUDNY przeciez a ze czasem po mordzie da czy z buta to nic :D

Gość Izabela198966
po doswiadczeniach mojej matki specjalnie nie chcialam bawidamka, faceta przesiaknietego tesosteronem.unikalam takich jak ognia

Gość BogusławZ
Cienki Bolek z niego, skoro bije kobiety.

Gość Izabela198966
widze, jak ludzie czytaja temat. nie jest nudny, bo mamy podobne zainteresowania. sami niedowartosciowani faceci na forum.

Gość heniu32342
Dokladnie , nie martw sie najwazniejsz ze nie jest nudny i ma to cos.

Gość iiiiioooooooghgggggggg
dobzre że ci dał w morde należało się kurwie

Gość Izabela198966
nom, pewnie mi sie nalezalo. kurwa tez na pewno jestem. lepiej ?:) loosers

Gość iiiiioooooooghgggggggg
skoro ci dał z liścia to jakaś przyczyna była, pewnie szłaś pijana,blacharo i hój dobrzxe ze ci w ten obesrany ryj dał

Gość smierdzuch
Ja tez bym Ci tak odwinal ze bys poleciala na orbite okoloziemska ! To wlasnie sie wam podoba, lubicie byc pomiatane, a porzadnych kolesi macie w dupie. A wiec- WYPIERDALAJ !

Gość martynkoska___23
OMG przeraziłam sie co za prostackie świanie siedza na kafe, ludzie skąd wy sie bierzecie, dziewczyna opisała sytuacje, chciała normalnych odpowiedzi a tu same pojeby sie zleciały jak sępy do padliny szok. No ale jakie normalny facet po południu siedzi na kafe, same dziecioroby.....wracając do sytuacji rzuć tego bydlaka i szanuj sie dziewczyno, nikt nie ma prawa cie bić a on cie okropnie zeszmacił i upokorzył...jak nadal z nim bedziesz zeszmacisz sama siebie.

Gość kosdfsdfdf
Ale wy lubicie prostakow i chamow wiec rozmawiamy waszym jezykiem

Gość smierdzuch
do diabla taka jest prawda ! trzeba pokazac lasce kto rzadzi w zwiazku i miec ciezka reke... bo inaczej potem ona Cie obgada i bedzie pierdolic ze jej facet to ciapa, cipka itp. ... Wiec facet zrobil bardzo dobrze.

Gość neska 25
olej go totolnie uderzyl raz uderzy drugi

Gość Popieram panowie
Ja bym Ci tego szluga odgasił na dupie. Pamietalabys, ze przy mnie sie nie pali, glupia dupo.

Gość martynkoska___23
Posrało was?? Nie dziwię się że takie z was nieudaczniki i zamiast przebywac z jakąs fajną dziewczyną siedzicie jak ostatni desperaci na babskim forum i wypisujecie stek bzdur żałosne chłopaczki, nikt nie ma prawa bić i zadna kobieta nie powinna na to pozwalać, pogonić takie chuuuja, za duzo ich na świecie żeby się jednego trzymać, w dodatku niedorobionego

Gość neska 25
i olej tych przymułów co ci tak pisza frajerzy

Gość Izabela198966
martynkoska___23 - dzięki Ci za odpowiedź :) Nie spodziewałam się raczej normalnych odpowiedzi od facetów, bo na kafe samib frajerzy siedzą, jak widać po komentarzach... Ciężko byłoby mi go zostawić, bo to zupełnie do niego nie podobne. Nie wiem, skąd takie zachowanie u niego. Jesteśmy razem 3 lata, praktycznie razem się wychowywaliśmy. Przyjaźnimy się od 5 lat. Nie wiem, co mu odbiło, szok. Wiesz, to cholernie trudne. Za pare miesięcy mamy zacząć wspólnie meiszkać, wyprowadzić się z miasta, razem zacząć studia....to jakieś nierealne

Gość fghfghf
Dlo lachy suki lubicie to i known

Gość neska 25
uderzyl cie raz i nie przeprosil zrobi to znowu masz 20 lat olej go totalnie

Gość do wszystkich tych
chłopców a raczej gimgówien - wypierdalac z kobiecego forum jebane prawiczki co w życiu gołej baby na własne oczy nie widzieli Autorko też nie bardzo rozumiem nad czym się jeszcze zastanawiasz ? Taka akcja jest nie do "przejścia" chyba to rozumiesz ? Damski bokser uderzy drugi i trzeci raz , bo taka już jego natura i tyle w tym temacie , jak ci to odpowiada to ok , jak nie to 🖐️

Gość Izabela198966
dzięki, dziewczyny, naprawdę. Nie przejmuję się zdaniem ludzi, prezentujących taki poziom, jak ci "faceci" tutaj...

Gość Izabela198966
Nie wiem, czy umiałabym sama zreazliować wszystkie moje plany...nie wiem, czy nie zniszczę sobie przyszłości, jeśli go zostawię. z nim bym się nie bała...ale sama? nie poradzę sobie...

Gość Popieram panowie
Takich chamów i gnojów szanujecie i tacy wam sie podobaja bo są męscy i w ogole. Jak facet was szanuje to jest miękki. Wielu z nas już sie na tym poznało. MAcie kurwa znac swoje miejsce. Jak coś ,to w ryj !

Gość turutututu
ja bym mu kopa w jaja wywalila przy tych wszystkich zjamomych, pozniej oblał by mnie deszcz satysfakcji i nawet by mi nie przeszkadzało ze mi oddaje :D

Gość martynka...
uwazam ze powinnas mu wybaczyc, po co palilas papierosa? chlopak mial prawo sie zezloscic i ukarac cie. zachowalas sie jak szmata, dziewczyna co pali to szmatławiec, co innego facet, jemu pasuje. ja sie mu nie dziwie, ze dał ci w twarz szmato. powinnas go przeprosic. zrobilas mu siare przed znajomymi:/

Gość Izabela198966
turutututu - próbowałam wtedy, gdy się szarpaliśmy... nie udało mi się, bo się bronił, ale ostro go poszczypałam :P:P miałam naprawdę strasznego wkurwa wtedy...teraz po prostu się boję o to, co ma być. przyszłość wydawała mi się bezpieczna...a teraz? nie mam pojęcia...