Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzkrk

Do pań

Polecane posty

Gość xyzkrk

Witam mam 22 lata super dziewczyne. Mialem kilka partnerek seksualnych problem w tym ze nigdy nie mialem starszej i od jakiegos czasu po prostu az cos mi sie robi na mysl o dojrzalej kobiecie tzn tak do 40 :P czy jakies pani mialy przygody z podobnymi przypadkami? pozdrawiam :)

Gość Tomek1234
Pania nie jestem, Ale mam 18 lat i nie posuwalem zadnej laski w swoim wieku, najmlodsza jaka mialem to 34 lata, i powiem ci ze nie czuje zebym cos tracil. Szukaj w pubach samotne 30tki.

mój facet jest 12 lat młodszy ode mnie..... jest to najlepszy seks jaki kiedykolwiek przeżyłam. Spróbuj xyzkrk, a na pewno nie pożałujesz. Facet z którym teraz jestem miał partnerki takie do 23-25 lat. Nie wiem jak wyglądał tamten jego seks ale widzę co się z nim dzieje jak jest ze mną. Jak już spróbujesz daj znać gg 3012505 powidzenia

Gość zielona_fala
felicita w natarciu

Gość calka
moj starszy o 10 lat partner za mlodych lat mial dużo starszą kochankę. częso wspomina swoje przeżycia z nią i uważa, że mlody chłopak nawet prawiczek powinien zacząc wspołżycie właśnie z taką pania dużo starszą. Ja nie narzekam na jego umiejętności i nie jestem zazdrosna o tą właśnie przesZłość. o innych nie chce słyszeć bo mnie wkurwiają.

A czy to nie jest tak ze starsze panie unikaja mlodszych? Tzn w tym znaczeniu ze nie traktuja ich calkiem powaznie nawet jesli chodzi o "niezobowiazujacy" seks? :)

jesli pani bedzie to chcialbym zamienic kilka slow na gg.. pozdrawiam

Gość zielona_fala
kobitki też mogą pisać?