Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marakuja1234

witam jak ubrac niemowlaka 3,5 miesiaca przy 15 stopniach?

Polecane posty

Gość Też mi się tak wydaje że...
Wczoraj był taki topic 'Jak ubrac dziecko?' Poszukaj go, tam dużo ludzi się wypowiedziało.

Gość Też mi się tak wydaje że...
Znajdziesz tam odpowiedz na wszystkie swoje watpliwosci. Powodzenia! :)

ej powiedz - mam dziecko. i napewno nie przegrzewam. autorka pisze, że u niej jest 15 stopni. czy wy przy temperaturze 15 stopni ubieracie się w rajstopy, spodnie, bluzki, wełniane kamizelki, dwie czapki, rękawiczki... ludzie opanujcie się! właśnie z przegrzewania są później choroby! 3-miesięczne dziecko można ubierać w tyle warstw co siebie - i do tego kocyk w razie, gdyby zrobiło się chłodniej. jeśli jest wiatr załóż mu czapeczkę, ale naprawdę daruj sobie grubą zimową czapę i szalik bo zrobisz dziecku krzywdę:O

dokładnie jak pisza ci dziewczny daruj sobie gruba czape i szalik dziecko jak sie spoci i je zawieje to na pewno zachoruje moja co prawda wieksza ale dzis 10 stopni i nie zakładam czapki wcale jak wiatr to kapturek

Gość mamkuby
ja mojego malucha ubieram tak body z krótkim na to pajacyk i kombinezon taki przjesciowy z cherooke mis i do gondolki przykrywam kocykiem na góre czapka

Gość gość
Jau bieram tak: Body z dlugim rękawem,spodnie, skarpety, bluza ocieplana , czapeczka i cienki kocyk

Gość gość
Przy 15-17 stopniach w cieniu na pewno można chodzić bez czapki, a jeśli jest silny wiatr to wtedy trzeba założyć czapkę z daszkiem lub kaptur zawiązany pod brodą.

Gość gość
Najlepsza odpowiedź. Przy 15-17 stopniach w cieniu na pewno można chodzić bez czapki, a jak jest umiarkowany i dość silny wiatr to w czapce z daszkiem lub w kapturze.

Gość gość
Najlepsza odpowiedź. Jak jest porywisty wiatr to nawet przy 15-17 stopniach trzeba chronić uszy dzieciom.

Gość gość
porywisty był w przenośni. Chciałem napisać przy wietrze silnym.

Gość gość
Przy 15-17 stopniach jak jest nawet umiarkowany i dość silny wiatr w porywach do 45-70 km/h to też małym dzieciom trzeba chronić uszy.