Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteriuszkaaaaa

zerwalam bo nie dawalam rady ze swoja zazdroscia :(

Polecane posty

Gość kafeteriuszkaaaaa

czy ktoras miala podobnie? czy ulozylo sie? 2 dzien od zerwania i siedze i wyje :(

Gość idz sie lecz
🖐️

Gość fabiane
mam tak samo, tez zerwalam ale wytrzymalam tylko dzien. ucze sie mu zaufac

Gość mmmmmniamiii
a czemu zerwałas?

Gość Krokodylka
To poproś faceta, żeby ci z tym pomógł. Powidz, że masz problem z zazdrością. Poproś, żeby np. za każdym razem kiedy masz wątpliwości, tłumaczył ci na spokojnie sytuację, do tego stopia, żeby cię przekonać, że nie masz sie o co bać.

Gość kafeteriuszkaaaaa
no wlasnie zerwalam bo przelalo sie. jestem zazdrosna o jego kolezanke. mowil ze nie czuje nic do niej, ze nie mam sie czegio obawiac.a zaprosil ja na urodziny! a podobno to ona zabiega o niego a on nic nie chce miec. nie wytrzymalam :( nie dam rady :( teksnie za nim ale zrobialm to bo sama rady nie dawalam. i nie wiem. pogadac z nim? myslicie ze da rade ciagle mi tlumaczyc ze w pewnym momencie by sam nie odszedl? :(

Gość widze ze myslicie
jaaciee.. czyli swojego ukochanego oodajesz jakoby w rece innej , bo tym bardziej sie nie ludz ze jego " kolezanka" bedzie grzeczna po tym jak z nim zerwalas , modl sie zeby nie zostala jego "pocieszycielka" lepiej dzwon do niego umawiaj sie na spotkanie i powiedz ze nie wytrzymujesz , ze masz taki charakter i czy on mogl by ograniczyc jakos z nia kontakt skoro ty widzisz ze ona na niego leci , i moze przedstaw sytuacje z 2 strany , jakbys ty miala kolege i twoj chlopak by widzial ze on cos do ciebie ma co by bylo... czy on by byl zazdrosny ...

Gość kafeteriuszkaaaaa
no wlasnie on jest na stazu z uczelni i ona rowniez. wiec pracuja razem i kontakt nie urwie. poza tym on uwaza ze przesadzam i nie ma problemu, ze ona jest tylko kolezanka. wiec jak do niego dotrzec? :(

Czara się przelała - a co jeszcze robił, co wzbudzało Twoją zazdrość?