Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamknieta w blednym kole

czy to normalne?

Polecane posty

moze sie nie odzywac? moze odmowic mu wieczorem przyjemnosci dopiero jak np. zrobi mi masaz?? eeee to prowo

zawsze szczery mamy dziecko, zawsze pracowalam a teraz nie moge bo ktos cholera sie musi synem zajac nie? aha - ja tez pracuje ale tylko 2 dni w tygodniu kiedy tesciowa ma wolne. wiec to nie do konca jak myslisz. ja lubie pracowac i bardzo chetnie bym sie z mezem na role zamienila. ale nie ma szans ze zarobie wiecej od niego a 3 ludzi sama nie utrzymam. obycia z zyciem ci brakuje kretynie.

czemu wy myslicie ze prowo? no nie rozumiem.. troche mam za duzo lat zeby mi sie chcialo bawic na forum. poza tym to chyba moj pierwszy zalozony topik przeze mnie.

Dlaczego??? W domu zachowujesz sie jak niewolnica. Twoj jedyny pomysl to jak zrozumialam brak seksu jak Cie nie wymasuje:)

aha wiec mu mowie ze ciekawe jak on by sobie porazil na moim miejscu i ze chodz sie zamienimy a on: no mozemy sie zamienic jak znajdziesz lepsza prace ode mnie. to nielatwe bo on ma dobrze platna prace i wie ze nie mam wyjscia i to ja musze z dzieckiem w domu siedziec. ale to nie o to mi cgodzilo w moim pytaniu tylko o mam zrobic zeby on troche mnie docenil chociaz, zajal sie moimi potrzebami i emocjami?

obycia z zyciem ci brakuje kretynie. znaczy chcesz powiedziec, ze jeszcze nie dowiedzialem sie, ze sa opiekunki? czy moze sugerujesz, ze pracuje sie wylacznie po to by zarabiac pieniadze i to pod warunkiem, ze zarobi sie wiecej od pratnera? pocieszna jestes ps. 100% prowo

iena --> no pytam was o pomysly, gdybym wiedziala to bym nie pisala tu!

opiekunki sa bardzo drogie. odpada. ja sie nie skarze zreszta na siedzenie w domu tylko na jego brak zainteresowania mna. wiec nikt mi nie odpowie co mam zrobic? a ty zawsze szczery co bys na moim miejscu zrobil?

ja wiem ze w polsce mozna dac takiej opiekunce 600 zl i bedzie gicior ale ja nie jestem z polski i tutaj opiekunki sie bardzo cenia. zreszta wyszlibysmy na minusie, a ja bym nie czuja sie zbyt swojo oddajac moje dziecko obcej kobiecie. ale to nie o to mi sie rochodzi. juz mam ta sprawe obmyslona. zreszta przeciez pisze ze pracuje ile moge jak babcia wnuczka wezmie. tylko czemu on jest taki dretwy? tego sie nie dowiem ale moze dalo by rade jakos odmienic ta sytuacje? zaczac byc taka jak on? zreszta czuje ze ja musze robic te rzeczy z obowiazku jakby, bo on pracuje, to ja mam obowoazek zajac sie dzieckiem i domem. tesknie za nim po prostu.. :(

zawsze szczery skonczylam jeden kierunek w polsce i tutaj 2 lata zrobilam pierwszy stopien i mialam isc na dyplom (nastepny stopien) ale nie dalam rady po urodzeniu. wiec wyksztalcenie to mam.

zawsze szczery wiec uwazasz ze on mnie olewa bo myslales ze nie mam wyzszego wyksztalcenia? no z takim rozumowaniem to sie jeszcze nie spotkalam. no i teraz juz wiesz ze mam, i to lepsze od niego bo on studiow zadnych nie skonczyl i wiec panie madry, co teraz?

interaktywne multimedia tu i informatyka w polsce

ale ja sie pytam co to ma do rzeczy?????????

zawsze szczery tylko cisnienie mi podnosisz, kolejny gremlin z forum. juz sie mozesz nie wysilac. zegnam. nadal prosze o rady! szczegolnie dziewczyny. dziekuje!

zreszta czuje ze ja musze robic te rzeczy z obowiazku jakby, bo on pracuje, to ja mam obowoazek zajac sie dzieckiem i domem. Na poczatek popracuj nad samoocena.

Gość nic na siłę
zawsze szczery jestes pierdolnięty idż do psychiatry a ty autorko przestań mu dogadzac zacznij olewać to może cos pomoże i zrozumie

Gość fiiiifiiiiii
Mialam podobnie i wiesz jak rozwiazalam sytuacje? gdy rozmowy nie pomogly,zalatwilam go jego wlasna bronia- Stalam sie malo 'uczucuiowa', nie dotykalam go przed snem, nie calowalam rano i nie wymagalam teg od niego. Nie wychodzilam z inicjatywa seksu, ani nawet pieszczot..nic! Nie udawalam obrazonej, tylkopo prostu troche sie'oziebilam';) I podzialalo! Po kilku dniach znowu zaczal mnie zdobywac i chyba zaczal doceniac moje starania. Powodzenia!

Gość zdesperowana housewife
fiiiifiiii ok, ja juz jestem zdesperowana, wiec zaczynam twoja metode od dzisiaj, nie bede go pytac czy mnie kocha, nie bede pisac sms do niego, nie bede zagadywac, zobacze co z tego wyniknie. dziekuje za wsparcie!

moja samoocena raczej jest ok. (sorki, ze pod innym nickiem)

Gość naatalkaa
Ja nie rozumiem, on Cię olewa a Ty mu w dupę włazisz i im dłużej i bardziej Ciebie ignoruje, tym więcej chcesz mu dogodzić:| Siedzisz w domu całymi dniami więc nie bardzo macie w ogóle o czym rozmawiać. Ciągle przerabiacie te same tematy, ciągle jesteś dla niego supermiła i usłużna. Jednym słowem totalnie NUDNA To może tak dla odmiany awantura, trzaśnięcie drzwiami i zniknięcie na parę godzin? Powrót obrażona na cały świat. Ale przede wszystkim uważam, że powinnaś znaleźć pracę albo wrócić na studia. A co do opiekunki to orientowałaś się szczegółowo ile minimum musielibyście na to przeznaczyć(może rodzina by pomogła)? Przekalkulowałaś ile musiałabyś zarabiać? Z czego ewentualnie można by było zrezygnować? Kobieto Ty po prostu straciłaś szacunek swojego męża, widać to jak na dłoni i musisz niestety popracować nad sobą, żeby mąż zobaczył w Tobie ciekawą, ambitną i mądrą osobę, a nie służącą na każde skinienie. I dobrze wiesz, że to będzie wymagało od Ciebie poświęceń. Bo na dłuższą metę żadne z prostych rozwiązań nie poskutkuje.

natalka dzieki za rady, przemysle je na pewno.

jak jeszcze ktos zaglada na ten topik to moze napisze ze wczoraj go olalam, prosil mnie o wyprasowanie koszuli i powiedzialam ze nie , zdziwil sie czemu nie a ja mu powiedzialam , ze obiad zrobilam i dzieckiem sie zajelam bo on pracowal, ale na takie ekstra musi sobie zasluzyc, zrobic mi masaz albo przytulic, od teraz cos za cos. ja nie umiem grac w gry, zawsze musze powiedziec co i jak. na kilka godzin wyszedl z ojczymem do klubu sportowego wieczorem bo jakies wywiady sportowcy udzielali, mial to zaplanowane wiec ok. worcil, popzytulal sie do mnie, pocalowal itd, ja bylam lekko "oziebla" ale nie zeby obrazona, gadalam z nim normlanie ale sie nie przymilalam, nie szukalam jego uwagi. bzykalismy sie fajnie tak, ze on cala robote odwalil i po tej nocy mam 3 slady jego namietnosci na szyi :). dzieki za rady, nadal bede sie do nich stosowac!