Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziki tygrys

Podoba wam się taka sukienka?

Polecane posty

Gość dziki tygrys
104/110 Właśnie mialam prosić żebyście pokazały, która waszym zdaniem jest ładna. Ja przeszukałam allegro i nie znalazłam nic lepszego. Same na bal, a my balu nie mamy. Albo takie na sportowo tuniki.

Gość ta mi sie podobaaaaaaaa
zle zaraz wkleje dobrze

Gość dziki tygrys
To mamy inny gust Bo ja nie lubię połączeń swetra z satyną I to jeszcze w takim kolorze jak duch. To mi się wyjątkowo nie podoba.

Gość nie przejmuj się nnnnnnnnn
aurorko , sukienka nie jest zła , I do tych co pisza ,ze sukienka na 180cm lub dla czternastolatki - chyba oszalałyście ! Wrzyciu nastolatka nie wyskoczy w takiej sukience :-0 Dziewczynka tak ,ale potrzebuje jakis dodatków

* w zyciu miało byc

ta zielona wyglada ,ze ma bardzo gruby i sztywny materiał, za bardzo zabudowana Wygląda na "niewygodną" Ta wizytowa niebieska nawet fajna

Jak dla mnie sukienki ok ( nie oglądałam wszystkich ale pierwszą i jakieś tam w środku) jednak tyle kasy bym nie dała za sukienkę, nawet za jakąś mega zajebistą a takie one nawet nie są

Tej kitty bym nie kupiła ( tej za drogiej co ostatni raz z usa) , krótka różowa wygląda jak pożywka dla pedofila

Gość dziki tygrys
Co wy z tymi pedofilami? Dziecko chcę ubrać na święta do babci. Lato się zbliża. Ciągle ma w portkach biegać bo pedofile? Nie przesadzacie? Dla mnie za droga. Poplami i mi żal by było i dlatego nie kupiłam. Ona lubi Hello Kitty.

No nie wiem mi tak jakoś to wygląda po prostu. Ta pierwsza nie, ale ta ostatnia właśnie, kojarzy mi się z jakąś wyuzdaną nastolatką czy coś w takim różowym stylu emo czy coś. Jakby była troszkę za kolanko to spoko a tak to hmm... no w sumie może jakby ubrać do tego rajtuzy to inaczej by to wyglądało, tutaj przez te zdjęcia tak mi się skojarzyło, jeszcze to pozujące dziecko.. eeeeehhh

dziki tygrysie, mi się podoba bardzo i mojej 7. letniej córce też :) za to 9. latka uważa, że dla niej byłaby za "dziecinna" ;)

Gość dziki tygrys
Gruby misiu dziękuję. Mojej też się podoba. Powiedziała ze będzie w niej jak dziki tygrys. I stad mój pseudonim. Ale znajoma powiedziała, że paskudna I stąd moje pytanie tutaj Bo zwątpiłam na chwilę.

Gość lkjuhytfreds
5cio latka mowi ze bedzie dziki tygrys??????????????

Gość dziki tygrys
Ma 4 z hakiem. Lubi zwierzęta.

Gość to wy macie spaczona
psychike skoro wszystko wam sie kojarzy z seksem... to straszne. Dziecku loda nie damy, bo jak bedzie w parku lizac... to pedofil!!! Koszmar!!!! co z wami1!!!!

Autorko! :) trzeba byc pewnym swego wyboru i gustu,bo na takich forach,to tylko się Tobie w głowie zakręci ;-) Tygrys jest ok,przeciez to tylko sukienka ;-) Zapomniałas?

Gość dziki tygrys
No dokładnie. Tylko tak mnie skrytykowała znajoma Ale każdy ma swój gust widocznie.

pierwsza sukieneczka ( rózowy tygrys ) ładna i spokojnie mozesz córeczce załozyc , pasuje tez na wyjście masz racje ,ze ten ciemny tygrys od GAP brzydszy Acha co do Kitty , sukieneczka bardzo ładnie wygladała na tej dziewczynce , na zdjęciach :-) Smiało kupuj ta pierwszą i się nie przejmuj , bo ładna :-)