Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aasa

jak oceniacie taka sytuacje?

Polecane posty

Gość aasa

dzis na przystanku zaczepil mnie jakis facet, ze jestem piekna, ze sie zakochal .. Wspomnialam o tym mojemu chlopakowi, a on wpadl w jakas histerie, zaczal sie wydzierac, ze ja tak prowokuje i w koncu mnie zgwalca. Powiedzial, ze sie do mnie nie odezwie , dopoki nie przeprosze i powinnam chodzic w plaszczu zamiast kurtce. Dodam,ze ubieram sie normalnie, nie maluje, uzywam tylko tuszu.

Gość aasa
choc tzreba przyznac,ze kiedys po wyjściu z łazienki nie nałożyłam majtek bo myslalam,ze zdaze przebiec do swego pokoju ale nie zdążyłam i ojciec mnie zgwałcił

ja to bym chyba nie wytrzymała...ze smiechu jakby cos takiego od chłopaka usłyszała - w sensie to co Ci Twój chłopak pwoiedział o płaszczu itd. i zapropnowała mu meliske albo jakąc pigułkę na uspokojenie :P

Gość alexiaaaaa
oceniam to tak, że Twój facet ma wszelkie predyspozycje aby stać się później zazdrosnym psychopatą. Na Twoim miejscu uciekałabym od niego jak najdalej....

Gość dfvdfvdf
moim zdazniem nie powinaś sie przejmowac ludzie w podeszłym wieku najczesciej maja słaby wzrok i nie sa w stanie prawidłowo ocenić. Czesto są w stanie pomylić psia dupę z twarza modelki. czy ten pan miał okulary? wytłumacz chłopakowi podryw starszych panów należy brać z przymrużeniem oka

Taaa. I jeszcze przeproś wszystkich na przystanku że tak ich szczułaś. U kolesia chyba nie wszystko po kolei ale można to wykorzystać i wydębić od niego na nowy płaszcz. :)

Gość maxima30
to twoj facet powinien cie przeprosic za to ze jest idiota. a tak na serio to taka zazdrosc to powod do niepokoju