Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Sol

Chciałabym zakochac się na wiosnę, ktoś chętny ????

Polecane posty

Gość Zastina
a ja bym sie chciala zakochac we wczensym wstawaniu bo dzis cholerka znowu sie spoznilam do pracy :P i biegac codziennie na metro jest nudne, chociaz plus tego jest, ma sie umiesnione nogi :D a wiec zycze ci milosci wiosennej! kto wierzy ten ma! a wiec moze rozejzyj sie troche w twoim otoczeniu i zrob pierwzsy krok u can do it :P

a Ty tylko o doopceniu :o :o Gdzie Twoja dusza romantyka, gdzie trele skowronka i śpiew słowika, gdzie błysk Twoich oczu przy ciepłym blasku świec :o

Gość Zastina
MEZCZYZNI sa romantyczni ianczej :-)

Gość _ksiezyc_
idziemy na spacer wiosenny,wysoko w oddali slychac pierwsze skowronki ktore oglaszaja nadejscie wiosny ,trzymam Cie mocno za reke patrze w oczy i staram sie odczytac to.....zagadkowe spojrzenie.....co ono oznacza,milosc....ciekawosc czy moze ......zakochanie....lubie jak sie smiejesz,twoje oczy promieniuja radoscia......mam ochote cie pocalowac daj mi swoje usta......

Gość księżycówkaa
:)

Jak tu pięknie.....mówię.... Właściwie nie wiem kiedy i jak jestem okryta Twoją marynarką i idziemy na spacer.....Schodzimy nad staw oświetlony księżycem.....Na małe molo i na ławkę gdzieś w cieniu.... Spuszczam nieśmiało w dół spojrzenie......trwaj chwilo....jeszcze nie teraz....

Gość _ksiezyc_
czujesz jak moje zmarzniete rece w ucieczce przed chlodem staraja sie odnalezc jakis azyl na Twoim ciele ,starasz sie mnie powstrzymac,ale jednoczesnie jest to dla ciebie przyjemne ,udajesz jedynie zaklopotanie.....

Wplatasz dłonie w moje włosy.....nasze spojrzenia spotykają się....Nie myślę o niczym. Jest mi gorąco....uśmiechamy się do siebie, nasze mysli i pragnienia podążąją w tym samym kierunku .....

Gość _ksiezyc_
gdy pieszcze niesmialo Twoje ucho jezykiem,zapach wlosow sprawia ze pragne cie jeszcze bardziej...przestan...nie....slysze z Twoich ust ale przestalas sie bronic,wedruje teraz bardzo powoli od Twojego kolanka w gore.....

to miała być miłość a nie seks na pierwszej randce

Gość księżycówkaa
sol, daj mu po łapach, za dużo sobie pozwala:)

niech jeszcze chwile się nakręci i tak mu nie dam na pierwszej randce :P:P a niech se nie mysli ze ja jakas pierwsza lepsza jestem ;)

Gość _ksiezyc_
w oddali slychac turkot pociagu,gdzies ujadaja psy ale teraz to nie nasz swiat jestesmy tak bardzo zajeci soba ze zostawilismy wszystkich i wszystko gdzies tam poza NAMI

Gdzie te łapy panie księżycu 😡 miało byc romantycznie, miał mnie Pan uwodzić przez całą wiosne a nie uwieść, wykorzystac i porzucić 😭

Teraz to "gdzie łapy" :D Tak dla publiczności :D

popsulashahahaha:D taka zabawe czas na odkrycie kart a kuku😘

Już wiem .....że to jest ten czas i ta chwila....nagle czuję, że mam cały świat w nosie..... Nie śpieszę się i niech KSIĘŻYC będzie nam dzisiaj sędzią naszych zamiarów.... szepczę.....

{czesc] brumciu jestes swiadkiem:D ehhhhh te baby:D

Gość księżycówkaa
Sol...nie ulegaj temu " Księżycu" on nieczyste zamiary ma!!!

Wyszło szydło z worka i żaden księżyc tego nie zmieni :(

księżycówkaa-----> ale on tak pięknie patrzy i tak pięknie do mnie mówi...... nie wiem czy nie ulegne:(:(

szepczesz ......ale jestem juz daleko znikam gdzies za mgla ktora calego mnie obejmuje ......moje pragnienia odjechaly z pociagiem....do nikad..:Dtez nie jestem pierwszy lepszy:D

Gość księżycówkaa
zanim się zorientujesz czmychnie cichaczem z jakąś niebieską chmurką...

Gość księżycówkaa
nie daj sie nabrac na czułe słówka!

księżycu podrywaczu i podszywaczu, jeszcze się nic nie zaczęło a Ty już mnie zdradzasz !!!😭😭😭 Zdrajca i okrótnik...bez serca...bez sumienia...bez litości...😭