Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna:(

pomocy:( TO ŻYCIE JEST TAKIE CIĘŻKIE

Polecane posty

Witam piszę na forum ponieważ w chwili obecnej nie mam komu sie wygadać, niestety mam takiego chłopaka który nie umie współczuć bliskiej jemu osobie , ogólnie ma to gdzieś , niestety dzisiaj sie przekonałam o tym kolejny raz:( Ostatnio zrezygnowałam z pracy i szef niechce mi wypłacic ekwiwalentu , reszte mojej wypłaty dostaje w zaliczkach , na dodatek wiecznie brakuje mi pieniędzy i na nic mnie nie stać , z moim zdrowiem tez nie jest zbyt ciekawie, nie będe się tu rozpisywać dalej:( Może jest taka osoba która przeżywała ciężkie chwile a później sie ułożyło?? bo ja na te lepsze dni już czekam bardzo długo..... powoli popadam w taką depresje że leże w łóżku przy zasłonionych firanach i sie martwie , albo wyobrażam sobie ,że moje życie jest lepsze:( krótko mówiąc jestem nieszczęśliwa:( i chociaż bardzo bym chciała to już nie potrafie sie cieszyc niczym bo jak jestem szczęśliwa to zaraz to szczęście znika...... teraz to juz by mnie cieszyły tylko pieniądze w dużych ilosciach:(

Gość Ewaldi
to ostatnie zdanie poderwało mnie na baczność ! to jaką kwotą będziesz usatysfakcjonowana ?

a co EWALDI chcesz chcesz sie podzielić ?

Gość Zastina
hmm sprawa ze zdrowiem i pieniedzmi jet czesto skomplikowana,nie jestes jedyna osoba, ktora by chciala wiele zmienic, ale to ze nie masz z kim pogadac jest serio do dupy, po co ci taki chlopak, ktory cie nie umie wysluchac i nie potrafi troche pocieszyc? przeciez jak wszytsko jest do dupy, ale ma sie chlopaka to zawsze istnieje jakas czastka radosci, ze obok nas ktos jest, kto nas podtrzyma na duchu, moze powinnas zaczac od zmiany chlopaka? na radosnego, co by ci sie od patrzenia na niego mordka cieszyla, zycie nie skalda sie tylko z tego co posiadaamy, na ile nas stac itd.. szukaj nowej pracy, laduj sie codziennie, jak lezysz w lozku z zasunietymi zaslonami, wstan na przekur siebie i je odlon, masz depresje, z tego wychodza tylko silni, a wiec, zaczynaj juz dzis swoje zycie na nowo odbudowywac, musisz byc silniejsza niz ci sie wydaje, a jak odbierasz moje slowa jako tylko pustaa gadanine, idz do psychologa i on ci powie to samo. Pozdrawiam. ps.) ja sie pozbieralam to i ty dasz rade, buzka uszy do gory

Dziękuję Ci Zastino za przysłowiowego kopniaka w dupe.... masz racje musze sie pozbierać bo takie głupie rozczulanie nad sobą nic nie da