Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość s1ss2

Córka urodziła dziecko mojemu mężowi!!

Polecane posty

Gość s1ss2

Jestem wściekła na córke i nigdy jej tego nie wybacze. Od tego wydarzenia mineło 7 lat a dalej nie moge jej tego wybaczyć. Córka spała z moim mężem, ze swoim ojczymem. Teraz córka mieszka u mojego pierwszego męża(swojego ojca), została sama z dzieckiem. Ja nie chce mieć z córką nic wspólnego, ona rozbiła moje małżeństwo. Jeszcze mój były mąż, ojciec mojej córki oznajmił mi że to moja wina. W dzień narodzin dziecka zadzwonił do mnie z "radosną" nowiną że mamy wnuka. Ja powiedziałam mu że wogóle mnie to nie interesuje. Nie byłabym nawet i nie jestem w stanie patrzeć na dziecko które przyczyniło się w dużym stopniu do mojej krzywdy. Z moim drugim mężem bardzo dobrze nam się układało, byliśmy szczęśliwym małżeństwem a córka musiała to wszystko zniszczyć. Teraz mieszka razem ze swoim ojcem i moim byłym teściem. Oczywiście jej ojciec tak ją ustawił że spokojnie może pracować. Na początku gdy ona zaczynała prace(była wtedy w trakcie kończenia studiów) to wynajął jej opiekunke za którą płacił.

Gość s1ss2
Z tego co wiem to córka chciałaby się ze mną pogodzić, ja jednak nie mam na to najmniejszych chęci. Ona mnie bardzo skrzywdziła, to jest dla mnie naprawde bardzo ciężki cios. Od momentu gdy powiedziałam jej że jest dziwką i uderzyłam ją w twarz nie widziałam się z nią, rozmawiałam z nią tylko kilka razy telefonicznie. Właściwie to nie była rozmowa, bo zawsze gdy słyszałam jej głos w telefonie odkładałam słuchawke.

Gość wiesz mamo
nie sadzilam,ze cie tu znajde. Jak smiesz po tym co zrobilas, pisac jeszcze w internecie. Zazdroscisz, bo woli mnie?

Gość s1ss2
Swojemu drugiemu mężowi wybaczyłam wtedy, teraz odszedł i wyjechał do Niemiec. A ja zostałam sama, gdyby teraz wrócił to napewno bym go nie przyjeła, ale wtedy bym mu wybaczyła. W końcu to gdyby nie moja córka to nic by się nie stało. To ją o wszystko obwianiam, obwiniam ją oto co się wydarzyło.

Gość wiesz mamo
ale mamo! To on zaczal przychodzic do mnie, nie ja do niego! On mnie tak czule dotykal pod koldra..Dlaczego obwiniasz tylko mnie? On jest bez winy? Bo obcy? Bo nie urodzilas go?

Tak byliście tacy szczęśliwi,tak Wam się układało a do wszystkiego przyczyniła się CÓRKA... bez komentarza. pewnie to prowokacja,ale jesli jakims trafem nie to przecież do lozka go nie przywiązala.

Gość s1ss2
Córka ma moje geny ale moją córką przestała być wtedy gdy zdradziła mnie z moim mężem, teraz z tą szmatą nie chce mieć nic wspólnego. Nigdy się do niej nie odezwe, ja już straciłam do niej serce. Nienawidze jej, ona jest osobą która mnie najbardziej skrzywdziła w moim życiu.

Gość wiesz mamo
Mamo, ty jestes szmata. Zaden facet cie nie chcial i nie chce, wszyscy cie zostawiaja. Ty w ogole jestes nic nie warta jako osoba. Nie masz przyjaciol, nikt cie nie szanuje, jestes zgryzliwa i brzydka. On mi mowil, ze masz siwe wlosy tam na cipie.

Nie przesadzasz? Chyba do drogiego męża (ex?) powinnaś mieć pretensje. To on wolał małolatę i raczej nie ona go do seksu zmuszała.

Gość dfsgdfgf
slabe prowo

Gość s1ss2
Oczywiście że córka jest wszystkiemu winna, chociażby już ze względu na to że to ona jest kobietą i to ona powinna myśleć. Wszyscy wiedzą jacy są mężczyźni. Mój pierwszy mąż mnie od zawsze zdradzał. Od początku naszego małżeństwa, szukał przygód z prostytutkami. Mój drugi mąż zdradził mnie tylko raz, ja dalej uważam go za porządnego faceta. Gdyby moja córka mu na nic nie pozwoliła to by doniczego nie doszło.

Gość thtyhtyh
no tak corka cie skrzywdzila. ale skoro byliscie takim kochajacym sie malzenstwem to dlaczego on cie zdradzil ?

Gość s1ss2
Dlaczego mnie zdradził? bo moja córka mu na to pozwoliła, gdyby była w porządku nigdy nie doszło by do żadnej zdrady. Niestety on przez nią ode mnie odszedł. Gdy się rozwodziliśmy to ja chciałam jeszcze ratować nasze małżeństwo.

Gość kot13
MATKA I CÓRKA NA TYM FORUM TO JEDNA OSOBA:-) ale rzeczywiście , zdarzają się takie sytuacje- i wtedy często Mamy nienawidzą Córek a nie winią mężczyzny...

Gość to twoja wina ze maz sie
zdradzil a corke jak wychowalas tak masz:P

Gość wiesz mamo
kocham cie mamo, chcesz byc babcia dla Julci??? Wyglada jak Zenek, mowie ci. A zenek tak chlipie cipe, ze niech to cholera.

Gość s1ss2
wiesz mamo, nie wiem dlaczego sobie żartujesz z mojego nieszczęścia. Moja córka, dziwka zniszczyła moje życie. Dopuściła się czegoś karygodnego i ona w żadnym razie nie zasługuje na wybaczenie. Nie chce jej znać. I oświadczam wam że to nie jest prowokacja jak nie którzy tutaj uważają.

Gdyby moja córka mu na nic nie pozwoliła to by doniczego nie doszło. racja - zrobilby dziecko innej pannie :) a Ty bylabys zadowolona, bo obca kobieta to nie to samo co corka, prawda? glupia jestes...

Gość wiesz mamo
a ja uwazam mamo, ze to ty jestes dziwka. I cale twoje nedzne zycie

Gość wiesz mamo
mamo, mamo, a moze chcesz z nami mieszkac? podzielimy sie Zenkiem. Jeszcze moja corka a twoja wnuczka sie zalapie.. :-)

Gość s1ss2
Moja corka z tego co wiem urodziła chłopca a ojciec jej dzieciaka mieszka w Niemczech. Tam wyjechał po tym jak moja córka go uwiodła, wszystko bym dała żeby on do mnie wrócił. Moja własna córka zrobiła mi takie świństwo.

Gość wiesz mamo
wez ty sie powies, strzel palcowe, zwal konia, cokolwiek i wyrywaj, bo cie zaraz po IP znajde.

Gość s1ss2
uciekam, przepraszam was. dzieki za odpowiedzi, chyba wroce do corki i meza.

Gość s1ss2
Bo to ja jestem corka i moim mezem

Gość daphne 20
a twoj mezus to co niewiniatko ? bo kobieta ma myslec a on to co ? marionetka ? zdechnij pizdo bo z takimi pogladami wstyd mowic ze jestes kobieta

ale z ciebie wyrodna matka!!!!!! jak mozesz krowo niemyta wyzywac swoje dziecko od szmat i dziwek!!!! to ze poszla z nim do lozka to twoja wina i tego twojego mena. jemu wybaczasz a wlasnemu dziecku nie!!!!!!!! mogl powiedziec spierdalaj dziecko ale nie poszedlk z nia dop lozka i tak samo jest winny . a co ci to dzieciatko zawinilo malutkie. bedziesz kiedys miala za to wszystko odplacone. mam nadzieje ze twoja corka bedzie kiedys lepsza matka dla swojego dziecka niz ty dla niej

Gość kobieto jeszcze za to zapłacis