Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma malinkiii

10 STOPNI W DOMU A MAŁE DZIECKO.

Polecane posty

Gość mamma malinkiii

Zimno ze szok.W domu jest male dziecko.Cos sie stalo i nie chce sie palic w piecu centralnym.

pozycz od kogos farelke albo grzejnik elektryczny swoja droga ja mam od dawna zakrecone kaloryfery a w mieszkaniu-21C:)

Ale ona pisze, że mieszka w domu. W mieszkaniach zwykle jest cieplej, bo otaczają je inne mieszkania a nie wiatr z każdej strony ;) Choć muszę przyznać, że my w tym roku ociepliliśmy dom i już w większości pomieszczeń też nie musimy grzać, bo jest ciepło...

Gość tregfc
u mnie w poludnie było 25 C w domu dzisiaj . Zakrecone kaloryfery i zamkniete okna

Gość weź dziecko do kuchni
lub jakiegoś małego pomieszczenia, nastaw gary z gotującą się wodą - w pomieszczeniu będzie cieplej. A naprawa pieca to oczywiście pilna sprawa.

Gość mamma malinkiii
mieszkamy kamienicy.jeszcze wczoraj bylo ok.normalnie sie palilo a dzis juz z rana nie moglam rozpalic w piecu.Maz zawolal znajomego fachowca sprawdzil piec ale wszystko jest z piecem ok ale mowi ze ktos zapchal komin.

To dzwońcie do kominiarza, żeby już z rana był przeczyścić komin. Popytajcie ludzi wokół, pewnie ktoś ma jakiś grzejnik elektryczny.

Swoją drogą, to kamienice to straszna sprawa pod tym względem. Mój pradziadek w takiej mieszka i tam nawet przy 30 stopniowym upale jest lodówka :D

Gość mamma malinkiii
jutro z rana ide do administracji.niech wzema kominiarza.