Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andzia ;D

Chcę mieć białe zęby.!!!

Polecane posty

Gość Andzia ;D

Mam pytanie :D czy może umiecie mi doradzić co zrobić, żeby mieć bielutkie śliczne ząbki.? :) ale na wybielanie mnie nie stać, więc myślę o czymś tańszym :) może znacie coś co mogło by mi pomóc wybielić zęby.... :)

Gość soda oczyszczona
ale jeśli ma to być efekt trwały to musisz stanowczo dbać o to co jesz, nie palić, nie pić kawy, inne takie, a ewentualnie myć potem natychmiast zęby.

Gość trzeba zasłuzyć
Kojarzycie taką pastę z facetem w stroju francuskiego żołnierza, jak ona się nazywała? Podobno najlepsza.

Gość nie, nie, nie.!
oj nie pamiętam.... ale na pewno bardzo dawno temu...

Gość zwyczajnaniezwyczajna
ja miałam słabe kości wiec musiałam brać wapno. Brałam je jakieś pół roku i dużo osób mi zwracało uwagę ze mam ładne,białe zęby... bo naprawde mocno wyjaśniały. To wapno sie calperos nazywało czy calperson jakoś tak.

Gość trzeba zasłuzyć
brzydula, dzięki dokładnie ta, kiss!

Gość trzeba zasłuzyć
dzięki dokładnie to ta pasta! :-) :-)

Gość wawcia powraca2
polecam dobrego lekarza stomatologa, innnej metody nie ma

Gość hie hie hie hie hie
w pierwszej kolejności radzę usunąć kamień. On osadza się w trudno dostępnych miejscach, a robi brzydkie wrażenie. I często gęsto pasty wybielające nie radzą sobie z nim. Pierwszy krok - usuwanie kamienia, pasty to dopiero drugi krok. usuwanie kamienia nie jest drogie, a przy okazji zdrowiej dla ust.

Gość a co myslicie
o wybielaniu zebow lampami beyond ?

Gość trzeba zasłuzyć
ja chce tylko o 1 to rozjaśnić bo mam prawie:-) białe, więc po co mam robić to u dentysty?

Gość trzeba zasłuzyć
i nie mam kamienia, ząb jeśli z natury nie jest idealnie biały to po zdjęciu tez nie jest biały. Regularnie chodzę na kontrole to wiem.

Gość jodi
Prawda jest taka,że tylko dentysta jest w stanie zagwarantować nam biały uśmiech. Przyczyna przebarwień jest przeróżna- może np byc genetyczna albo może być spowodowana style życia. Jeśli źle się zdiagnozuje przyczynę to wybrana metoda wybielania może nie zadziałać. Ceny w gabinetach dentystycznych nie są też znowu takie straszne- w alda dental w Krakowie zaczynają się od 600 zł

Gość martinaaa
Zgadzam sie, najlepiej u dentysty. Całe zycie probowalam roznych sposobow, bez rezultatu. Rok temu wybielalam w gabinecie i byly bielutkie.

Gość klassi
no to fakt nie wszystkie preparaty te do domowego użytku są bezpiecznie, chociaż zdarzają się wyjątki. Ostatnio w cosmopolitan znalazłam wybielający aplikator Liquid smile. Został odkryciem roku, ponoć wybiela zęby w 2 tygodnie i ma działanie takie samo jak zabieg wykonany przez stomatologa. A porównując ceny jest tańszy. ktoś może używał?

Gość garbage
no ja nie wiem czy jest jakiś inny bardziej skuteczny sposób niż wizyta u dentysta w zaufanym gabinecie. Ja po pierwsze jestem dość sceptycznie nastawiona na jakieś pasy czy specyfiki poza tym nieco się boję, że coś może nam zęby uszkodzić, a tak jak się idzie do sprawdzonego gabinetu jak Galeria Uśmiechu to nie ma czym się martwić. Zęby nie tylko są białe ale też i bezpieczne.

Gość garbage
no ja nie wiem czy jest jakiś inny bardziej skuteczny sposób niż wizyta u dentysta w zaufanym gabinecie. Ja po pierwsze jestem dość sceptycznie nastawiona na jakieś pasy czy specyfiki poza tym nieco się boję, że coś może nam zęby uszkodzić, a tak jak się idzie do sprawdzonego gabinetu jak Galeria Uśmiechu to nie ma czym się martwić. Zęby nie tylko są białe ale też i bezpieczne.

Gość Pharaon Revienssll
SZOROWANIE zebów sola lub soda pomaga

Gość CoTyNiePowiesz
ja ostatnio używałam pasków wybielających blendamed i byłam zadowolona z efektu, paski są bezpieczne, ja nie czułam różnicy pod względem nadwrażliwości zębów, ale moja siostra już tak pewnie zależy od zębów, paski kupiłam na aledrogo :) za 80zł z przesyłką (siedmio dniowa kuracja) mam zamiar powtórzyć kurację za jakieś 3 miesiące, bo niestety palę i piję dużo kawy więc co jakiś czas powtarzać trzeba :(

Gość kartinka
ja wybielałam białą perłą i mam bielusienkie, niektórzy się dziwią że to nie zasługa stomatologa

Gość wpytejeza
polecam plasterki pol godz dziennie a po tyg masz to co chcilas. wygladaja jak tasma klejaca i nie sa za smaczne i zbyt wygodne w buzi ale czego sie nie robi koszt okolo 100 zl za op

Unikaj produktów farbujących zęby:jagód,czarnej kawy,mocnej herbaty,czerwonego wina.Poza tym dodawaj sobie do pasty sody oczyszczonej.Dla mnie najlepszym sposobem na bielutkie zęby jest kilka razy w tygodniu przed zwykłym myciem zębów-umycie ich cynamonem.Działa rewelacyjnie :)

Gość agata maluska
Jeśli chcecie mieć białe zęby to najpierw sami o nie zadbajcie, zmieńcie swoje przyzwyczajenia i podejście do higieny. Bez odpowiedniego podejścia nawet nie macie co liczyć na to, że wasze zęby będą wyglądały lepiej - to wszystko wymaga pracy...

Gość marta makulska
I czasu... Bo zęby same białe się nie zrobią. 3 razy dziennie ajoną powinno po kilku tygodniach dać widoczny efekt. A wybielanie zabiegowe? Jeśli macie za dużo pieniędzy, to śmiało wydawajcie je w taki sposób, ale tego nie pochwalam...

Gość marta gersler
Moja koleżanka wybielała zęby paskami. Ma strasznie zniszczone szkliwo - twierdzi, że bardzo łatwo u niej o podrażnienia. Bardzo łatwo o ból - ona żałuje tego co robiła. Od jakiegoś czasu po prostu systematycznie myje zęby - tyle.

Gość marta makulska
Taki jest efekt tego genialnego wybielania - paski odradzają chyba wszyscy, którzy mieli z tym do czynienia przez dłuższy okres czasu. Efekt jest zawsze taki sam - przez krótki czas zęby są białe, a szkliwo w coraz gorszym stanie. To ja dziękuję za takie wybielanie...

Gość gość
wszyscy zachwalają tą białą perłę, a też podobna podrażnia szkliwo i zęby stają się wrażliwe podatne na na ból :o

Gość kings
ehh nie wiem, czy jest lepszy i bardziej skuteczny i bezpieczny sposób, żeby mieć białe zęby, niż to, żeby je wybielić w gabinecie? wiem, że to kosztowne, ale na przykład w Galerii Uśmiechu można płatności rozłożyć na raty, więc to tez jest dobra opcja. Poza tym jak wybielisz zęby w gabinecie to masz pewność, że na pewno przyniesie efekt.

Gość gość
biała perła - polecam :P