Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waldeczekkkkk

moja żona robi mi na złość

Polecane posty

rozumiem cie niestey tez cos wiem na ten temat ale mój mąz nawet jak przyjechał po mnie i nie chciał wejsc to siedział w samochodzie az ja sobie posiedze i skoncze imprezowanie oczywiscie nie obyło sie bez scen i w trakcie i po fakcie ale pokazałam ze ja tez mam pełne prawo do spotkan towarzyskich moze sama tez powinnas tak zrobic

Gość dream therater
typowoą*

>>potrafie tez pogadac na meskie tematy. jasne :o ale nie chodzi o gadanie, tylko interpersonalne odczucia. Piwo z facetem, to piwo z facetem, bez bab.

Gość dream therater
no tak tylko zawsze sa ciche dni.. zazrosc w jego wykonaniu toi znecanie sie i docinki w stylu dobrze sie bawilas byli faceci ?.. docinki sugerujace zdrade .. chociaz wiem ze mnie bardzo kocha tozadaje sobie ból..

Gość dream therater
okey wiec jak wygladaja takie meskie spotkania? gadacie o kobietach zapewne.. albo o seksie... jak to sie odbywa ze owiane jest taka tajemnica

Gość tak.
łe, babskie, damskie... pojebane rozróżnienia.. together znaczy razem!! kooperacyjnie! piwko z kumplami? i innymi dupami bo jak to się w męskim gronie rzecze: do lasu drewna się nie bierze :-P

wiec najlepiej zrezygnuj z wyjsc a jemu pozwól na wszystko...............jedno wolec

>>gadacie o kobietach zapewne.. albo o seksie... jak to sie odbywa ze owiane jest taka tajemnica a chooj cie to interesuje o czum gadamy, nasza sprawa :o

Gość dream therater
kiedys raz wyjechalismy na wakacje z inna para siedielismy długo pilismy drinki.. i jakos tak zasnełam sobie przy kominku i zostali sami faceci .. przebudzilam sie i usłyszałam rozowe facetów... mój sławek chwali sie jak to jest mu ze mna w lozku jakie mam cialo i jaka jestem wspaniała. Bardzot o bylo mile mogłam sie wsłuchiwac godzinami w to co mowi

własnie wy faceci nie macie zadnych mądrych tematów do rozmów tylko dupy i seks wam w głowie TYPOWE!!!

Gość dream therater
poprostu pytam ...... dlaczego to wakie wazne to piwo z kolega koniecznie bez kobiet

Gość tak.
ja chodziłam często z moim lubym na takie "męskie piwo" męskie? buehehehe:D dobre sobie dla debila ja nie przeszkadzałam, lepiej, podobno urozmaicałam im rozmowę bo wiele tematów było drażliwych jak np pierdolenie o innych dupach. więc bywało ostro i zabawnie. ale na luzie. męskie piwo zawsze ma otwarte ramiona dla kobiet... tylko jak mówiłam... niektórzy nie biorą drewna do lasu... mój brał ;-P

poprostu pytam ...... dlaczego to wakie wazne to piwo z kolega koniecznie bez kobiet a Ty chciałabys zeby facet Twojej koleżanki podsłuchiwał Wasze rozmowy? wyobrażasz sobie babski wieczór podczas którego plotkowałybyście poł nocki a jej facet siedział z boku i słuchał? bo ja nie.., moj facet umawia sie na meskie wieczory - wpadaja do niego kumple, graja sobie w fife, piją piwko, gadaja o samochodach, o dziewczynach. Mam do niego zaufanie - nie sadze by mi "rąbał" dupe przed kumplami, bo po co... a nawet jesli to niech sobie pomarudzi - lepiej, ze im a nie mi :) wyluzuj!!

Gość dream therater
a moze nie gadacie o kobietach albo o seksie?

Gość dream therater
no nie chcialabym zeby podsłuchiwał....ale kurcze raz chociaz by mnie zabrał

Gość Krokodylka
To mu to powiedz, Dream. Liczysz, że jak mu zabronisz z kolegami, to on od razu pojmie, że przecież chciałabyś żeby cię gdzieś zabrał? Przepraszam, ale to nawet śmieszne. Gorzko śmieszne.

Gość małe słowkoo
to nie kompleksy...ta sytuacja opisana z 19:52..przecież każdy miał wciąc żony...? a ona sprawdzała na ile tobą rządzi...jak tylko zostałeś.. a więc cel osiągnęła..od razu się pogodziła.. Nienormalna..I co zamiast byc razem w towarzystwie..siedzieliscie w domu..oboje.. Pokazała znajomym, że ona rządzi tobą;)? chyba.

Gość małe słowkoo
ponadto wie, ile dla ciebie to znaczy więc...skoro nie pojdzie to zrobi ci przykrosc..i na złośc..No i osiągnęła cel.. A jaki będziesz do kolejnej żony;)? mam nadzieję, że bardzoo dobry..skoro tyle dla takiej zołzy wrednej robisz...To co zrobisz dla ukochanje? I dobrej?:)))

Gość małe słowkoo
Facet, który miał taką wredną.. a robił, co ona chciała.. Powinien byc bardzo dobry dla innej, która taka nie jest. Ale w rzeczywistosci..to jest inaczej.

Gość Bella Ciekawa
ciekawy topik;) sytuacja z 19:52;) No i sama jestem ciekawa, jak ją traktuje? Ma takie porównanie..wredna.. a normalna:) wrednej potakiwał...a jaki jest, będzie dla tej dobrej???:) zabawne, że faceci nie doceniają dobrych kobiet...niestety...

Gość Bella Ciekawa
up..co tam u autora;)? pewnie żona zabroniła mu pisac w wątku:):P

Gość adam1962
wszystkie kobiety są dobre jak coś potrzebują a jak im coś nie pasuje to by nawet zamordowały mojej nie tylko ja nie pasuje ale nawet sąsiady bo z nimi dobrze żyje.

Gość adam1962
u spowiedzi była u komuni była i dalej postępuje tak jak by wszystkie rozumy pozjadała i jest najwazniejsza a ma oparcie w swoich synach ale ja mówie że to rodzinne bo jej brat tez do rodziców skakał matke po głowie lał ojca wyzywał.