Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świat choruje

Coraz więcej ludzi choruje psychicznie

Polecane posty

Gość świat choruje

na kafeterii też widać to zjawisko, schizofrenia, cyklofrenia, depresja, paranoja.....po prostu plaga

Gość babaBolka
ychy...inwazja świrów! A najgorsze że większość się nie przyznaje,haha. :-)

Gość zapomniałeś=aś o fobii społecz

niby kazdy choruje a siedza ci tutaj najwredniejsi .... zakompleksieni i wkurwieni za ro ze komus sie powodzi ... i jeszcze te wywyższanie sie z ta ortografia hahahah jakby to cos dalo

Gość co tam internet
ja mam pełnno znajomych którzy albo choruja albo są na granicy choroby

za duzo w dupach .... kiedys kazdy miał to samo i niebyło zazdrosci .. a jak cos było nie tak to w pierdol i cisza .....

Gość a co to jest
cyklofrenia??

i wogole kiedys to kazdy sie cieszył z byle czego ... zabawy byly na podworku.. wiecej ruchu ..... a jak sie cukierka dostało czy pomarancze to niebo w gebie

Gość dla ciotki Kamechy
a może to nie jest głupie aby facet podawał kobiecie siusiaka do całowania jak tu 'ktoś' zaproponował i koniec z przyjętymi normami , pod znakiem NOWALIJKA

Gość ja znam powód waszych
problemów macie leniofemię i dlatego jesteście nieszczęśliwi

Gość taa niedobra pupa
problemów macie leniofemię i dlatego jesteście nieszczęśliwi Zmartwię cię, ale nie ma czegoś takiego. Jest za to niedobór serotoniny zwany depresją i powoduje ospałość m.in. U mnie - niestety - trwa całe życie.... :(

Gość jestem prawdziwym czubem
Nie wiem co to leniofemia, ale podejrzewam, że to twój neologizm od lenistwa, a więc również to mam :D :O Do tego dochodzi osobowość paranoiczna, lęk przed dotykiem i zbliżeniem :O Skłonności sadystyczne, prokrastynacja i aseksualizm :O Zastanawiam się jeszcze czy nie mam osobowości psychopatycznej :O

Gość inkkkkkkkka
mam nerwicę lękową w postaci lęku napadowego z agorafobią:/ męcze sie.Bardzo dużo młodych ludzi choruje.Wśród znajomych widze przynajmniej kilka osób które maja przynajmniej poczatki nerwicy.

Gość inkkkkkkkka
też ciągle bym spała,normalnie odcinam sie od rzeczywistosci i spie:/ Budze się w miare wyspana po 2 godzinach czuje się jakbym miała zaraz pasc i kłdae się...śpię..:/ najgorsze że fatalnie reaguję na antydepresanty,u mnie wywołują dramatyczne lęki:/ Zazdroszcze tym którzy mogą spokojnie wziaść lek przeciwdepresyjny.

Gość inkkkkkkkka
najbardziej boję sie ze zeswiruję całkowicie:/ i zostane sama,wyląduję w psychiatryku:/ kazdy o mnie zapomni:/

Gość inkkkkkkkka
a co ciekawe,u mnie ciotka też mówila ze mam depresję bo pewnie g..wno robię i tylko studiuję,ze to z nieróbstwa i dziwnym trafem okaząło się że ona też zachorowała:) a rzekomo tak pracowala.Kuxwa ludzie odbierają osoby z nerwica i depresją jako leni,ale kuźwa przy atakach nerwic depresji nie ma się sily czasami aby się wykapać:/ taka prawda.W najgorszych sytuacjach ugotowanie dla męza obiadu to mont everest,poprostu padam:/