Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13-latka

Strój kąpielowy dla 13-latki

Polecane posty

Gość 13-latka

Wiem, że czasu jeszcze dużo, ale chcę się was zapytać. Pytanie raczej dla dziewczyn :) Więc tak: MAM 13 LAT! Latem jadę na wycieczkę klasową nad morze, a potem na obóz nad jezioro. Potrzebuję stroju kąpielowego. Mam taki brązowy z jakimiś koralikami czy coś, jest on taki jak te bikini http://moda.allegro.pl/item951401882_donna_bikini_eloiz_s_36_gratis.html tzn. fason inny i ogólnie kolor i chyba trochę mniejszy. Kupiła mi go mama. Ale ja nie mam zbytnio jeszcze biustu, i według mnie wyglądam w nim troche głupio. No ujdzie, ale wydaje mi się, że wygląda to tak, jakbym zakładała taki strój bo chcę wydawać się, no hmm... doroślejsza, i że niby mam biust ;/. No a koleżanki, i koledzy (zwłaszcza) pewnie będą się śmiać... A ja nie wiem, jaki mam sobie kupić strój.. Na pewno chcę dwuczęściowy, bo jednoczęściowy to jest na basen i wgl jak się będę opalać. Tylko teraz nie wiem jaki, nie chcę takich dziecięcych... Co ja mam kupić? Może komuś się wydawać to śmieszne, ale ja nie wiem co mam kupić. Chcę wyglądać fajnie, normalnie i zwyczajnie... Liczę na waszą pomoc. Tylko nie dodawajcie jakichś głupich odpowiedzi... ;/

Gość jestemzmiasta
na te pore roku to tylko strój kąpielowy OCIEPLANY

Gość 13-latka
Ale ja na plażę chodzę latem a nie zimą ;/ Trzeba było przeczytać moj pot dokladnie a nie robić sobie jaja.

Gość 13-latka
no i musi byc taki by latwo dalo sie zdajac majtki, bez zadnych ceregieli, planuje bowiem wtedy moj pierwszy raz :)

Gość 13-latka
no fajnie, że ktoś się pode mnie podszywa ;/ dzięki wielkie naprawdę. TO o tych majtkach to nie pisałam ja jakby co ;/

Gość 13-latka
bardzo śmieszne ;/

Gość Mua mua
Po co ci bikini niby na czym będzie się ono trzymać przecież nie masz ani biustu ani bioder.

Gość Mua mua
Zwykły jedno częściowy

Gość tankini
najlpesze będzie tankini

Gość klaudi$ia lol
w butiku są niezłe

Gość miła od dziś
po pierwsze za rok na pewno będziesz miała wieksze piersi więc sądzę, że za wcześnie sie za to zabierasz po drugie jesli masz choćby małe piersi to kup po prostu push up, ten jest fajny bo nawet przy małych piersiach falbanka będzie super wyglądać i wzór modny http://esensa.pl/product-pol-1990-Nautica-bikini-push-up-w-marynarskim-stylu.html ten w kwiatki, śliczny:) http://esensa.pl/product-pol-1944-Kostium-Flores-bikini-push-up-z-kwiatami.html i nie patrz na te biusty tych modelek bo tylko silikony, ja tez mam mały biust i takie stroje kupuję

Gość wywód logiczny
trikini dla młodej dziewczyny, seksowne??? bez jaj, to kostiumy dla dorosłych kobiet, ona wygladałaby nienaturalnie!, autorko, powinnas poprzymmierzać w sklepie, gdzie jest duży wybór fasonów , ale zgadzam się z miłą od dziś,że push up jest dla ciebie

Gość klaudi$ia lol
miła kostium flowers jest za duży fszyscy by sie z niej smiali lol

Gość peeepeee
no wiesz może taki .. a atmmwkejvuhbrjqv rgv