Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hevry body

Brzydula i Kant

Polecane posty

Gość hahaha brzydula
sobie kuleżanki znalazła

Gość szejku czemu nie masz dziewczy
tylko stad ze siedzisz tu codziennie :D🖐️

Gość TH is IT F
Szejku woli sam uwalniać biały płyn.

Czekalem tylko na teorie o moim samogwalcie. W 90% przypadkow wychodza z wlasnego doswiadczenia, czyz nie?:) Kant - nie przesadzajmy. I na zlosc bardzo uczuciowy ze mnie chlopak ;( (jakby mnie posadzic z zupelnie obca mi osoba plci pieknej to nic z tego nie wyniknie ;)) Brzydula - teraz ja sie zgubilem, na co ?:P

Gość szejku czemu nie masz dziewczy
wszyscy stali bywalcy nikogo niemaja na stale . nie ma sie co oszukiwac.to tyle :D

Brzydula - o foty chodzi ?:P Jesli tak to w stopce mam przeciez :) Agnieszka - wiem, ale jestem mistrzem zludnego wrazenia :)

Kant Ty tak daleko😭 I jak mozemy skonsumowac nasz zwiazek?;) Nooo-raczej sie nie pozywisz:P Moge tylko przytulic;)

Takie tematy zakładane przed 22.00:classic_cool: Zaraz tutaj się zjawi jakiś apostoł światła czy cuś w tym stylu i zacznie straszyć wiecznym potępieniem. Ten topik to dzieło szatanełe:classic_cool: A co do lizania.. jeśli ma się wytrenowany język, to nie można go marnować :P

zapraszam do KrK - dajcie znac o której będziecie - lodówka do dyspozycji....aaaa i mam prośbę nie ruszac moich zabawek!! :)

haile-"Jeśli nie chcesz się ze mną pieprzyć, to co Cię obchodzi to jak wyglądam nic lepszego ostatnio nie czytalam:P

Brzydula, dziękować ;) To odpowiedź na sugestie dotyczące ujawnienia mej twarzy na kafe :D Aczkolwiek jestem pod tym względem nieugięta ;) PS. Wciąż czekam na oferty :P :classic_cool:

spadam coolezanki dajcie znac kto sie wybiera w moja goscinne progi:) mokrych snów...