Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vic@@@@

zakochalam sie w kumpeli

Polecane posty

Gość vic@@@@

mam powazny problem wszystko zaczelo sie 4lata temu gdy przespalam sie z kumpela . malo tego ja z nia od tamtej pory robilam to dzien w dzien . pozniej wyjechlam gdy wrocilam ona miala chlopaka wiec i ja chlopaka sobie znalazlam po latach zapomnialam o wszystkim i do tych niepamietnych chwil niewracalam teraz mam wspanialego synka z mezczyzna moich mazen i wszystko byloby wpozadku gdyby nie fakt ze pewnego wieczory gdy sobie w gronie popilismy ja wyszlam z psem i ja odprowadzilam pod klatke .ona powiedziala mi ze mnie kocha od dlugiego czasu wysmialam ja i poszlam do domu i to byl mój blad bo gdy wrocilam do domu to wszystko do mnie wrocilo te wspomnienia wszystko zlaczylam do kupy a wczesniej tego nie dostrzegalam dlaczego? teraz wiem ze bardzo ja pragne ale to jest niemozliwe .rozmawialam z nia na ten temat i chcialam by bylo jak dawniej ona ona stwierdzila ze z tego nic dobrego nie wyjdzie i zamknela temat .problem w tym ze ja ja kocham czuje cos do niej i ona do mnie tez ale niechce tego ciagnac jak ja przekonac co mam zrobic blagam pomozcie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować