Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styl marynarskiii

co sądzicie o tej sukience/tunice

Polecane posty

nie znam się "aż" tak bardzo, ale sądzę, ze pasy w poziomie raczej poszerzą

emilcia, a wygodne są? bo ja myślałam o podobnej, tyle, że czarnej, bez paseczków,ale niestety nie miałam do czynienia w rzeczywistości z nią:(

Gość styl marynarskiii
Emilcia a z czym ją nosisz? mnie sie nawet podoba ale jestem szczupła i wysoka i pewnie jeszcze bardziej mnie wyszczupli - z pewnością ten pasek z guziczkami wyszczupla

Gość tak.
wyszczupla? raczej nie, fason typowo na chudzinkę, lub kobitkę z lekkimi zaokrągleniami

szczerze mówiąc jeszcze jej nie nosiłam ale chyba będę ją zakładać do legginsów ( we wtorek przyszła do mnie). Właśnie ten pasek z guziczkami i takie małe marszczenia powodują że wyszczupla. Ona jest z takiej bawełny jak t-shirt ale fajnie wygląda ja jestem zadowolona :)

Gość styl marynarskiii
no to jak wyszczupla to raczej nie dla mnie:( bo bede wygladac jak patyk:)

Gość do kiedyś.........
nie podoba mi się styl marynarski :( nie lubię pasków ta tunika będzie modna najwyzej jeden sezon

Gość styl marynarskiii
dzieki;) zastanawiam sie też nad taką z motywem kwiatowym nie moge cos wkleic linka bo jest napisane ze spam:(

Gość styl marynarskiii
tak co o niej sądzisz?

fajna też się nad nią zastanawiałam :) ale wybrałam tą bo ma krótkie rękawki a chciałabym latem w niej pochodzić

Gość styl marynarskiii
mi sie ta co Ty masz podoba ale jak mam wyglądać za chudo to lepiej nie:)

nie no bez przesady na pewno nie odchudzi cię nie wiadomo jak :) chodzi bardziej o to że jak ktos ma małe fałdki na brzuchu to je ładnie ukryją te marszczenia na tunice :)

od 2 dni tez mysle nad ta tunika w paski.... ale kurde mam budowę gruszki i nie wiem czy mi tylka nie poszerzy :)

Gość kwik
emilcia a ile ważysz i masz wzrostu i jaki rozmiar kupiłaś, bo tez się zastanawiam

nie mój styl ale z tego co wiem to jakieś paski wyszczuplają a jakieś poszerzają a nawet "wyciagają "sylwetkę tzn sie sprawiają wrażenie ,że osoba staje się wyższa;) tylko nie mam pojęcia jak to się ma do poziomych :( wydaje mi się raczej ,że wzorki(jakieby nie były) tuszują troche mankamenty figury no ale możliwe ,że się mogę mylic tuniki mają ciekawy fason

Gość styl marynarskiii
dla mnie cena za wysoka za te tuniki, które wkleiłas

Gość Jakie macie zdanie
No niby tak... ale jak coś spodoba się mi to jestem w stanie zapłacić każdą cenę! :-) ale ładne są? podobają się Wam? jeszcz znalazłam tak jedną sukienkę boską! Już nie w stylu marynarskim ale i tak cudna! http://vintageshop.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=14393 i którą wybrać?! ;(

Gość eeeeeeeeeve26
ta tunika jest kopia z new looka, widziałam identyczna, osobiście nie podoba mi się i materiał jest bleh