Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten_obok

Czy czas pójść do burdelu...?

Polecane posty

Witam mam około 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Jestem w miarę przystojnym chłopakiem, dość wesołym i lubianym. Miałem wiele koleżanek, lecz nigdy nie uprawiałem sexu, ani też nie poznałem co to jest obustronna miłość. Od razu uprzedzę, nie jestem gejem. Lubię kobiety i to one mnie podniecają. Czasami jak każdemu facetowi podobała mi się jakaś dziewczyna, lecz przeważnie było to jednostronne zauroczenie. Mój gust był dość wysoki, tzn podobały mi się zawsze kobiety ładne, seksowne, z pięknym ciałem i intelektem. Niestety nie pochodzę z bogatej rodziny, więc raczej nigdy nie miałem czym zaimponować żadnej z nich. Nie byłem ładnie ubrany, nie miałem fajnej komórki, jedyne co mógłbym zaoferować to spacer, lub przejażdżkę MPK. No i tak lata leciały, leciały, skończyłem szkołę, jedne znajomości się kończyły, drugie zaczynały i doszliśmy w końcu do etapu gdzie trzeba podjąć jakąś decyzję. Zawsze próbowałem trzymać się swoich zasad, tzn. nigdy nie uległem urokowi dziewcząt lekkich obyczajów. Wierzyłem, że wkrótce poznam tą jedyną. Dziś widzę jednak, że nie mam chyba szansy liczyć w życiu na nic więcej i to w tej grupie muszę wybierać. Ostatnio miałem rozmowę z pewną znajomą na gg, w pewnym momencie coś wspomniała, że u faceta najważniejsze jest doświadczenie, itp... że należy ćwiczyć, aby być w formie, bo kobiety nienawidzą facetów słabych w łóżku. Hmm... no właśnie. Skoro im większe doświadczenie u mężczyzny, tym lepiej, to czy nie czas udać się do burdelu, potem kilka dyskotek, kilka podpitych małolat, itp..? Czy nie czas zrobić coś czego tak na prawdę nie chcę robić, lecz co chyba w moim przypadku jest konieczne? Oczywiście wszystko w celu nabrania jakże niezbędnego doświadczenia, o którym już tyle słyszałem. Dzisiaj mam chyba gorszy dzień, że to piszę, ale chyba chciałbym poznać zdanie Was kobiet. To Wy kształtujecie ten Świat, to Wy jesteście punktem mojego problemu, więc Wy dajcie mi radę co powiniennem zrobić... czekam :-)

Gość
zostaniesz kolejnym kafeteryjnym prawiczkiem :( jakie to smutne 😭

Gość to ja Ci powiem tak
jestem w podobnej sytuacji wiek się zgadza może realia nieco inne. Teńz przystojny laski się kręcą ,ale jak to się mówi cały w tym ambaras żeby dwoje chciało na raz. Też myślałem o tym że nie mam doświadczenia itp ,ale doszedłem do wniosku że .. mam to w dupie . Jeżeli kiedykolwiek laska zostawi mnie tylko dlatego że stwierdzi że jestem słaby w łóżku i nie daj Boże jeszcze mi to wygarnie to sorry ,ale nie mógł bym być z taką osobą i adios.. ale doświadczenie już będzie na niej i z następną może być już tylko lepiej.

Gość jyuula34
ja nierozumiem was wchodziecie na odloty.pl wybieracie towar albo 2 i wzaleznosci od $ rzniecie przez godzinke i wsio. Na h... tyle czekac

Gość
nie możecie chodzić do burdelu. któregoś z was wybiorę sobie na męża :classic_cool: :D

Gość jyuula34
zelek cisza

Gość
bo co? 😠 znowu jakaś stara panna zazdrości mi młodości, urody, błyskotliwości, dziewictwa i sławy na kafe :o

Gość jyuula34
bo ty jestes pisana gacie

Gość
ej, autor uciekł... może to prowokacja :o

Gość to ja Ci powiem tak
jak nie chcesz iść do burdelu to zapisz się do sekcji zapaśniczej tam nabierzesz kondycji w parterze:) ,a to do seksu jak znalazł tylko nie zakładaj potem laskom dźwigni :D

Gość chłopakyy
ktoś z Was ma na imię Przemek? :)

Gość chłopakyy
znam fajnego faceta, lat 22, jest prawiczkiem i się z tym nie kryje. jego koledzy i przyjaciele wiedzą, większosć koleżanek i znajomych też. on strasznie mi sie podoba, uwiodlam go, byliśmy nadzy, pieściliśmy sie, były różne formy seksu oprócz klasycznego i analu... - był naprawde świetny w tych sprawach, ale jak się okazało po wszystkim.. miał problem z penisem i bał się, że coś mu sie może stać podczas seksu.

Gość speczjalist
taaa a później ta twoja wymarzona piekna i inteligentna kobieta z radością zwiąże się z dziwkarzem który sie puszczał z pijanymi małolatami na dyskotece..(jesli serio chcesz tak robic to uwazaj zeby syfa nie zlapac)

Gość
Cnota u kobiet jest jakże pożądana, lecz prawiczek wzbudza śmiech i litość u kobiet. One po prostu wolą facetów z odpowiednim bagażem doświadczeń...

Gość
ależ skąd, my tu uwielbiamy prawiczków :classic_cool:

Gość jest powazana i u kobiet i u
mezczyzn:-) nie rob z dziwka, porozgladaj sie za jakas fajna laska, moze rozszerz krag znajomych, zapisz sie na sport i miej oczy szeroko otwarte:-)

Gość ech.. szkoda chłopa...
Witam. Też mam około 25 lat i jestem dziewicą, nie wstydzę się tego, bo niby czego tu się wstydzić? zasad? to raczej nie jest łatwa droga, ale przynajmniej można żyć ze spokojnym sumieniem i czekać na ODPOWIEDNIĄ osobę. Poprzednie pokolenia brały ślub bez wcześniejszego doświadczenia i jakoś im to nie przeszkadzało, a wręcz było to naturalne. Poza tym, prawictwo nie oznacza, że nie będzie się dobrym w tych sprawach, a "dopasować się" i tak można jeśli się chce i kocha się wzajemnie. Seks to dodatek do miłości, a nie główny warunek, wbrew temu co się teraz słyszy. Związki oparte głównie na seksie i tak długą nie trwają, bo fascynacja z czasem słabnie, a zostaje głównie silna więź psychiczna, miłość i przyjaźń, która scala związek NA DOBRE I NA ZŁE, a nie tylko na dobre. Znam osoby, które miały doświadczenia seksualne przed spotkaniem tej właściwej osoby i miały dylemat, bo ex partnerki, których nie kochali, były lepsze w łóżku niż ta właściwa osoba. W efekcie jest im ciężko, bo bardzą chcą być na stałe z tą jedyną osobą :( To właśnie media promują luźny styl życia by koncerny sprzedające środki anty itp miały większe zyski :) taka prawda. Znam niejednego faceta, (za) bardzo doświadczonego i nie raz słyszę, że żałują tego co wcześniej robili, że chcieliby przeżyć prawdziwą miłość ale teraz czują, że nie zasługują na porządną dziewczynę... i... toną w alkoholu :( Nie twierdzę, że nie zasługują, ale jednak żałują pewnych rzeczy, szkoda mi ich, bo sami sobie nie radzą ze swją przeszłością. Te doświadczenie to jednak najlepiej mieć z jedną kochającą osobą, po co się "rozmieniać", a niejedna słabo lub wcale niedoświadczona dziewczyna doceni Twój wysiłek :) Ja i sporo moich kumpel wolałyby i doceniły prawiczka, fajnie jest się od początku poznawać i uczyć wzajemnie, bez wspomnień, bez wyrzutów sumienia :) Nie wydaje mi się, że po wizycie w burdelu lub po WYKORZYSTANIU jakieś podpitej małolaty czułbyś się lepiej, myślę, że wręcz GORZEJ. Zastanów się nad tym, łatwiej coś stracić niż zachować, nie idź z prądem, miej swoje poglądy (takie chyba do tej pory miałeś). Powodzenia!

Gość kmjlewmm8
chlopaki co z waszym testosteronem :O to az jest niemozliwe zeby w wieku 25 byc prawiczkiem... przeciez pierwsza laska nie musi byc miloscia zycia..obudzcie sie ...zero w was meskosci ;/ znalzli sie ksiecia z bajki co czekaja na ksiezniczke. Przeciez sie jeszcze napewno zakochacie a poki co uzywajcie oczywiscie rozsadnie...moze po tym nabierzecie bardziej pewnosci siebie :) powodzenia

Gość klgs
kmjlewmm8, to uważasz za atrybut męskości, jak raczyłeś napisać? Wiesz ja dość późno straciłem cnotę, byłem bardzo nieśmiały wobec dziewczyn. Nie chwaliłem się tym, ale czasem gdy ktoś mnie pytał to nie umiałem kłamać. Reakcje były różne, 2 razy zdarzyło się że goście się ordynarnie, chamsko ze mnie nabijali. I wtedy się wkooorwiałem. Proponowałem im że zaraz im przpierrrrrdolę, nawciskałem im od cwelli, sk..synów itd. I za każdym razem reakcja była ta sama, goście jeszcze przed chwilą nabijający się ze mnie, naraz robili się malutcy i cichutcy. Mam pytanie, czy oni byli mężczyznami? Przecież już ruchchali, a ja wtedy jeszcze nie.

Gość do wpisu o 2 58 itp PRAWDA
Prawdziwy mężczyzna = ma KLASĘ (jest odpowiedzialny za siebie i za odczucia innych, więc ich nie wykorzystuje (sam też by nie chciał być tak potraktowany), ma stałe zasady, nie traktuje ludzi przedmiotowo ale wszystkich szanuje, nie zmienia poglądów jak chorągiewka- bo jest taka MODA lub presja ze strony durnych kumpli, którzy są słabi i idą z prądem, czyli idą na łatwiznę :O ) Ruchacz = to jakby zwierzę, nie potrafi ani nie chce kontrolować siebie i swojego testosteronu, ale to testosteron rządzi nim :/ :O = czyli zero klasy i władzy nawet nad samym sobą, a gdzie tu mowa o innych cechach/wartościach, jeśli brakuje samych podstaw :/ Mówię to jako prawdziwa kobieta 25, jestem atrakcyjna, ale omijam tych drugiego typu z daleka lub mówię wprost PRAWDĘ, co mi się nie podoba w obecnej "MODZIE", czy w ich podejściu i zwykle nie wiedzą co mi na to odpowiedzieć zdziwieni, nie mają argumentów. Nigdy nie śmieją mnie obrazić tak, ją to mają w zwyczaju (w stosunku do kobiet, typu "wszystkie to k...., laf...") :O Współczuję tym dziewczynom, z którymi są/będą :O

Gość popieram ostatni wpis
w calosci

Wygląda na to więc, że autor to prawdziwy mężczyzna, rycerz i samiec alfa. Ale do tej pory mu żadna nie dała :P

Gość samiec gamma zeta
rznij

Gość big girl
ja tam bym chciała poznać faceta który nie miał kobiety mogłabym go nauczyć wszystkiego :) jak ja lubię :) nie miałabym w głowie myśli w stylu " oh pewnie miał kobiety o znacznie lepszym wyglądzie" - eh baby wiem miałabym za to pewność- bo jako osoba wyedukowana zrobiłabym mu taaak dobrze że nie myślał y o innej autorze decyzja jest twoja ale tylko taki naprawde jaki jesteś zostaniesz pokochany- więc może nie warto udawać na siłę alfa samca? uwierz mi że staniesz się nim przy odpowoedniej osobie kobiety lubią prawiczków

Gość big girl
a twoja znajoma z gg ma takie podejście dla niej doświadczenie jest ważne i dobre ruchańsko, powstaje pytanie czy ty chciałbyś osoby o takich priorytetach? świat sobie biegnie ale my z nim nie musimy

Gość gdzies_obok
Dzięki za opinie... Wczoraj miałem gorszy dzień, dziś już jest więcej optymizu ;)

Gość zaiste bardzo mnie to ciekawi
ciekawe czy poszedł czy nadal prawik