Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna23

23 lata dziewica wiocha czy szpan

Polecane posty

Gość
" Bo niby oralnie to nie seks, nie? " ale że 1 raz oralnie? :P juważam, że póki żaden facet mnie nie tykał, zasługuję na niechlubne miano dziewicy :o

Gość Falencija
Twój wybór, Twoje decyzje, ale myslę, że to bardziej szpan niż wiocha, do te dziołchy z wiosek, to raczej ( nie wszystkie), byle szybko i bezboleśnie! Myslę, że trzeba poczekac na odpowiedniego partnera i sama poczujesz, że tu i teraz, ale nie oddawaj się byle komu! Tak trzymaj! na pewno nie pożałujesz!

heh...a ja potem wysłuchuje od mojej ciotki ginekologa jakie to przypadki trafiaja na ginekologie....kobiety zgłaszaja sie, bo jednej utkwiła nakretka od dezodorantu/perfumu, a to kiełbasa sie w środku złamała i nie mogła panna wyciągnąć, jedna trafiła nawet z chomikiem w środku (ledwo biedak przezył) :P takze dziffka lepiej uważaj z zabawami ;P

Nie kumam tego 1 razu, dla mnie nawet 1 raz oralnie to już po dziewictwie. To się w głowie rodzi a nie między nogami.

Gość
" Nie kumam tego 1 razu, dla mnie nawet 1 raz oralnie to już po dziewictwie " no właśnie, ale nie zauważyłam czy ktoś pisał o oralu. myślałam, że to do mnie :P

Gość
ja ? pisałam o swoich palcach co najwyżej, a nie razie :o ja nie mam żadnych erotycznych doświadczeń z facetami :O

No to dawaj e-mail na priva, sprawdzę ile tam sobie napsułaś. Jeśli samodzielnie to mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie. Brzydki nie jestem, szybko się zakochasz ;-)

Gość
problem tkwi w tym, że ja już zakochana jestem. ale sprawa utknęła i nie wiadomo, czy się ruszy. na razie to historicus platonicus complicates. ale jakbyś chciał wysłać list motywacyjny to na zielony.zelek@o2.pl jestem sławną uwodzicielką z kafe, znaną jako żelek :classic_cool:

Gość aloefresh
Ja w wieku 23 lat tez bylam dziewica, tzn wlasnie wtedy mialam swoj 1 raz. I powiem ci nie zaluje, teraz mam zupelne inne podejscie do sexu niz przedtem, moze ten sex nie byl zbyt udany ale chcialam miec to za soba, zeby juz nie byc dziewica :) ot taka bylam ;). A czy wiocha czy szpan? Ja wtedy myslalam ze wiocha i czulam sie niedowartosciowana... ale 23 lata to nie tak duzo jeszcze, 30 chyba gorzej.

Gość
odpisalam. dobranoc 🖐️

Wiem, ja też, ależ mnie ciary przeszły. I może dziewicą dziś jeszcze zostaniesz, choć mój list może być za ostry. Do wszystkich i sądu wysokiego - żartowałem ;)

Gość też dołączę..
Ja to prawie 26-letnia (atrakcyjna) dziewica i się tego nie wstydzę, Ty też nie masz powodu :)

Gość a ja mam 22 lata i nadal
witajcie🖐️ widze ze ten temat bardzo sie rozwinal wtedy gdy mnie nie bylo.

Gość dziewczyna23