Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka0820321097

wózek CR-V MARKI BABY BOOOM

Polecane posty

Gość olka0820321097

witam serdecznie czy jest ktos może w posiadaniu lub wie cos na temat wózka dziecięcego CR-V MARKI BABY BOOOM ? zastanawiam się nad kupnem i bardzo proszę o poradę.Z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość natalia.preis
Witam :) ja też jestem bardzo ciekawa opinii o nim. Bardzo proszę jeśli ktoś taki ma, niech napisze słówko, czy warto...

Gość Marynka Tarynka
Hej dziewczyny! ja też długo zastanawiałam sie nad kupnem tego wózka i też potrzebowałam rady - nikt mi jej nie dał. Po namyśle kupiliśmy go z mężem przez allegro. Jest sliczny- jestem zadowolona i polecam bo.... jest godny polecenia:)

Marynka Tarynka i jak się sprawdza wózek? Wypróbowany już? Ja też się zastanawiam nad jego kupnem. Jest ciężki? Nigdzie nie mogę znaleźć wagi jego...ciekawa też jestem czy materiał nie zblaknie. Szkoda że tylko dwa kolory są dostępne...

Gość natalia31
Ja też kupiłam ten wózek nie doczekawszy się żadnej opinii i jestem z niego baaaardzo zadowolona :) Dla kogoś kto nie ma windy na pewno minusem będzie jego waga - dla mnie bez znaczenia, ponieważ jestem szczęśliwą jej posiadaczką ;) cudownie prosto się składa i stelaż nie zajmuje wiele miejsca w bagażniku - to jego wielki + :) Jeżdżę nim już 2 miesiące i nie mam żadnych zastrzeżeń ( gdybym się koniecznie chciała przyczepić, to mógłby mieć większy kosz na zakupy) , naprawdę dobrze się prowadzi, budka składa się cichutko, naprawdę REWELACJA jak za te pieniądze. (przez CENEO kupiłam o 200zł taniej niż na Allegro i do tego transport gratis :)

Gość martblas
Jaki kolor wozka macie? Ja zastanawiam sie nad brazowym, ale nie wiem, czy to jest braz czy tzw. kolor kawy z mlekiem? Macie moze narualne zdjecia tego wozka, nie ze strony?

Gość KajuniaM
Prosze osoby które maja Baby Boom cr-v o wymiary WNĘTRZA gondoli i spacerówki Te które podaje producent chyba sa wymiarami zewnetrznymi. Z góry dziekuje:-) I jeszcze mam pytanie czy spacerówka rozklada sie na plasko i czy siedzisko sie montuje w dwóch kierunkach?

Gość KajuniaM
Czy ktos moze wie gdzie w lublinie mozna kupic (obejżęć) taki wózek?

Gość ktos jeszcze
posiada ten wozek? :)

Gość tatiana82
Witam! Kupiłam ten wózek. dzidzia ma się urodzić za 2 tygodnie więc jeszcze nie sprawdziłam, ale wygląda on bardzo ładnie. Jest wykonany solidnie, porównywalnie z "Mutsy" z tym, że 3 razy tańszy. Ładne nosidełko, ciekawa spacerówka, która starczy na bardzo długo. Gondola o standardowym wymiarze. Jak najbardziej więc polecam!!!!!

czy ktoś jest jeszcze posiadaczem wózka CR-V. proszę o opinie, jak w rzeczywistości wygląda kolor? A może ktoś wie gdzie można go obejrzeć w warszawie.

tatiana dzieki za info :) my chcemy wlasnie CRV czerwoną, albo Bexa B4 fioletową i nie potrafimy się zdecydować. Jaki masz kolor?

Tez jestem zainteresowana tym wozeczkiem i prawdopodobnie go kupię. W tym tygodniu planuję go zobaczyć i jak się nie rozczaruje to go kupię. Dam wtedy znać.

awa napisz koniecznie jakie zrobił na tobie wrażenie. ja oglądałam dzisiaj Bexe B4 też fajna, ale zdecydowac sie nie potrafie

Gość elektro77
Witam. Jestem zainteresowany kupnem wózka CR-V. Niestety nie udało mi się odnaleźć odpowiedzi na takie pytania jak: Jaka jest waga wózka ; stelaż=? gondola=? spacerówka=? Czy spacerówkę można instalować w obu kierunkach tj. przodem / tyłem do kierunku jazdy? W jaki sposób rozwiązano kwestię amortyzacji w tym wozie tylko pompowane koła? Jaka jest nośność kosza na zakupy? Czy kosz posiada np. zasuwaną plandekę ?

Hejka. Wózek CR-V zakupiony :) Nie jest zbyt lekki, bo stelaż z gondolą waży ok 17kg, ale mam nadzieję, że dam sobie z nim radę. Prowadzi się leciutko. Mechanizmy wszystkie są na klik-klik, nie trzeba dużo siły żeby coś złożyć lub wypiąć. Kółka też się wypinają poprzez jedno kliknięcie. Budka chodzi cicho, ale nie ma wentylacji, tylko wizjerek. Co do amortyzacji - powiem szczerze, że się nie przyjrzałam dokładnie, a wózek na razie stoi w kartonie:/ Spacerówkę i gondolę można instalować w obu kierunkach jazdy. Kosz na zakupy chyba wytrzyma obciążenie do 2kg, ale zawsze można spróbować więcej ;) Nie ma zasuwanej plandeki, ale za to jest łatwo dostępny przy obu wersjach nadwozia ( gondola i spacerówka). Prawda jest taka, że osądzę wózeczek dopiero po jakimś czasie użytkowania...Obym się nie zawiodła!

Gość elektro77
Wielkie dzięki Awa666. Podobne pytania zadałem producentowi ale ten nie odpowiedział na maila ;-(( Trochę ciężki - 17 kg! Na allegro Pan Producent podaje 10-11 kg - wychodzi na to że sam stelaż. Jeżeli będziesz miała chwilkę to napisz proszę czy złożenie wózka jest możliwe bez uprzedniego demontażu spacerówki. Pozdrawiam.

Stelaż można złożyć tylko z gondolą, spacerówkę trzeba wypiąć niestety.

Gość natalia31
Piszę ponownie w sprawie tego wózka - pisałam po 2 miesiącach uzytkowania, teraz już jeżdżę nim 9 miesięcy i dalej jestem zdecydowanie na tak. To był dobry wybór. Kolor nie wyblakł. Wózek jest na tyle obszerny, że w spacerówce dziecko 9 miesięcy swobodnie sidzi w śpiworku ocieplanym. Pękła niestety folia w budce, ale z tego co czytałam na forum to częsta przypadłość nawet w oryginalnych mutsy. Widziałam również na allegro, że jest więcej kolorów do wyboru :)

Gość dzika31
Witam. gdzie w poznaniu można kupic taki wozek? albo chociaż go obejżeć??? Pytałam w Elektromarkecie ale niestety ni ma takiej mozliwości :-(((

Gość magdalen11
Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie tego wózka a mianowicie czy wyściółkę można wypić i dać do prania oraz czy w wersji spacerowej barierka ochronna jest odpinana i czy też w jakiś sposób jest możliwość jej wyprania?pozdrawiam

Gość dzika31
nikt Tu juz chyba nie zagląda :-(((

Gość magdalen11
kurcze szkoda, bo kilka rzeczy chcialabym sie dowiedziec :(

Gość dzika31
no właśnie bardzo chciałam kupic ten wozek bo wizualnie jest bardzo ładny ale nikt nic o nim nie wie :-( i w bardzo przystępnej cenie .W końcu kupilam Mutsy ale jestem nadal zainteresowana gdzie można by go było zobaczyć w Pozaniu!

Gość magdalen11
a ja jestem ze slaska i bede miala okazje zobaczyc w sklepie w mikolowie, ale ogolnie na necie sa pozytywne opinie

Gość agabi22
Witam. Kupiłam ten wózek miesiąc temu. Jestem zadowolona, ale napiszę o tym,na co zwróciłam uwagę już po zakupie- na razie jeździmy w gondolce.......Otóż: wózek jest naprawdę ciężki!, ale dzięki skrętnej osi prowadzi się go super. Kolor(szary)-dużo jaśniejszy niż na zdjęciach, gondolka w środku ma kolor cappucino- taki ciemny beż, trochę żółtawy. Aby złożyć budkę, trzeba wcisnąć przyciski po bokach- i to mnie denerwuje- ale budka składa się cicho. Koszyk na zakupy jest bardzo płytki, w zasadzie obawiam się tam coś wkładać, bo mam wrażenie,że może to wypaść. Uchwyt na kierownicy(do podnoszenia raczki) jest plastikowy- trochę mnie to raziło na początku- a czarne uchwyty są z gumy. Mieliśmy też problem ze złożeniem stelaża na płasko- w pośpiechu- i jeszcze nie próbowaliśmy ponownie. Dużo tego.......... Mam też wrażenie, że jednak mutsy jest wykonany solidniej i dokładniej, precyzyjniej, ale za to się niestety płaci. Ale generalnie-JESTEM ZADOWOLONA- cena super i taka sama jakość. A największym plusem jest możliwość montowania w dwóch kierunkach. To moje trzecie dziecko i wiem, że to ważne. Wcześniej mieliśmy deltim(2005r.) i też byłam zadowolona.

Gość magdalen11
dobre i takie wskazowki :)