Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka0820321097

wózek CR-V MARKI BABY BOOOM

Polecane posty

Gość .........ja też
Wózek dotarł. Kolor rzeczywiście znacznie różni sie od tego na zdjęciach, raczej wygląda na stalowy lub ołówkowy. Poza tym wózek w miarę, światnie się prowadzi chociaz jakość materialu i innych elelmentów chyba adekwatna do ceny niestety.

Gość e.dziecko
Jeździmy sobie wózeczkiem już dwa tygodnie. Jest lekki w prowadzeniu przy skrętnej osi. Może na razie problem z osią przy podjazdach na krawężniki, ale wózeczek spisuje się znakomicie. Mam jednak problem. Czy ktoś z Was pompował już koła. Na stacji benzynowej ie da rady, czy je się pompuje???

Gość natalia.preis
Oczywiście , że się pompuje :) Ja używam pompki samochodowej - naciskanej nogą, szybko i wygodnie.

Gość Madzzzzia
Kupiłam na allegro ten wózek 2 tygodnie temu- ja i moja córka jesteśmy zadowolone- polecam!

Odświeżam temat. Jak się sprawują te wózki po dłuższym czasie? Czy amortyzacja dla dziecka jest dobra??? Nie za sztywna? To nie typowe zawieszenie, wiec jestem ciekaw. Czy łatwo go się podbija do góry wjeżdzając na krawężnik?

Gość e.dziecko
Jesteśmy prawie po 9 miesiącach użytkowania wózka. No i jest super. Choć ciężki, ale nadal uważam, że coś za coś. Teraz dopiero przeszliśmy na spacerówkę, więc świadczy to o tym, że gondola jest spora. Jeśli chodzi o amortyzację to jest rewelacyjna. Z moim maleństwem zjeżdżamy po schodach, bo nie dałabym rady. W drodze powrotnej wciągam wózek po schodach i jestem zadowolona bo idzie leciutko. Może budka w gondoli powinna być taka jak w spacerówce i mieć regulowane poziomy otwierania. Nic jednak się nam nie zepsuło i nie zabrudziło. Mamy kolor zielony i w porównaniu jest podobny do kolorystyki marki delti- dokupiłam taką torbę do wózka i pasuje idealnie. Kolor niebieski jest też o wiele ciemniejszy niż na zdjęciach, bardzo ładny. Oś skrętna się nie psuje a prowadzenie wózka staje się o wiele łatwiejsze. Może koszyk na zakupy powinien być większy ale mi to nie przeszkadza. Spacerówka jest duża i dobrze zrobiona. Widzę same plusy oprócz wagi. Zachęcam do kupienia

Gość TUCIA
Witam,ja użytkowałam wózeczek do 11-go miesiąca.Ogólnie wózek jest super,dzięki dużym kołom super sprawdzał się na trudnych podłożach takich jak piach(plaża),śnieg,kałuże.Dobrze amortyzował nierówności.Mam go do sprzedania(kolor czerwony)POLECAM.

Jestem zainteresowana kupnem takiego wózka. Proszę o kontakt. Mój meil: marcin999999999@wp.pl

Gość TUCIA
Wózeczek jest wystawiony na Allegro(jest jedyny w tym kolorze jako używany) mój email:emtucia@interia.pl

Gość e.dziecko
mam do sprzedania wózeczek w kolorze zielonym. jest w super stanie, do tego torba w kolorze wózka i folia i moskitiera. wyprany czeka na właściciela.

Gość darenkaaa
temat co prawda z 2010 roku ale podnoszę bo jestem ciekawa czy tak jak pisali poprzednicy ten wózek po zakupie trzeba wietrzyć? czy on naprawdę "pachnie" chińszczyzną? czy moze przez te 2 lata ulepszyli materiał? czy ktoś ma ten wózek i czy polecacie go?

Gość darenkaaa
nikt nie ma tego wózka?

Ja posiadam ten wózek od 5 miesięcy. łatwo się prowadzi przez skrętne koła. Duże pompowane koła świetnie amortyzują. Polecam!!!!!!!!!! Masz jakieś jeszcze konkretne pytania?

Gość darenkaaa
kika_888 dzięki za odp. chodzi mi konkretnie o taki http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-crv-2w1-super-cena-od-nino-i3040980846.html żeby miał wszystkie koła tej samej wielkości. Pytanie mam jeszcze takie- czy przy blokowaniu tych kół nic sie nie telepie i czy jadą równo (tzn. czy jest to na tyle mocna blokada żeby podczas jazdy nie trzepało wózkiem- nie wiem czy mnie zrozumiałaś :) ) i jaki masz kolor? czy te kolory są ciemniejsze czy jaśniejsze niż na zdjęciach, czy też zdjęcia oddają faktyczny kolor?

Gość darenkaaa
jeszcze mam dwa pytania- czy wersja spacerowa faktycznie jest tak skonstruowana że nie ma bocznych zabezpieczeń na główkę dziecka i czy boki budki w spacerówce "podwiewają"? dzięki za odpowiedź :)

Na te pytania niestety nie jestem w stanie odpowiedzieć ponieważ moje malenswo jest jeszcze małe i mam zamontowana gondole a do spacerowki jeszcze nie mam dostępu.

Gość Klepa
hej, również jestem właścicielką wózka baby booom. Planuje go sprzedać. Mój wózek jest koloru czarnego a jeśli chodzi o zabezpieczenia gondoli przy spacerówce rozwiązałam ten problem - wszyłam szerokie gumy na zatrzaski z tyłu oparcia ;) i dzięki temu uniknęłam przewiewów. pozdrawiam ;)

Gość natalia.preis
Po raz kolejny pochwalę ten wózek, korzystałm z niego ponad 2 lata, miałam 3 w 1 i byłam zadowolona i z fotelika samochodowego i z gondoli i ze spacerówki, z której korzystałam najdłużej. Przez ten czas jedyną konserwacją było pompowanie opon, a tak wszystko działało bez zarzutu. Jeśli chodzi o zapach "chińszczyzny" to tak "pachniała" pianka na rączce do prowadzenia, ale bardzo szybko ten zapach znikał :) , w budce od spacerówki przeciągów nie było :) a mieszkam na wybrzeżu i wierzcie mi, że tu naprawdę wieje.

Gość pinkusia
Witam , jezdzimy wózkiem już pól roku wiec napisze o jego wadach i zaletach. Najpierw plusy : prowadzi się nim łatwo oś tylna skrętna daje poczucie lekkości wózka, łatwość składania ,materiał bardzo dobrej jakości , kolor nie blaknie łatwo się czyści, przyzwoita cena (gondola spacerówka i fotelik do auta-maxi cosi 1400, dostawa gratis). A minusy: trochę mały kosz na zakupy, rączka dość krótka (dla wysokich to trochę mała), gondola jest dość mała wiec moja córka jezdziła w niej do 5i pol mies. pózniej już ja przestawiłam na spacerówkę która się rozkłada na leżąco wiec to był +. I to tyle :) jeśli ktoś ma jeszcze pytania chętnie słóżę pomocą.

Gość gość
Ja mam ten wózek już rok:) choć ma ładny design , to nie jestem z niego zadowolona. Jest baardzo ciężki,jeśli miałays go wnosić np.na piętro , juz nie skręca tak sprawnie jak na początku (tylna oś skrętna) a spacerówka -KOSZMARNA -bardzo brzydka fuu :/ o ile gondola jest ładna to spacerówka wygląda jak z taniego wozka za 5zł :/ Plus to to ,ze jest od rączki blisko do dziecka:) Jakbym miala jeszcze raz wybierac wozek to pewnie bym go wybrała :) W każdym razie zostawiam go dla następnych dzieci :D (choć teraz wolałabym ten z przekładaną rączką)