Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka0820321097

wózek CR-V MARKI BABY BOOOM

Polecane posty

Gość Fabiensaber
Słyszałem, że te wózki mają jedną wadę. że koła nie są łożskowane, tylko zamiast łożysk są tulejki. I przez to często wracają do napraw gwarancyjnych, dlatego niektóre sklepy wogóle wycofały się ze sprzedaży tych wózków. Czy coś wam o tym wiadomo? Właśnie kupiłem ten wózek w sklepie internetowym a o takiej opini dowiedziałem się po zakupie. Co wy na ten temat. Co na to obecni użytkownicy?

Gość asia/m
proszę o pomoc posiadaczy tego wózka. W jaki sposób złożyć stelaż na płasko??instrukcja do bani, męczymy się już godzinę i nie dajemy rady. Może ktoś podpowie???

Gość agabi22
Witam. My mieliśmy podobny problem(już o tym pisałam wcześniej). Skończyło się użyciem noży i śrubokrętów, żeby podważyć haczyki. I taką niestety mamy metodę na złożenie wózka na płasko...........

Gość magdalen11
tez czytalam o tych tulejkach, napisz prosze fabiensaber jak sie wozek sprawuje? dziekuje

Ja też jestem ciekawa. Ja mam wózeczek firmy Arti i jestem bardzo zadowolona. ale siostra chce mieć większy wybór marek i stąd ciekawa jestem waszej opinii. przekaże jej później ten temat :)

Gość fabiensaber
Witam. Co do wózka to zamówiłem w jednym sklepie internetowym dwa tygodnie temu czarną spacerówkę i do tej pory czekam. Wiecie jak to jest jak ktoś wam mówi przez tel, że "tak, ależ oczywiście, towar jest dostępny od ręki. Jak tylko się dziś zaksięgują pieniążki to od razu panu przesyłamy". ale to nic. Poczekamy jeszcze. Mam wyjście? Ale jak tylko przyjdzie i poużytkuje go trochę to zdam wam relację. Po pewnym czasie też tu wejdę i może jeszcze coś wymodzę :). Ale nadal jestem ciekaw co z tymi tulejkami... chociaż wózek zamówiony. Ale co... wózek mi się podoba i to bardzo

Gość Any
Moj przyszedl bezposrednio od dystrybutora z Czestochowy blyskawicznie na drugi dzień (spaceroweczka za 670 z przesyłką ) co do kółek sa łożyskowane. Ze stelazem tez sie meczylem i nozyczkami i innymi sposobami :). A wystarczy docisnac tylko raczke do konca (tzn do dolu i wozek sie sam sklada :P)

Gość magdalen11
ja raczej tez jestem zdecydowana na ten wozeczek, wizualnie przedstawia sie bardzo ladnie, ANY i masz jakies zastrzezenia?

Gość magdalen11
Any a na stronce od dystrybutora jest cena 805,55? to jak to sie stalo ze ty masz za taka cene?

Gość Any
Wystawiaja sie tez na alegro za 900 mozna juz miec 3w1. Ten sam numer telefonu co na tej stronie jest. Uzytkownik babybooom1.

Gość Any
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-cr-v-3w1-nowe-kolory-i1589424389.html Problem jest z kolorami. Co do samego wozka zarowno ja i zona zadowolenie jestesmy po jednodniowej zabawie z nim. Za te pieniadze na pewno nic lepszego sie nie znajdzie. Chcielismy kupic X-landera XA ale spodobal mi sie strasznie Mutsy UR. Co do CR_V mimo napisu made in china jestem zaskoczony jakościa materiałów kół, spacerowki jak i samego stelaza. Wozek swietnie sie prowadzi jak i manewruje. Fakt jest ciezki a intrukcja pozostaiwa wiele do zyczenia. Ma dwa lata gwarancji. jak cos bedzie sie z nim dzialo niepokojacego to napisze

Gość magdalen11
Any O jejku od tego dustrybutora 899zł to jest cena z fotelikiem?to byloby super :)

Gość anuszka83
Witam, ja również jestem zainteresowana tym wózkiem. Czy ktoś orientuje się, czy można go gdzieś zobaczyć na żywo we Wrocławiu? My myślimy o tym, żeby do opcji 2w1 dokupić fotelik Maxi Cosi Citi. Czy rzeczywiście nie ma problemu z montowaniem tego modelu na stelażu? Pozdrawiam:)

Gość magdalen11
witam. wozeczek zakupiony :) z fotelikiem baby booom, wszystko fajnie chodzi na klik klak, dzieki skretniej tylniej osi fajnie sie prowadzi ale trzba sie przyzwyczaic :), jak za ta cene super, no i trzeba go porzadnie wywietrzyc , wyglada ladnie. Wyprobuje go do miesiaca czasu na spacerku :)

Gość buli1984
aby zlozyc wozek trzeba lewa reka pociagnac czarny plastik po lewej stronie do gory jak w instrukcji a prawa reka wcisnac przycisk do regulacji raczki i wcisnac raczke do dołu jakby sie chcialo ja maksymalnie skrocic obnizyc

Gość anuszka83
Dziewczyny! Czy tapicerka w spacerówce jest zdejmowalna? Czy jest możliwość wyprostowania tej części spacerówki pod łydkami, aby cała po rozłożeniu oparcia do pozycji leżącej tworzyła jeden poziom? Pozdrawiam

Gość e.dziecko
Również zastanawiam się nad kupnem tego wózka. Ostatnio widziałam go w parku w kolorze czarnym i mile mnie zaskoczył. Myślałam, że jest o wiele większy a wygląda całkiem zgrabnie. Jednak nie mogę się zdecydować co do koloru. Czy ten zielono-żółty jest ładny czy raczej byle jaki? Jakie macie kolory i czy materiał jest łatwy w pielęgnacji. Może minus jest taki, że nie ma w komplecie torby ani moskitiery ani folii. Ja jednak upatrzyłam sobie torbę delti, jest dość fajna i raczej kolorystycznie pasuje do wózka.

Gość magdalen11
ja mam zielony i jest on taki trawiasty, zielony- nie tak jak na zdjeciach zolty.

Gość e.dziecko
No to wielkie dzięki za odpowiedź co do kolorku jestem już spokojna. A jeśli chodzi o utrzymanie czystości materiału. Czy łatwo się go czyści? I Czy ten kosz na zakupy faktycznie jest taki mały? Jakie ogólnie sprawia wrażenie jeśli chodzi o funkcjonalność?

Gość agabi22
Witam po raz trzeci. W kwestii ostatnich wątków: używam wózka 3 miesiąc- jestem zadowolona. Mam grafitowy kolor- jest dużo jaśniejszy niż na zdjęciach. Koszyk na zakupy jest naprawdę płytki, jest z siateczki, przez którą wsypuje się piasek podczas spacerów. Zaraz spróbuję złożyć wózek zgodnie z Waszymi instrukcjami(dotychczas miałam problem jak go złożyć). A co do czyszczenia- mój był ubrudzony od łapek starszaków- w pośpiechu go przecierałam przed wyjściem i plamy zniknęły, ale został zaciek, bo niedostatecznie wypłukałam płyn....... I jeszcze jedno- ja też kupowałam od dystrybutora z Częstochowy, poprzez allegro- wózek dotarł w ciągu 24h!!!! Pozdrawiam i polecam. Naprawdę warto.

Gość natalia.preis
Witam po raz 3 na tym forum :) Z rozbawieniem czytałam post o składaniu stelaża za pomocą śrubokrętu - również my mieliśmy takie przygody, ale jeden telefon do sklepu i okazało się to dziecinnie proste :) Korzystam z wózka już cały rok i nadal mogę powiedzieć, że jestem mega zadowolona. Nie odbiega od wózków mutsy. Oczywiście nie ma skórzanej rączki itp, ale wiadomo że za te pieniądze użyto tańszych materiałów. Odpowiadając na wcześniej zadawane tu pytania powiem, że spacerówkę montuje się w dwóch kierunkach, rozkłada się na płasko do leżenia, a tapicerkę i poprzeczkę ściąga się do prania. Tapicerka ładnie sie pierze- ale fakt, trzeba dokładnie płukać bo robią się zacieki. W porównaniu z innymi wózkami, jego teleskopowa rama jest tak stabilna, że okazyjnie prowadząc inne wózki, obawiam się , że te się rozsypią. U mnie naciskając na ramę wózka np. w momencie wjazdu na krawężnik nic nie lata, nic się nie rusza, żadne nity się nie uginają jest mocny jak Potiomkin :) Po roku eksploatacji mam porysowane felgi, żałuję, że nie wzięłam kół ze szprychami. Ale to tylko wady kosmetyczne. Naprawdę polecam wszystkim niezdecydowanym :) Natalia

Gość anuszka83
Witam, super Dziewczyny, że podzieliłyście się doświadczeniami - dzięki:). Ja mam jeszcze tylko jedno pytanie - jak się sprawuje ruchoma tylna oś - nigdzie jeszcze nie widziałam na żywo tego wózka i nie miałam w związku z tym możliwości, żeby pojeździć? Pozdrawiam:)

Gość e.dziecko
No to się ruszyło z opiniami. Ja wózeczek już zamówiłam i dobrze, że przeczytałam o tych felgach więc skusiłam się na szprychy choć wizualnie gorzej wyglądają. Z tego co wiem to oś w tych wózkach jest w miarę dobra i z pewnością lepsza od innych tego typu. Wolę jednak wózek z osią, niż z oba skrętnymi kołami. Poprzednio miałam taką spacerówkę i każde koło jak sobie chciało tak sobie jechało. A co do tapicerek, to każde mają to do siebie, że jak ich się dobrze nie spłucze to zostają ślady. Napiszę gdy wózek do mnie dotrze, a zamawiam go w sklepie wózeczkowo.

Gość magdalen11
ze skretna tylnia osia prowadzi sie dobrze ale trzeba sie przyzwyczaic :), zawsze mozna ja zablokowac choc bez jej blokowania fajnie sie prowadzi.

Gość fabiensaber
Witam. Wszystko skończyło się dobrze ale to trochę trwało. Pierwszy sklep zwrócił nam pieniądze po miesiącu (sklep litlebaby - nie polecam, a wręcz odradzam, trzymajcie się z daleka od tego sklepu), a później zamówiłem bezpośrednio w babybooom (kontakt ze strony). Zamówiłem w opcji płatne przy odbiorze spacerówkę szarą - najlepiej wygląda i jest najszybciej dostępna - i następnego dnia już miałem :) za cenę tą samą co koleżanka wyżej czyli 670 zł z przesyłką. A wózek??? Super. Podoba sie nam obydwojgu, znaczy... mi i żonie :). Wózek jest raczej masywny, (fakt) trochę ciężki, wygląda na dobrze zrobiony, a jak jest w rzeczywistości zobaczymy z czasem. Też mieliśmy problem ze złożeniem wózka na płasko. Śmieszna sprawa. Ale 5 min kombinowania bez żadnych narzędzi i doszliśmy. Ufff A wystarczyło podnieść lekko czarne plastikowe zabezpieczenie na rączce z lewej strony i powoli wsunąć rączkę do końca i wózek sam się składa (tak jak opisywane powyżej przez jedną z koleżanek, czyli jak w mutsiaku :) ). Poprostu bomba. Co do wielkości wózka też jestem zadowolony. Zajmuje mało miesca w samochodzie. Jeżdzimy polo III i jaczej miejsca z tyłu jest mało. Nasza Kalinka jeździła do swojego 7 miesiąca peqperego a ten skurkobany cały tył nam zajmował, do tego jeszcze fotelik na tylnym siedzeniu i o zakupach robionych z całą naszą rodzinką już można zapomnieć. A tu??? Zajmuje troszkę więcej niż połowa bagażnika, stawiam go pionowo (od początku użytkowania auta jeżdze bez tylniej półki), do tego ściągam jeszcze kółka, których zdjęcie zajmuje minutę i można się cieszyć całkiem sporą wolną przestrzenią bagażnika. Można nawet wybrać się gdzieś na weekend. Co do kółek, sam sprawdzałem - są łożyskowane (można samemu sprawdzić oglądając kółka po ich ściągnięciu). Więc co tu dużej mówić i pisać. Naprawdę gorąco polecam Więcej napiszę po jakimś czasie

Gość sesillka
KOŁA SĄ ŁÓŻYSKOWE A NIE TULEJKOWE I ŁATWO SIE POMPUJA POLECAM!!!!!

Gość natalia.preis
Odnośnie skrętnej osi: Pierwsze wyjścia to była walka z wózkiem :) ale zawzięłam się i po 3 dniach zastanawiałam się co sprawiało mi trudność... przecież to takie proste. Teraz cały czas jeżdżę na skrętnej osi, chociaż okazyjnie pchający wózek mąż, czy babcie wolą na sztywno. Ja na sztywno jeżdżę tylko po sklepach gdzie jest mało miejsca między półkami. Zazdroszczę kupującym teraz wózek wyboru koloru tapicerki - w zeszłym roku były tylko 2 kolory : brąz i niebieski :( Pozdrawiam, Natalia

Gość e.dziecko
Wózeczek dotarł, teraz jeszcze czeka na właściciela. Kupiłam kolor zielony i wcale nie jest taki jak na zdjęciach w sklepach internetowych. Jest śliczny, więc polecam. Łatwo się składa w całość. Nie próbowałam jeszcze jeździć ale wszystko przede mną. Wózek wygląda na stabilny i super się prezentuje.

Gość ......ja też
zamówiłam szarą. Ciekawe jak bardzo kolor różni sie od tego na zdjęciach. Jutro powinnam ją już mieć więc napiszę coś więcej.