Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufoooooo

Co mi jest ? Pomóżcie

Polecane posty

Gość ufoooooo

od wczoraj mam bardzo dziwny i nie przyjemny ból brzucha, tzn tak : słyszę i czuję jak się w nim przeleewa, ciągle mi się odbija aczkolwiek tak lekko, ogólnie dziwne uczucie jakiejś ciężkości, nie wiem jak określić. nie wiem co mi jest, alee juz nie moge wytrzymac

Gość fdsxmbv
z każdym pierdnięciem najlepiej na forum opanujcie rzesz się....

Gość ufoooooo
hehe, nie to napewno nie to to jest ból, a zapomniałam dodać, że towarzyszy temu jeszcze biegunka :) poooomóżciee prosze

Gość ufoooooo
z każdym pierdnięciem ? bardzo interesujące- proszę, żebyś nie wypowiadał się jeżlei nie znasz sytuacji ;] ja już naprawdę nie wytrzymuję i nie mam pomysłu co się dzieję i jak temu zaradzić, więc najzwyczajniej proszę o pomoc. haha ogórki kiszone odpadają - nie jadłam

Gość fdsxmbv
już pędzę na sygnale z zestawem do reanimacji ludzie to dzisiaj idioci jak będziesz mieć zawał też na forum zapytasz co robić dzieciaku neo?

Gość ufoooooo
napewno jajka;p brokuła, jabłko czy przyczyną mogą być jajka, np niedogotowane? bo ciągle mi się odbija jajkami, a jadłam je wczoraj tak ok. godzny 15 :(

Gość ufoooooo
@fdsxmbv : no pewnie, szczególne pytania zadam Tobie :)

po pierwsze za mało jesz..jak dieta to się przyznaj.. po drugie..myślę że te jajka były nie świeże.

Gość ufoooooo
zjadłam troche więcej, aczkolwiek nie pamiętam reszty:p możlwie, ale co teraz? jak sie tego pozbyc, ciągle słyszę przeelewanie i odbija się tym głupim jajkiem :(

Gość j34422
Moze sie czyms podtrulas. Wez tabletki wegla aktywowanego lub 6 kropelek jodyny w szklance wody.

A do lekarza pójść to nie łaska,tylko na forum pisać ???? Tutaj jakby ktoś Ci napisał, że masz zawinąć gówno w papierek i zjeść bo Ci pomoże to pewni byś to zrobiła.. Oj dziecko...