Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel_23

rozterki po imprezce

Polecane posty

Gość daniel_23

Dwa tygodnie temu byłem na kameralnej imprezce u koleżanki z pracy. Atmosfera była bardzo luźna i w pewnym momencie powiedziałem jej, że kręcą mnie jej stopy, że to mój fetysz. Miałem ochotę już dawno jej to powiedzieć, ale wstydziłem się ( ona jest starsza, ma 27 lat). Teraz nie wiem jak, ale jakoś tak wyszło, że jej o tym powiedziałem. Nie wiedziałem jak zareaguje, myślałem, że potraktuje mnie jak jakiegoś zboczeńca. Ją to jednak bardziej ubawiło. Położyła mi stopy na kolanach i powiedziała ze śmiechem, że jak chcę to mogę je pocałować. Wycałowałem je chyba z 10 razy, ona cały czas się śmiała. Później jak zrobiła drinki, powiedziała, że dla mnie ma super drinka. Kazała mi usiąść na podłodze koło krzesła na którym siedziała. Domyślałem się o co chodzi. Przełożyła nogę przez moje ramię i polała mi drinka... po swojej stopie. Miałem go zlizać, co zrobiłem z najwyższą rozkoszą. Wtedy to była zabawa, ale teraz muszę z nią na codzień pracować, co powoduje dla mnie pewien dyskomfort. Poza tym mam dziewczynę, która nic nie wie o tym zdarzeniu. Nie mam zamiaru jej o tym mówić, ale czuję, że nie postąpiłem wobec niej w porządku.

Gość daniel_23
nie ustosunkujecie się?

Gość Bella Ciekawa
a umyła sobie te nogi??? po całuje imprezie w butach..??? dla mnie odrażające.. No chyba, że polała po łydce..to okey;)

ściema jak babcie kocham :O miało byc...pożeraczką literek sie stałam :O dobrze,ze nie pożeraczką Kalmsu bo ale by było:P

Gość Bella Ciekawa
po całej imprezie* Wiele kobiet ma grzybice nóg..:) I co panowie najpierw zerkają czy nie ma..czy biorą się za takie brzydkie nogi..skóra na piętach:O ohyda..

Gość Bella Ciekawa
rozumiem jak to twoja żona. AKurat wyszła z łazienki... ale obca baba...z nogami po imprezie... musieliscie byc bardzo napici;)

Gość Bella Ciekawa
ponadto dziwie sie facetom...kobiety mają takie brzydkie stopy..krzywe palce..albo za długie..za grubą nogę w podbiciu... co innego jak znajdą super nóżki...;) nic tylko całowac...albo je malowac..uwieczniac:)