Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowany jestem co do...

Jakie buty kupić (adidasy)?

Polecane posty

Gość Jola Lojalna
Stary, takie buciory to moze byly fajne jakies 15 lat temu...

Gość dvfidri
no niestety sa wiesniackie, taka prawda Campus owszem, fajny, na gory to nie wiem ale na miasto jak najbardziej, sama mam

Gość na zime takie
moze troche chamskie to bedzie z gory przepraszam , ale mam zasadnicze pytanie mieszkasz na wsi w miesice duzym / malym ? ? bo na wsi to pewnie duzo ludzi w takim pomyka, ja mieszkam w gdansku i w takich jak te Twoje te ewentulanie od 40-50 w zwyz chodza panowie a nie mlode chlopaki

Gość Jola Lojalna
dvfidri buty Campus'a sa zajebiaszcze prawda? Nie przemakaja i jest cieplutko w nich bo podeszwa grubsza. A i super wygodne.

Gość dvfidri
moje takie sa :) tylko ze czytalam rozne opinie na forach, ludzie co chodza w gory raczej na nie narzekali ale ja juz 4 rok pomykam w moich po miesci i wsiach :P i tej zimy to nie wiem jakbym przezyla bez moich Campusow, cieplutkie sa i wytrzymale i nie przemokly ani razu, jedynie w mega chlape po calym dniu na szwie mialam mala plamke wody, ale ja ich ani razu jeszcze nie impregnowalam :P

Gość Jola Lojalna
A moje juz przezyly druga zime, a dla mnie zima= mega szalenstwo na sniegu z dzieckiem:) Ani kropli nie mialam w srodku:)

Gość dvfidri
ja tez duzo chodzilam po sniegu no i maja 4 lata i dopiero ta plamka wody byla, no i do chodzenia wlasnie nierownym terenie typu snieg i zaspy i jakies wertepy sa super, nie wyobrazam sobie tego w oficerkach na przyklad

Gość Jola Lojalna
To samo kurtki, jak dla mnie Campus jest bezkonkurencyjny:)

Gość dvfidri
ja mam polar Campusa tylko z kurtek, ten najcienszy ale i tak super cieply jest :) no i czapke i rekawiczki, hehe

Gość na zime takie
polarek z campusa tez mam i baaardzo go lubie, mysle ze warte swojej ceny sa wyroby tej wlasnie firmy

Gość na zime takie
Brzydulka ciezko juz teraz z tym modelem a szkoda bo buty naprawde im sie udaly.

na zime takie-szkoda:(Przeszukalam caly net ale moze zle przegladalam napiszesz mi jaki to jest model?:)

A na lato też są dobre ciemne?

Gość na zime takie
Receptor X-Treme Viking

Gość na zime takie
niedecydowany, niestety ale nie da sie chodzic caly rok w jednych butach, na zime wiadomo jakis model przeznaczony na ta pore roku, wiosna ,jesien jakies adidasy skorzane by byly najlepsze a na lato skoleji albo jakies fajne sandaly, niekoniecznie jakies pedalskie jezuski, albo adidasy z przewiewna siatka, moga byc czarne polecam ten model moi bracia i chlopak smigaja w tych butach i jak jedne sie znosza to kupuja drugie takie same, zerszta ten model jest bardzo dlugo na rynku a nadl cieszy sie duzym zainteresowaniem http://www.e-megasport.com/product-pol-469-Adidas-Marathon-Trainer-II.html

Czyli takich jak mam to już nie kupować traperów? A jakie są na zimę najfajniesze dla chłopaka?

Gość na zime takie
np. takie ecco jak wklepilam troszke wyzej, model meski wyglada identycznie

Gość Jola Lojalna
Dla chlopaka nie wiem, ale dla faceta to Campus i Ecco, ewentualnie Geox.

Gość na zime takie
* wkleilam

Ok, trampek za bardzo nie lubię chodzić, jedynie w szkole na zmianę i do w-f.

Gość dvfidri
no wlasnie ja uwazam ze rzeczy Campusa nie sa drogie, np w porownaniu do Alpinusa, rozumiem ze niektorzy narzekaja na jakosc Campusa ale na takie miejskie warunki jak u mnie on jest swietny buty Ecco tez uwielbiam, mam sandaly a teraz choruje na 2 modele przejsciowych butow :) ehh,

Kurde nie przypuszczałem że dowiem się że mam wieśniackie buty.

Gość Ekspedytka
Przeczytalam te wszystkie wypowiedzi i żal mi sie zrobilo tych wypowiadajacych sie Cała ich uwaga zwrocona byla na zakup "modnego" obuwia, a nie na cel w jakim obuwie to zostalo wyprodukowane. Obuwie sportowe jak sama nazwa wskazuje sluzy w czasie gdy uprawiamy sport, Nie ma obuwia sportowego "uniwersalnego" zwlaszcza gdy chodzi o firmowych produdentów tego obuwia. Produkują oni to obuwie w scisle okreslonym celu : do kazdej dysczypliny sportowej o innych parametrach .Nad tym jakos nikt z wypowiadających sie nie zastanawia : ważny jest dla nich kolor, paski,fason itp najmniej istotne szczegoly dla zdrowia stóp , które uwiezione przez min 12 godzin w takim obuwiu , ktore nie jest przeznaczone do calodziennego chodzenia nie odwdzieczą sie sprawnością w starszym wieku.Czesto slyszę: (jestem profesjonalnym sprzedawca obuwia, po szkoleniach) caly czas chodze w sportowych butach a wieczorem nog nie czuję.Ja pytam moich klientow przy zakupie do jakich celow potrzebuje te buty( nie zdarzylo mi sie w mojej karierze aby ktos z kupujacych zapytal np czy sa buty do ćwiczeń gimnastycznych ,albo : czy dostane buty do biegania? NIe ! Kazdego interesuje firma, kolor fason.Mozna to wybierac gdy sie juz zdecydowalo o rodzaju obuwia jaki mam zakupic. Buty do calodziennego chodzenia TO NIE BUTY SPORTOWE ! To buty ze skory,(wewnątrz i zewnątrz)o amortyzującej podeszwie i obcasach(najnowsze technologie produkcji obuwia) w minimalnej ilości klejone(tylko wewnetrzne wkladki) a przedewszystkim szyte.Fasony sa najmodniejsze zarówno dla mlodych jak i dojrzalych -,jedyna ich wadą jest cena,ale cos za cos. Mamy gwarancje, że but sie nie zdefasonuje, obsacy nie zdepcza po jednym sezonie a po zdjęciu z nóg nie będziemy musieli wietrzyć mieszkania

Obuwie sportowe, jak ktoś nade mną zauważył, nie ma być ładne, a wygodne, stabilne i bezpieczne. przykładowo - buty new balance, może ktoś uważać za nieszczególnie modne - ale wg mnie akurat jeśli chodzi o bieganie są niezastąpione...np. http://newbalance.pl/katalog-produktow/obuwie/kolekcja-damska/buty-obuwie-do-biegania-biegowe-gw413wp.html A że ich ceny przy okazji są atrakcyjne...