Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LIStea

To DZIWNE czy NORMALNE?

Polecane posty

Gość LIStea

Moja cipka mnie swedzi i piecze jak odrastaja mi wloski (czyli praktycznie caly czas jesli ja ogole). Plus nosze wkladki higieniczne codziennie, ale jak ogole cipke, to czuje straszny dyskomfort, poniewaz caly czas wkladka jest mokra! Okropne uczucie. Jak sie nie gole, to tak nie jest. Tez tak macie? Prosze o odpowiedz, bo nie wiem czy kazda sie tak meczy, czy tylko ja.

Gość skupidupiduuu
ja nie wiem czy to normalne ale tez tak mam,zanim sie zaczełam golic to mnie tam nic nie swedziało a teraz to czasami przy ludziach nie wiem co robic bo mnie tak swedzi,gole sie maszynka do golenia a ty?

Gość LIStea
Ja tez maszynka. Uzycia depilatora na miekkich miejscach sobie nie wyobrazam. Krem do depilacji mozna stosowac raz na 3-4 dni, a i tak nie da sie wszystkiego nim wydepilowac, bo te miejsca najblizej tych delikatnych chyba zapieklyby mnie na smierc. Jak czesto sie golisz? Ja nawet jak sie dokladnie ogole, to za jakis baaardzo krotki czas czuje juz kłujące wloski :( Nie wiem jak robia to te dziewczyny, ktore sa tam gladkie. Pozniej glupio mi przy facecie jak mam 'jeża', a przeciez golilam :(

Gość ja też tak mam a w dodatku
nie potrafie sie ogolić idealnie,w miejscu tam gdzie zaczyna sie rowek,tzn nad nim zawsze zostaje mi jeżyk :O

Gość no to jaaa
zawsze najpierw klade krem do depilacji a pozniej poprawiam golarka. Efekt jest taki ze nic mnie ani nie boli ani nie piecze a wloski jak odrastaja to tez mnie nie bola. Mozecie ewentualnie wyprobowac moja metode - moze ona cos zadziala

Gość LIStea
Dzieki za pomysl :) A jak czesto sie golisz? I jak szybko odrastaja?

Gość szyyyyyyyy
ja do szybko odrastających włosków po goleniu maszynka sie przyzwyczaiłam, ale fakt, że po goleniu zawsze mi jakoś mokro :p nigdy sie nad tym nie zastanawiałam.

Gość no to jaaa
jak mialam faceta to golilam sie raz na tydzien. Wloski odrastaly juz po kilku dniach ale przynajmniej nic mnie nie boli ani nie kluje :) A teraz gole sie rzadziej (nie mam dla kogo ;P) ;)

Gość no to jaaa
zdaje sobie z tego sprawe. Ale nie moge patrzec na ta moja szparke taka owlosiona ;P P.S. a moj gin jeszcze nie zwrocil mi uwagi ;P jeszcze ;P

Gość LIStea
Jak golilas sie raz na tydzien to facetowi nie przeszkadzaly odrastajace wloski? Mi zawsze glupio jak nie jestem gladka :(

Gość no to jaaa
jak nie bylam akurat świeżo ogolona to nic mi nie mowil, przynajmniej nie dal tego odczuc ze go to draznilo ;) jakos zbytnio sie tym nie przejmuje, wiadomo ze najchetniej to przez caly czas 24h na dobe, 7 dni w tyg chcialabym byc tam gladka no ale nie mozna popadac w paranoje

Gość LIStea
:)