Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghghgghhg

jeeestem gruba i zyc mi sie nie chce

Polecane posty

Gość hghghghgghhg

Gość ..............22
a ja w pół gruba i mam pryszcze, i też mi sie nie chce

Gość mam podobny problem
a ja jestem tępa i nie radze sobie w nowej pracy, stracilam kompletnie wiarę w siebie :(

Gość hghghghgghhg
od 4 dni cwicze .. nie jem miesa slodyczy ... ale eraz padam ... motywacja gdzies uciekła .....

Gość hghghghgghhg
musze zrzucić 10 kg ..... :(((

a ja mam podobo niedowage i chce zeby tak zostalo :P Jak Kant napisala, schudniecie nie jest niewykonalne :)

Gość hghghghgghhg
dzis tak własnie myślałam ... cwicząc ... włączam muzyke tańcze ... jak sie sporo zmecze cwicze na steperze .... potem rozciąganie ... i w myslach ze jestem bardzo szczupła ... ale teraz jak usiadlam przed snem ... widze i czuje swoje fałdy na brzuchu tak wielkie jak opony ... to ryczec mi sie chce

Gość hghghghgghhg
:(

Gość najgorsze jest to jak
myslisz ze po 4 dniach schuidniesz? efekty beda widoczne po miesiacu...wiec sie nie poddawaj, a Ty tracisz energie po 4 dniach...bez przesady! brak Ci motyacji...

Gość hghghghgghhg
no jakos strasznie z motywacja u mnie ..... baaardzo szybko sie poddaje

Gość to prawda..
wiec jesli chcesz ja dolacze do ciebie,bo po ciazy musze zgubic jakies 15 kg... i tez z motywacją u mnie jest roznie wchodzisz w to?

Gość nie łam sie hehe
ile ważysz i ile byś chciała?

Gość nie łam sie hehe
łamała byś się na moim miejscu 3 lata wstecz 115kg teraz 85kg przy 167cm

Gość haahhhahz
to twoja wina spaslaku, trzeba bylo tyle nie zrec. dla takich co sie obzeraja nie ma szacunku, chyba, ze sa chorzy albo jakie leki biora.

Gość nie łam sie hehe
heh czy nie wiesz ze otyłość to tez choroba ja się spasłam przez 7 miesięcy leżenia w ciąży LEŻENIA żeby urodzić musiałam niestety Ale jak już znalazłam się w nowej skórze zrozumiałam osoby otyłe nie łatwo jest schudnąć

Gość latte23
Nie wiem w jakiej jestes sytuacji finansowej , ale jak nie najgorszej to radziłabym CI się zapisać na spinning. ZObaczysz, ze po kazdych kolejnych zajeciach bedziesz miala wieksza motywacje. TO jest naprawde rewelacyjne.

Gość nie łam sie hehe
Ja opracowałam taka metodę mam na ścianie swoje zdjęcie najbrzydsze jakie znalazłam gdzie wyglądam najgorzej i wierz mi ze jak na nie zerknę mając jedzenie w reku od razu mi się odechciewa jeść

85 przy 167 to nie jest az tak zle... moja kolezanka ma 150 cm, moze 155 i okolo 90 kg. Schudla juz z 30 przez rok, ale teraz stracila motywacje, mowi, ze jest zimno i bedzie sie katowac jak sie ociepli. Swoja droga tez nie wiem co jej powiedziec zeby nie zaprzepascila tego co wreszcie zaczelo jej wychodzic.

Gość hghghghgghhg
hej nie było mnie wczoraj .... (mam 22 lata) ja waże 70 kg przy wzroście 168 cm. duzo tłuszczu mi sie odkłada na udach i brzuchu .... i pojawiła sie druga broda ... wrrr jakos twarz mam jakas tez nabita .... :( chciałabym schudnąc 10 kg :) chociaz marzy mi sie waga 56-7 ..... ale dobrze by było te 10 zwalic z siebie ... od paru dni jakos cwicze .... jem mało i zdrowo ... bez miesa i slodyczy ... sałatki, warzywa gotowane, płatki z mlekiem i te chlebo podobne ... i jeszcze pije activie ... bo mam broblemy z wypukłym brzuchem (balooooon sie robi jak za duzo jem) ale momentami sie załamuje .... jak usiade przed kompem i czuje te swoje oponki to ryczec sie chce :( i te uda ... najbardziej mi sie odkłada w wewnętrznej czesci ud .... :(

Gość lklklllllllllllllll
czumu nie jesz miesa?jedz jak najbardziej,białko spala tłuszcz i syci.nie jedz chleba

Gość danonki
bzduuuura !!!! mięso to najgorsze co moze byc

Gość Berberysia
hej nie głodź się.!!! ja mierzę 1.65m i ważę 76,5kg (startowałam z 80kg) wzięłam się za siebie, przeszukałam internet w tym kafeterię i znalazłam diety P. Michała Tombaka. to jakiś polski specjalista. Stosuję dietę niełączenia niektórych pokarmów i powiem wam, że waga leci w dół do tego wykupiłam karnet na siłownie i biorę tabletki wspomagające odchudzanie

Gość hghghghgghhg
mi sie jakos przykro robi jak mam sama isc np na basen :((( w diomu cwicze ... teraz musze troche odpoczac bo okres dostałam i strasznie boli ... jusze poczekac z ponad 1 tydzien

Gość hghghghgghhg
na wole schudnąć .. bo strasznie sie zle czuje ... zle brzydko

to trzeba wziac sie w garsc i do roboty..;) jakis aerobic, step..? biegi, siłownia..? dieta z rozumem...?:)