Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghghgghhg

jeeestem gruba i zyc mi sie nie chce

Polecane posty

Gość jedz o wiele mniej niż
jesz ,a schudniesz nie ma siły żeby nie

Gość zielona_kicia
ja tez sie od jutra odchudzam.chce ważyc 58 kg,waże jakies 65.mam 170 cm wzrostu.moze bedziemy tu pisac o swoich sukcesach?Na razie planuje 2 dni na diecie chałwowej,założyłam tez o tym topik na dietach,ale chetnych do przyłączenia sie nie ma.od dawna próbuje schudnac''racjonalnie''znaczy sie powoli itd,ale i tak nie chudne,a jak schudne to mało i i tak wszystko zaraz odzyskuje,dlatego teraz próbuje niekonwencjonalnych metod i szukam ciekawych diet do wypróbowania.

Gość 165/ 65
dobry na odchudzanie jest piesek , ja przez zime straciłam 15 kg chodząc po polach z psem po 2 godzinki

Gość hiuhiu
Weź się w garść i schudnij. Wkurzają mnie takie panny co ciągle gadają, że są za grube, a nic z tym tak naprawdę nie robią. Da się, tylko potrzeba troche samozaparcia. Wiem co mówię schudłam 15kg

Gość kup meridię
Skombinuj sobie meridię póki jeszcze jest dostępna gdzieś na necie. A potem trzymaj się diety, nie jedz tego od czego tyjesz, i będzie ok. To wykonalne. Tylko nie przesadź z meridią- zbyt długie jej branie jest niekoniecznie bezpieczne. Powodzenia, pozdrawiam!

Gość hghghghgghhg
przez 3 dni jem same owoce i warzywa ... i ciwcze. dzis dostałam okres strasznie zle sie czuje ... leze ... ale nadal nie sięgam po nic tłustego ... zjadłam dzis avtivie ... 2 miseczki zupy - kapuśniak. troche samych tych chlebopodobnych plastrów :D ... garść suszonych śliwek i jabłko .... chciałabym jeszcze pocwiczyc ... ale brzuch mnie tak boli ... ehh zawsze zdycham przez 2 dni ... a okres mi jeszcze trwa ponad tydzien .. szlak mnie trafia

Gość hghghghgghhg
aha i jez od kiedy zaczelam sie brac za siebie łykam codziennie tez bio cla

Gość hghghghgghhg
boje sie ze 1 tydzien i pęknę .. zjem wafelka albo kurczaka :( ..... w tygodniu to jeszcze ujdzie ale tez sa weekendy :(((( a na weekendy mamuśka zaraz robi jakieś pyszne obiadki a tu kurczaczek albo rosól ... :((( a ja nie chce jesc mięsa !!!! za słodyczami nie mam tak problemu ... ale gorzej z mięchem uwielbiam spagetti ... tortille ... pizze ... itp .. ale musze sie z tym pozegnac

Gość cococafe
jeśli lubisz mięso zastosuj dietę dukana, na forum jest kilka tematów o tej diecie ja próbowałam i potwierdzam, że działa, jesz i nie jesteś głodna dodatkowo ćwiczenia jedzenie tkwi w twojej psychice, wydaje się że nie wytrzymasz bez pizzy czy słodyczy, a tak naprawdę kiedy zmienisz już tryb żywienia zaczniesz się z tego śmiać

Gość dfdfdfdfdfdfdfdfdf
jezu błagam ja tak sie kiedys odchudzałam-tylko owoce i warzywa,szybko schudłam fakt-8kg w niecały miesiac,ale po 3 nastepnych miesiacach byłam cięższa o 20 kg,mam rozstepy i zniszczoną psychikę,ale wybór nalezy do ciebie.te 3 dni to mogło byc takie oczyszczanie,ok,ale teraz poczytaj troszkę o metabolizmie,bez białka go zrujnujesz tak jak ja-kazda dodatkowa kaloria sie odkłada na zapas,organizm jest ruiną,wybór nalezy do ciebie

Gość hghghghgghhg
nie chce jesc miesa z tego powodu ... (nawet tego chudego) bo mam po nim wzdęcia i czuje sie ociezala ...

Gość hghghghgghhg
teraz cwiczyłam na steperze .... i potanczyłam przy muzyce .... najadłam sie suszonych sliwek .. jezdzi mi w zaladku ... przynajmniej jesc sie nie chce ;) .....

Gość hghghghgghhg
dfdfdfdfdfdfdfdfdf masz racje ... tez miałam efekty jojo ... poprostu chce teraz bardzo uwazac na to co jem ... bo za duzo jadłam tłuszczy ... mieso czasem zjem ... teraz ale nie za czesto ... i czasem tez zjem jajko na miękko ;) ja poprostu chce wreszcze schudnąć ... całe zycie przy kości .... ilez mozna ... zle sie czuje przez to i mam bardzo niska samoocene \

Gość zielona_kicia
Własnie miałam sie skusic na ciasteczko jako ze niby zaczynam od jutra i moze jeszcze dzis...ale na szczescie sie oparłam pokusie,na dzisiaj dosc jedzenia,ewentualnie jakis sok albo owoc i koniec.

Gość zielona_kicia
Tak jak Ty autorko mam okres i jestem obolała,do tego opuchnięta.

Gość hghghghgghhg
moze piszcze co wam sie w ciągu nia udało zrobic zawsze to jakies wsparcie ... co sie zjadło .. jak ćwiczyło ;)

próbujesz coś robić nie mając żadnego planu. Spróbuj diety Dukana , ale dokładnie tak jak jest napisane. I zakoduj sobie w mózgu , że to nie na miesiac ale na co najmniej pól roku + dalsze życie z innymi nawykami. Ja Ci gwarantuję - widoczne efekty po niecałym miesiącu, - a to jest najlepsza motywacja do dalszego ciągu.

A ja dziś odebrałam jadłospis od dietetyczki. Cel - zrzucić 15 kg w pięc miesiecy Zapłaciłam wiec i motywacja jest :)

Gość hghghghgghhg
nie moge dostosowac sie do diet bo mnie nie stac zeby tak o sobie kupywac dane produkty ... jest to co jest i to mam jesc ... albo w cale ... czasem jedynie kupie sobie ta aktivie czy ten chlebek

Gość Kiwi z Boliwii
a ja właśnie wróciłam z biegania. 1.5h . Fakt nie jestem gruba, ale lubię po prostu dbać o siebie. Polecam Wam serdecznie jeśli chcecie długotrwale zrzucić zbędne kilogramy. Idąc do apteki po jakieś specyfiki nie dość, że wydacie kasę to jeszcze nic Wam to nie da. A bieganie nic nie kosztuje wystarczy silna wola i motywacja;)

Gość hghghghgghhg
no tak .. ja mieszkam w malym miasteczku i tu jak ktos biega to patrza na niego jak na kretyna ..... a w silowni sami faceci wrrr ja w domu cwicze .... jakos powolutku powolutku

Gość Kiwi z Boliwii
Ale jak zawsze będzie się oglądać na innych, to się niestety nic nie zdziała. Bardzo dobrze, że jednak ćwiczysz mimo wszystko, bo ruch jest najważniejszy, jeśli chce się zrzucić tu i tam ;) Trzymam kciuki

Gość hghghghgghhg
jakie są skuteczne cwiczenia na wewnętrzną czesc ud .... bo wlasnie tu mi sie sporo tluszczu odkłada i obcieraja sie noogi

Gość jak mnie to wkurwia
idiotki tluste to trzeba tyle zrec? :O:O a pootem ryczycie i uzalacie sie nad soba,, wez sie krowo za cwiczenia, przestan tak wpierdalac to schudniesz🖐️

Gość pierniczenieee
tak najlatwiej sie uzalac nad soba i pisac na forum zamiast wziasc sie do roboty. ja w 4 miesiace schudlam 18 kg !!!! tylko trzeba chciec !!! i wcale nie trzeba sie glodzic cz