Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalendarzowa wiosna

co sądzicie o moim pierscionku zaręczynowym?

Polecane posty

Gość ja mialam...
ale wiecie co wam powiem ze on ładniej wyglada na zdjeciu z yes'a..

Gość kalendarzowa wiosna
hohoho!!! ale dyskusja rozgorzała się na dobre :D przepraszam że dodałam to zdjęcie Dziękuję za opinię :) ZAMYKAM TEMAT!!!!

Gość Taka druga lolkaaa
mi się kojarzy ze widziałam taki wczoraj u 60 letniej babci w autobusie, ale nie mówię nic bo nie wiem ile masz lat ;)

Gość ciekawe ze wszyscy tak
najezdzaja na zolte zloto. Ja tam za moda nie lece, mnie sie zolte bardzo podoba. Biale nie jest zle,ale IMO nalezy dobrac do osoby (np. do mnie, zlotowlosej blondynki z jasna cera, zdecydowanie lepiej pasuje zotle niz biale zloto. Bo mnie ogolnie w szarosci jest tragicznie). a wiekszosc komentarzy jes typu - brzydkie, bo nie biale zloto.. AD rem - ciekawy pierscionek, nie w moim typie, ale wsiowy nie jest.

Gość pchełka25
nie gniewaj się ale naprawdę brzydki....pewnie chłopak ci sam kupil co nie?ty nie wybierałąs?dlatego ja sama sobie wybrałam i teraz jestem zadowlona, to decyzja na całe życie

pchełka25 powiedziałaś co wiedziałaś :D " ja sama sobie wybrałam i teraz jestem zadowlona, to decyzja na całe życie" rozbawiło mnie że wybór pierścionka to decyzja na całe życie :D :D :D nawet ślub nie jest decyzją na całe zycie (bo przecież istnieją rozwody) a co dopiero pierścionek,no nie moge

Gość herbowa
Niezbyt ladny, ale ja nie lubie kolorowych kamieni, zwlaszcza takich duzych. Bardziej by mi sie podobal gdyby byl z cyrkonia czy brylantem, obojetnie. Ale to jest twoj pierscionek i tobie ma sie podobac nie nam. Kazdy ma inny gust i o tym sie nie dyskutuje.

Gość z kobiecej strony
to raczej na rocznice slubu, a nie na zaręczyny;) no ten kwadrat okey tylko musi byc przekrzywiony;) tak na caro..

Gość 12345654321
Co wy tak psioczycie na zolte zloto?? Dla mnie jest jasne ze zloto ma byc zolte a ne biale i pierscionek zareczynowy obowiazkowo ma byc z zoltego zlota a nie wygladac jak srebrny badziew. Pierscionek zareczynowy o czyms swiadczy dlatego nosi sie go na okreslonym palcu i dlatego powinien tez byc z zoltego zlota. Pozatym nie ma czegos takiego jak biale zloto jest to sztuczny wytwor stop zlota prawdziwego z niklem po polowie ...

nie jest ani brzydki, ani ładny, jest sredni najwazniejsze że juz masz :))

Gość 12345654321
P.S. Jak nie lubicie zlota to nie rozumiem po co narazac faceta na dodatkowy koszt i babranine w "biale" zloto to lepiej nich kupi wam srebrny pierscionek przeciez tak samo wyglada. Ja uwielbiam srebro za zlotem nie przepadam ale pierscionek zareczynowy to cos wyjatkowego rzadzi sie sowimi prawami jest pewnym symbolem i ma te swoja role spelniac a nie wygladac jak obrecz z jarmarku albo srebrny badziew z pierwszego lepszego stoiska.

Gość a ja lubie platyne
i nie zgadzam sie ze stwierdzeniem po co naciagac chlopaka. To jest cos tak specjalnego ze raz w zyciu moze sobie pozwolic